Arama sonuçları: *

• Users: BLACKBEAR1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Arkadaşlar acil yardımcı olur musunuz

S24fe 15 ocakta alınmış 16 ay garantisi var 22k A56 2 aylık 21k ikiside 256gb nasıl bi tercih yapayım. S24fe ufak çizikler var a56 0 ayarında
  2. B

Kulakiçi kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. Kulakiçi kablolu/kablosuz kulaklık arıyorum. Mikrofon olması önceliğim. Kulak üstü kulaklıklar çok rahatsız ettiği için böyle bir karar aldım. Bilgisayar için arıyorum bu arada
  3. B

Hazır sistem tavsiye

arkadaşlar bu şekilde satın alacağım yarın sabah. Eksik olan bir yeri var mı veya başka bu şekilde öneriniz var mı
  4. B

Hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 4060 veya 4060ti hazır sistem almak istiyorum bütçem 30k. Üzerine çıkabilirim aslında ama çıkmak istemiyorum. 3 4 sene boyunca bir problem çıkarmasın yeterli. Sadece oyun oynayacağım. Lok valorant cs tarzı FPS, God of War Bf CoD rdr2 tarzı hikayeli oyunlar...
  5. B

Asus Rog klavye alınır mı bu fiyata

https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/#reviews Klavye bu arkadaşlar. Kullanan varsa yada bilgisi olan varsa önerir mi? Şahsen benim çok hoşuma gitti çokta iyi bir klavyeye benziyor. Anlık...
  6. B

Hero 5A-rtx 4000 özelleştirdim alınır mı

Alınır mı sizce ekran kartı 16gb ama palit jetstream nasıl bir karttır bilmediğim için soruyorum. Kasa 700w Ramlar 6000mhz
  7. B

Çözüldü✓ 7900xt vs 4070ti fikirlerinizi alabilir miyim

Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı için 25k bütçe ayırdım. Normalde 4070ti alacaktım ama 7900xt 2 gündür videolarını izlediğimde performans bakımından ısı bakımından falan aklımı çelmeye başladı. Sizin fikirleriniz nedir? Ve bu arada sadece oyun oynanılacak. Beni 5 6 sene rahat götürmesi yeterli...
  8. B

20-25k arası bütçe laptop öneri

Sadece günlük kullanım için kullanılacak nadiren oyun oynanılacak laptop bakıyoruz yardımcı olur musunuz rica etsem
  9. B

Site güvenilir mi ve laptopu sipariş veriyoruz sizce ?

https://www.garajonline.com.tr/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i5-12500h-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx3050ti-15.6-full-hd-144hz-windows-11-home-oyuncu-dizustu-bilgisayar?ref=akakce&v=1.55.9 Bilgisayar bu ve site garajonline güvenilir midir
  10. B

Max 20k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Maximum 20bin lira civarında laptop bakıyoruz. Arada oyun oynanılacak. Genel olarak günlük kullanım için yani. Önerileriniz varsa alabilirim. Teşekkürler
  11. B

Laptop önerir misiniz

İdarelik 8000TLye kadar laptop önerir misiniz rica etsem. Film için ve kardeşim ufak tefek oyunlar oynayacak.
  12. B

Bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

Bilgisayar mühendisliği okuyacak arkadaşım için laptop arıyorum. 30000TL bütçe var. Laptop önerisinde bulunur musunuz acaba?
  13. B

Sistemim ne kadar eder?

2. El ilanımda ki sistemim ne kadar eder ortalama olarak yardımcı olur musunuz?
  14. B

Snowman t6 ultra ve maxtor macun performans farklılığı

Arkadaşlar montajını az önce yaptım. Bilgisayarı açtım. boştaki sıcaklığı bu şekilde %100 kullanımda 1. dakikada sıcaklığı bu şekilde Buda vatandan aldığım stok fan ve dandik işlemci termal macun ile sıcaklığı Merak eden arkadaşlar için paylaşmak istedim. Ben böyle bir testi çok aradığım...
  15. B

Snowman t6 ultra doğru mu

Arkadaşlar t6 ultra siparişi verdim ama kutusunda mt6s yazıyor bı yanlışlık yok yani değil mi
  16. B

Termal macun ve kule tipi fan

https://m.n11.com/maxtor-ctg8c-termal-macun-yuksek-iletkenlik-128wmk-P487888642 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html Bu ikisinin siparişini geçtim o lanet işlemciyi soğutucam kafaya koydum(inşallah başarırım ahahah)
  17. B

Valorant İşlemci Kullanımı ve Sıcaklığı

Ölüm kalım maçına girdiğim an 95 100 derecelerde geziyordu kullanımı ve W değeride gösteriyor. Bu kadar fazla olması çok saçma ve garip ya. 11400f ve stok soğutucu ile kullanıyorum. Lütfen artık gerçekten yardımcı olur musunuz bana. Ne yapmam gerek
  18. B

Aida64 İşlemci Test Sonucu

1 dakika tuttum 100 falan görünce korkudan kapattım testi ama daha uzun süre tutmalı mıyım? Bence bir sıkıntı var gibi ya. Anlayanlar lütfen yardımcı olabilirler mi ? işlemcim 11400f Stok soğutucu var
  19. B

furmark ekran kartı ısı ve fps değeri

6500xt ekran kartım var. 10. dakikada kapattım testi ısı değeri max 56 derece ama. Merak ettiğim konu fps min 9 max 12 geldi neden acaba ?
  20. B

İşlemcimin Sıcaklığı Normal Mi?

Şuanda 2.5 saattir açık bilgisayarım. İşlemci kullanan programlar veya oyunlar kullanıyorum. 52 ile 65 arası sıcaklığım var. Fikriniz nelerdir ? Daha net olarak test edebileceğim bir uygulama var mı ? i5 11400f işlemcim bu arada
Geri