🔥İndirim Trendyol anker q30 kulaklıklar 1999 TL

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
https://ty.gl/xagj6l6tl1vs8 Trendyol anker soundcore q30 kulaklıklar 1999TL bayadır bekliyordum fiyatının düşmesini ilk defa bu kadar düştüğünü gördüm bazı kartlarda peşin fiyatına 3 taksit var haberiniz olsun ben aldım.

Alınır mı? Genellikle müzik dinlemek amacıyla 1500-2500 bandında kulaklık arıyorum.

Alınır mı? Genellikle müzik dinlemek amacıyla 1500-2500 bandında kulaklık arıyorum.
denemediğim için bişey diyemem ama YouTube testlerini falan izledim baya iyi gözüküyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden bende kullanıyordum gayet güzel kulaklık fiyatına göre başarılı.
model mi yükselttiniz değiştirme sebebiniz neydi merak ettim.

denemediğim için bişey diyemem ama YouTube testlerini falan izledim baya iyi gözüküyordu.

model mi yükselttiniz değiştirme sebebiniz neydi merak ettim.
Hocam bu kulaküstü kulaklıkları ben bayadır kullanıyordum ve artık kafatasım çökmeye başladı hafiften bide ben baya uzun süre kullanan birisiyim günde en kötü 3 4 saat kullanırım yani öyle söyleyeyim. Kullandığım zamanlarda çıkardığımda saçımda çöküyordu ve garip bir görüntü oluşuyordu. Sırf o yüzden onu sattım şuanda xiaomi redmi buds 5 pro aldım kulakiçine döndüm artık

Hocam bu kulaküstü kulaklıkları ben bayadır kullanıyordum ve artık kafatasım çökmeye başladı hafiften bide ben baya uzun süre kullanan birisiyim günde en kötü 3 4 saat kullanırım yani öyle söyleyeyim. Kullandığım zamanlarda çıkardığımda saçımda çöküyordu ve garip bir görüntü oluşuyordu. Sırf o yüzden onu sattım şuanda xiaomi redmi buds 5 pro aldım kulakiçine döndüm artık
Ama satmıcak olsam aşırı memnundum bu dediklerim harici çok güzel ses kalitesi vardı.

zamanında 600 TL'ye almıstım hala duruyor ama deri olayı yazın kullanılmıyor 1 sene sonrada dökülmeye başlıyor deri yerine kumaş pedler var alıp takılabiliyor ama yazında kullanamadıktan sonra insan soğuyor. Zaha gibi maç öncesi 1-2 saat takarım diyorsanız alınır ama uzun süre takınca kulaklar haşlama yumurta oluyor.

1762002087655.webp

Uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum sporda dahi çok kez kullandım bir dökülme v.s yapmadı ama yazın terleme yaptığı doğru. Günlük kullanım için ideal fiyatı da iyi tavsiye ederim.

Ancak Trendyol'da ürünü ve yorumları incelerken bir şey fark ettim. Kulaklığı şık ve sağlam bir taşıma kutusu ile birlikte göndermişlerdi. Son 1-2 aydır kutuyu çıkarıp bir bez parçasının içinde yollamaya başlamışlar. Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,058
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri