Arama sonuçları: *

• Users: Koparan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Tarihi Geçmiş Protein Tozu Kullaılırmı ?

Yok gayet iyiyim 😂 zaten serin ve kuru ortamda saklamıştım hiçbir bozulma görmedim yapısında tadında kokusunda da bi problem yok yani ben test ettim başınıza gelirse için 😂😂
  2. K

@Alihanyilmaz kardeş sen buraya gelip dalga geç diye mi ben konu açıyorum hayırdır ? Hayvan düşmanlığıda var sen de herhalde.
  3. K

Güldürmedi hocam. Kullandım bu arada protein tozunu tadındada yapısındada hiçbir şeyinde problem yok
  4. K

TETT yazıyor , skt değil hala kutusunu açmadım gün içinde kutusunu açıp fotoğraf atayım zaten kullanılmayacak durumdaysa kullanmam.
  5. K

Ben geçen senelerde 2 adet protein tozu almıştım fakat geldiği gibi duruyor serin ve kuru ortamda kilerde sakladım ve ambalajını hiç açmadım son kullanma tarihi 11/25 gözüküyor bu ürünü kullanmamda bir sakınca var mı ? Tozda topaklanma vs. gözükmüyor
  6. K

Bilgisayarım Normal Çalışmıyor

Konuya şöyle bir ekleme yapmak istiyorum, göndereceğimden değil kasasız kalacağıma fan alırım içine fakat itopyadan aldım ben bu kasayı ve penta teknoloji olarak garanti veriyorlar asustan sorgulattığımda kasanın garantisi asusta 2 ay önce bitmiş. Penta teknolojide servis hizmeti vermiyormuş...
  7. K

Deneyeceğim ama onda kaynaklı olacağını düşünmüyorum, kendi kendine bozuldu kendi kendine düzelmezse format atacağım çok sinir bozucu bir olay çünkü, format atınca sorun çözülürse paylaşırım.
  8. K

Evet armoury crate'i kurdum oradan kontrol ediyordum fanları.
  9. K

İşlemcim boşta 35 derecede çalışıyor first light yüksek ayarlarda oynuyorum 52 dereceyi geçmiyor gayet serin çalışıyor anormal bir durum yoktu bugüne kadar 1 haftadır problemsiz çalışıyordu sistem. Bugün bi ağırlık var ve fanda böyle bir durum oluştu bios güncelledim ama çözülmedi bilgisayar...
  10. K

AMD RYZEN 5 7500F XPG 32GB 5600 MHZ DDR5 ASUS TUF GAMİNG B850M PLUS WİFİ7 W GAİNWARD RTX4060Tİ 8GB DEEPCOOL 650W PSU
  11. K

Merhaba, anakartı yeni aldım öncelikle pbo'yu etkinleştirmeli miyim bilmiyorum bu konuda söyleyebileceğiniz bir şey var mıdır ? İkinci ve önemli olarak egzoz fanı mor ışık yakıp söndürüyor görselde olduğu gibi bilgisayarım gayet normal çalışıyordu bugün hem geç açılmaya başladı hem de rgbler...
  12. K

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Wraith ürünleri kaliteli ama şu satış sonraki süreci zırt video, cırt talep oluştur, kargoya ver, faturayı kutuya koy bilmem ne numarasını yaz kutuya koy gönder 1 hafta bekle cart curt ürün bi geliyo tamir olmamış geçen hafta başıma geldi şu işi çözmeleri lazım acilen.
  13. K

Öneri Beyaz Anakart Önerisi (Amd-Wıfı) !!

Cevabınız için teşekkür ederim sizin mesajınızı görmeden önce bunu sipariş ettim ethernet derdinden kurtulmak istiyorum bu yüzden bunu tercih ettim uygunada geldi bonus kullanarak 10.500 bandına aldım doğru tercih yaptığımı düşünüyorum sizin düşünceniz nedir ?
  14. K

AMD RYZEN 5 7500F 4060Tİ 8GB Ama ağır ağır sistemi güncelliyorum değişecek bunlarda bi zaman sonra onlarıda göz önünde bulundurabilirsiniz. 1779542249 Bunu önerir misiniz?
  15. K

Yeni bir kasa aldım argb desteği bulunan aura sycn kullanabileceğim wifi7 desteği bulunan mATX anakart önerisinde bulunur musunuz? bütçe:15000₺ ye kadar çıkarım
  16. K

Yardım Asus Kasa Aldım Fan Ledleri Yanmıyor !

Hocam bu paylaştığınızı alırsam beni tatmin eder mi yani sonrasında erken bir dönemde tekrar değiştirmek zorunda kalmam değil mi 10.000₺ bandını zorlayabilirim bütçe konusunda. Ama buna iyi diyorsanız bu da olur 1779396932 Amd
  17. K

Peki bu ?
  18. K

Eğer öyle ise bana beyaz renk amd ddr5 uyumlu güzel ama bütçe dostu bir anakart önerebilir misiniz ? MATX olmalı. 1779395541 İşlemcim amd ryzen 5 7500f, anakart değiştirebilirim kasayı beyaz yapmışken onuda değiştirmeyi düşünüyorum sistemi adım adım yükseltiyorum eskimeye başladı önerilere...
  19. K

Yani sonuç olarak benim bu ışıkları tam anlamıyla kontrol edebilmem için aura sync den kontrol etmek için anakartta 5v 3pin argb girişi olan bir anakart almalıyım doğru mudur ?
  20. K

Bu kontrolcüyü alsam bütün sorunu çözer miyim ?
Geri