İşlemcimin Sıcaklığı Normal Mi?

Reaksiyon skoru
114
Şuanda 2.5 saattir açık bilgisayarım. İşlemci kullanan programlar veya oyunlar kullanıyorum. 52 ile 65 arası sıcaklığım var. Fikriniz nelerdir ? Daha net olarak test edebileceğim bir uygulama var mı ?
i5 11400f işlemcim bu arada

Gayet güzel sıkıntı yok

aynı işlemciyi sıvı soğutma ile max 45 derece kullanıyorum hava soğutmada değerlerim aynıydı korkulacak sıcaklıklar değil normal

Gayet güzel sıkıntı yok
işlemci soğutucu idarelik bir şey aldım. t6 veya t5 alacağım en yakın zamanda. Bence de normal gibi ama işlemci soğutucu biraz fazla çalışıyor gibi hissediyorum. İşlemciyi yük altında test edebileceğim bir program var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı işlemciyi sıvı soğutma ile max 45 derece kullanıyorum hava soğutmada değerlerim aynıydı korkulacak sıcaklıklar değil normal
dediğim gibi t5 veya t6 aldığımda gayet iyi olacak gibi hissediyorum

işlemci soğutucu idarelik bir şey aldım. t6 veya t5 alacağım en yakın zamanda. Bence de normal gibi ama işlemci soğutucu biraz fazla çalışıyor gibi hissediyorum. İşlemciyi yük altında test edebileceğim bir program var mı ?

Aida 64, Prime 95.

Prime95le test edebilirsin. T6 Ultra güzeldir. 10 derece kadar daha düşürebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,676
Üyeler
198,178
Son üye
cankv