❌İndirim Bitti! MCHOSE G3 Ultra (8K - PAW3395) 1.299 TL Trendyol

Alıntıyı görüntüle
Fatura düz modeli adına kesilmiş :(
Benim de beyaz rengi için aynı şekilde düz model faturası kesilmiş. Bakalım ürün gelince netleşir ama büyük ihtimalle tilkilik yapıyor firma.

Bu arada beyaz rengin açıklaması düz modele ait olsa da, siyah rengin açıklaması ultra model içindi.

Hakem heyetine gitsek haklı çıkarız ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Ben iade edip firmayı trendyol'a şikayet ederim ürün düz model olarak gelirse.

Benim de beyaz rengi için aynı şekilde düz model faturası kesilmiş. Bakalım ürün gelince netleşir ama büyük ihtimalle tilkilik yapıyor firma.

Bu arada beyaz rengin açıklaması düz modele ait olsa da, siyah rengin açıklaması ultra model içindi.

Hakem heyetine gitsek haklı çıkarız ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Ben iade edip firmayı trendyol'a şikayet ederim ürün düz model olarak gelirse.
Teslim aldınız mı hocam kargo da gelişme var mı ? Eğer düz modeli göndermişlerse THH'ye gitmeyi düşünüyorum çünkü ürünün açıklamasında da başlıkta da Ultra model olduğu yazıyor.

başlık hatalıydı infosunda normal olduğu yazıyordu dedik kaç kere :kekw:
1761823503376.webp

https://www.trendyol.com/mchose/g3-...yah-kablosuz-gaming-mouse-mc-g3-7-p-904704822 Kendin bakabilirsin linke ürün özelliklerindeki DPI dışında diğer bütün bilgiler Ultra modelini gösteriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki biz burda şansımızı denedik ve haklıyız bize gönderilmesi gereken ürün bu.

başlık hatalıydı infosunda normal olduğu yazıyordu dedik kaç kere :kekw:
Aferin. Hadi işine git de alanlar arasında konuşsun. Allah akıl fikir versin.

Bana gelen Xc-G3-15. Hakem heyetine gidebilirim.

WhoCares isimli kişi nasıl ceza almıyor forumdan onu da anlamadım. Forumun kalitesini düşüren bi şahıs.

Alıntıyı görüntüle
https://www.trendyol.com/mchose/g3-...yah-kablosuz-gaming-mouse-mc-g3-7-p-904704822 Kendin bakabilirsin linke ürün özelliklerindeki DPI dışında diğer bütün bilgiler Ultra modelini gösteriyor.

Ki biz burda şansımızı denedik ve haklıyız bize gönderilmesi gereken ürün bu.
öyle olduğuna inaniyorsan dene şansını aynı ürünün beyaz renginde normal yaziyor :PeepoLeave:

Aferin. Hadi işine git de alanlar arasında konuşsun. Allah akıl fikir versin.

Bana gelen Xc-G3-15. Hakem heyetine gidebilirim.
Hocam eğer giderseniz yazacağımız metini vs buraya da atabilir misiniz hep birlikte başvuralım 1000 lira dokunacak bir ücret değil bekleriz 5-6 ay.

öyle olduğuna inaniyorsan dene şansını aynı ürünün beyaz renginde normal yaziyor :PeepoLeave:
Ya hadi git işine ne anlatıyorsun sen ya bi hadi abicim

Uygunsuz davranış
Hocam eğer giderseniz yazacağımız metini vs buraya da atabilir misiniz hep birlikte başvuralım.

ya boş yapma ben olani yazdim sana ne halin varsa gör kekomusun nesin

Hocam eğer giderseniz yazacağımız metini vs buraya da atabilir misiniz hep birlikte başvuralım 1000 lira dokunacak bir ücret değil bekleriz 5-6 ay.

Tamamdır hocam bilgi vereceğim. Şu troll karakteri sen de şikayet edersen sevinirim.

Akşam eve geçince başvuru metnini oluşturacağım hocam. Buraya atarım veya özelden gönderirim.
Ettim hocam. Ürün daha elime ulaşmadı benim umarım kargoda geri çektirmemişlerdir THH'ye burda alanlarla birlikte başvuralım.

Geri