Arama sonuçları: *

• Users: DragonTR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. DragonTR

Upgrade & Downgrade laptop ekran kartı

Tam bakmadım sadece ucuz olsun amaçlı olarak bakmıştım bu denk geldi 1674500076 Bir iki kişiden daha almıştım bu cevabı tereddüt ettiğim diğer noktada bu😕 1674500126 Peki harici olarak bir ekran kartı bağlasam maliyeti ne olur sizce bana ve yine görüntü alabilir miyim bunu merak ediyorum en çok.
  2. DragonTR

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor - Siyah ekran

Güncelleme: Araştırmalarım ve denemelerim sonucu aldığım karar şu ki; %95 ihtimal ile ekran kartı tırtlamış. Ramleri sildim uçlarını temizledim. Yerlerini değiştirdim defalarca. 20 30 kez kapatıp açmışımdır ama ekran yok. Yani sorun tahminimce ekran kartında. Şuan başka bir konu açtım ve laptopa...
  3. DragonTR

Aynı modelin fiyatı 900₺ civarı. Eski laptopa fazla para vermek istemiyorum. Açılsın video izletsin yeter🙂
  4. DragonTR

Merhaba iyi forumlar. Başka bir konu açmıştım onunla biraz yakın bir soru olacak. Satellite L500 13t dizüstü bilgisayarım var. Şuan ekran alamıyorum. Bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor. İçinde mxm slotlu Radeon hd4570 ekran kartı bulunuyor. Şimdi ben sürüm düşürerek bir ekran kartı taksam...
  5. DragonTR

O zaman şimdi deniyorum😃 1674200376 Hocam iki ram vardı 2+2 bı tanesini bir slota taktigimda şu kırmızı ışık yandı diğerinde yanmadı. Sonra o kırmızı ışık yakanı diğer slota taktım start verdim şuan fan deli gibi dönüyor ama görüntü yok. Edit: İkisinde de yapmaya başladı aynı şeyi.
  6. DragonTR

Teşekkür ederim bugün deneyecegim. İçinde Windows yüklü olmayan sadece d kısmı dolu olan bir HDDm var bununla açmaya çalışsam olur mu? Bios gelir diye biliyorum ama sormak istedim yinede.
  7. DragonTR

AMD ryzen 5 3400g ye hangi ekran kartı alınır?

Merhabalar hocam. Kendi bilgim kadar aktarayım. Son soruna öncelikle evet 2gb işlemciden alır diğerini ekran kartından totalde 8gb olur. RX 580 güzel bir tavsiye aslında. Amdnin genel sıkıntısı yazilimdi. Hangisini alsanız yaşamanız nvidadan daha muhtemel. Bu yüzden alırken ona göre alın. Ama o...
  8. DragonTR

Hangi güç kaynağı önerirsiniz

Hocam hala düşünüyor musunuz bilmem ama sağlam bir PSU düşünmeyin bence gerek yok. Sertifikalı ve watt yetecek kadar olsun yeter. Sistem DDR2 sistem upgrade yapmaya çok müsait değil
  9. DragonTR

Çözüldü✓ Crucial 8gb 3000mhz cl15 ovc

Evet arkadaşlar bayağı bir kullandım bu şekilde şuana kadar sıfır sıkıntı. Oynadığım çoğu oyunu ultra veya yüksek ayarlarda kullandım bir sıkıntı olmadı çok şükür :) yinede sorusu olanlar özelden de yazabilir 👍
  10. DragonTR

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar Benim Toshiba L500 13T numaralı bir laptopum var. Bu laptop 1 2 sene önce siyah ekran vermişti ve üzerinde çok durmadan başka bir bilgisayar aldık. Fakat ben şuan bunuda kullanmak istiyorum. Film falan izleyebilirim en azından. Şimdi sorun şöyle: Güç...
  11. DragonTR

Taktik için teşekkür ediyorum:) Buna benzer bir şey yaparken ikisinide 3200mhz cl16da çalıştırabildim. İlk başta dediğim gibi default ayarlarda 2666mhz cl16da çalışıyordu ikiside.(ramler yukarıda resimle mevcut) Sonra bilgisayarı kapatıp 3200mhz olan ram ile bios'a giriyoruz. Profile 1'e...
  12. DragonTR

Arkadaşlar ramler bu şekilde şuan 2666mhz de çalışıyorlar. Bu ramlere ovc ile mhz yükseltmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  13. DragonTR

Arkadaşlar ram geldi, fakat bilgisayarım çalışmadı. İki ramide 2666mhz de çalıştırıp biostan manuel olarak yükseltebilir miyim bunu deneyeceğim. Sonuçları yazarım. Önerisi olan varsa bekliyorum.
  14. DragonTR

Bios güncellemesini bugün yaptım MHz arttırmadan önce
  15. DragonTR

Bunu biliyorum fakat benim istediğim ikiside yüksek çalışsın alttaki arkadaş istegime göre cevap vermiş sayılır Yani şöyle söyleyeyim crucial olan ram 3000mhz cl15 şimdi sipariş ettiğim 3200mhz cl16. Ovc ile ikisinide cl16 3200mhz yapabilir miyim? Ayrıca bugün 3000mhz olan rami 3200mhz yaptım...
  16. DragonTR

Up up up
  17. DragonTR

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Bende halihazırda crucial 8gb 3000mhz cl15 ram var. Bunun yanına xpg 8gb 3200mhz cl16 sipariş ediyorum. Bu iki Rami dual olarak 3200mhzde çalıştırabilir miyim? Anakartim Asus a320 gaming
Geri