Arama sonuçları: *

• Users: bymeloo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

🔥İndirim Whiskas Yaş Mama 16₺ 🔥

Arkadaş haklı. Geçen benimkine bundan verdim gece bana kerkiniyordu canımı zor kurtardım.
  2. B

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 39.399,00 TL

hocam bende kararsızım benim içinde biraz över misin rica etsem
  3. B

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Grundig 65 GJQ 9250 almıştım. İptal edip bunu alma konusunda kararsızdım. 30 sayfadır okuyorum artık daha kararsızım. Teşekkürler DA Forum :D
  4. B

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

65 inç qled grundig tv yi söylemiştim birkaç gün önce hala kargoya verilmedi… iptal edip bunu mu söylesem diye düşünmüyor değilim 🤔
  5. B

Hepsiburada 2000+1000 TL indirim kombosu

Premium ve visa card ile şu an 17.999 a düşüyor.
  6. B

🔥İndirim Grundig 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV 27.798₺

aynı durumdayım 27k ya 65 inç bir daha zor bulunur gibi...
  7. B

🔥İndirim Grundig 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV 27.798₺

Televizyonu yenileyecektim uygun geldi gözüme aldım ama nasıldır acaba iptal etmeli miyim?
  8. B

🔥İndirim Trendyol anker q30 kulaklıklar 1999 TL

Uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum sporda dahi çok kez kullandım bir dökülme v.s yapmadı ama yazın terleme yaptığı doğru. Günlük kullanım için ideal fiyatı da iyi tavsiye ederim. Ancak Trendyol'da ürünü ve yorumları incelerken bir şey fark ettim. Kulaklığı şık ve sağlam bir taşıma kutusu...
  9. B

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Bende İndirimde Honor 400 / 400 PRO veya S24 FE bekliyordum. Kaçırdım bunu maalesef... Umarım denk gelir tekrar. Akakçe'den favori listesine eklenen ürünlerden bildirim geliyor bazen indirim olunca ama çok sağlıklı çalışmıyor sanırım o sistem. Bana bir bildirim falan gelmedi. Hatta ürünün fiyat...
  10. B

HP Victus Gaming 15-fa0008nt bu fiyata alınır mı?

Herkese İyi Forumlar. Ürün bu; Intel Core i5-12450H NVIDIA GeForce RTX 3050 4GB 16 GB DDR4 RAM 512 SSD Ürün Linki de bu. https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fa0008nt-80d30ea.html Bim'de -evet Bim- 22bin TL'ye satılıyor. Sorum basit masaüstünün yanına 2. bilgisayar olarak...
  11. B

Fotoğraf çekip paylaşmak için 15 pro max almak.

İyi forumlar arkadaşlar. Çiçeği burnunda bir baba adayıyım. Hayırlısıyla yaza girerken evladımızı kucağımıza alacağız. Bu bağlamda size danışmak istediğim durum şöyle. Bende eski bir külüstür bir huawei telefon, eşimde ise iphone 7 plus 32gb var. Haliyle çocuk olacağı için fotoğraflarını...
  12. B

Babam için 5000tl civarı telefon önerisi.

Köyde maalesef telefonunu yirmağa düşürmüş. -şakasız- Günlük kullanım için 5k civarı telefon kaldı mı acaba? Kamerayı köyde dağ, tarla çekmek için yılda 5-10 kez kullanır. Google'yi sadece; ''-Emekli maaşı ne kadar oldu?'' ''-Beşiktaş maçı ne zaman?'' şeklinde kullanır.
  13. B

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

neyse biz başka dolandırıcılara bakalım..
  14. B

GencerGaming dolandırıcıdır aksini iddia eden galericidir!!!
  15. B

GencerGaming Dolandırıcılığı

400 web stoğu 1 er saat arayla 100 er 100 er yayınlanacak deniyor. Saat 19 ve 20'de 100 er stok satışa çıkıyor ve 30 saniye içinde tükeniyor -o da sözde- 21 ve 22 stokları ise hiç satışa çıkmıyor. Gerçekten gencergaming in güvenilir bir site olduğuna inanabilmem 21 ve 22 stoklarından ürünü...
  16. B

moderatörün paylaşımını yanlış bilgilendirme diye şikayet etmekte bu güne kısmetmiş :D
  17. B

f5 in üstü soyuldu pc alalım dedik klavyeden de olduk :D
  18. B

düşmedi diyeceğim de modlar yanlış bilgilendirme veriyorlar :D
  19. B

22 stoğu da gg beyler olaysız dağılalım
  20. B

21 stokları noldu yalan mı oldu?