GencerGaming Dolandırıcılığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

bymeloo

80+
Reaksiyon skoru
63
Yanlış Bilgilendirme
400 web stoğu 1 er saat arayla 100 er 100 er yayınlanacak deniyor.

Saat 19 ve 20'de 100 er stok satışa çıkıyor ve 30 saniye içinde tükeniyor -o da sözde-

21 ve 22 stokları ise hiç satışa çıkmıyor.

Gerçekten gencergaming in güvenilir bir site olduğuna inanabilmem 21 ve 22 stoklarından ürünü sipariş eden birisi siparişlerim kısmında saat gözükecek şekilde ss atabilir mi?

Aksi halde bunca insanı kandırıp saatlerce bekletmelerinden mütevellit dolandırıcı bir firma olduklarına kanaat getireceğim.

400 web stoğu 1 er saat arayla 100 er 100 er yayınlanacak deniyor.

Saat 19 ve 20'de 100 er stok satışa çıkıyor ve 30 saniye içinde tükeniyor -o da sözde-

21 ve 22 stokları ise hiç satışa çıkmıyor.

Gerçekten gencergaming in güvenilir bir site olduğuna inanabilmem 21 ve 22 stoklarından ürünü sipariş eden birisi siparişlerim kısmında saat gözükecek şekilde ss atabilir mi?

Aksi halde bunca insanı kandırıp saatlerce bekletmelerinden mütevellit dolandırıcı bir firma olduklarına kanaat getireceğim.
Vallahi hocam, 4 5 saatim boşa gitti diyebilirim. Alan aldı hayırlı olsun al satçılardan bahsetmiyorum bile. Forumda sıkıntısını belirtenlerle adamlar iletişime geçtiler özel olarak onlara lafım yok gerçekten çok fazla ilgi vardı bir de bu taraftan bakmak lazım.

Adamlar sizin için bir şey yapmaya çalışıyor, tamam ellerine yüzlerine bulaştırdılar ama bunun adı dolandırıcılık değildir. Saygılar.

her şeyi geçtim 4 saatlik stok işi de çok saçma linkin 1 saat sonra açılması da ben bu sistemi cok istiyodum youtube shorts videosundan beri takipteyim her storyi izliyorum çıktığı an alıyım diye ama link 1 saat sonra stoklar saatli niye uğraştım ki ben o zaman

Harbi merak ettim alan biri ss atsa iyi olur.

boş işler arkadaşlar her seferinde aynısı gidin biraz para verip alın sisteminizi yapacak bir sey yok

Mağazadan alabilirsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,699
Üyeler
197,021
Son üye
millyrock