Arama sonuçları: *

• Users: GökTürkHan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. GökTürkHan

🔥İndirim Gıgabyte Gamıng 240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3050tl

3500'e asus lc360mm argb aldım 7800x3D kendi macunu ile 64-66 derecelerde
  2. GökTürkHan

Öneri Hava Soğutmadan Sıvı Soğutma Geçilir mi?

Hocam bence hava soğutmana iki tane daha iyi fan al birde odayı hafif serinletmeye bak sıvı soğutmadan daha karlı olur
  3. GökTürkHan

Hocam tam bütçen nedir
  4. GökTürkHan

Hocam yer neresiydi senin
  5. GökTürkHan

Hocam deepcool lt720 olur f/p ama biraz daha çıkarsanız bendeki asus lc360mm de olur veya elinizdeki hava soğutmaya dediğim gibi daha kaliteli fan alabilirsiniz
  6. GökTürkHan

Hocam o thermalright'a geçilmez bence
  7. GökTürkHan

🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası 2000tl

Yer olsa alırdım cidden iyiymiş ama malesefki işte
  8. GökTürkHan

Benim sistemde aynı içeride petek açık oda ısınmıyor ama benim sistemin olduğu oda ısınıyor buna yapabilecek bir şey yok yapılabilecek tek şey odaya serin hava sirkülasyonu sağlamak bilgisayara istediğin kadar fan ekle hocam mevcut yapısı ne kadar ısı yayıyorsa o ısıyı yaymaya devam edicektir ha...
  9. GökTürkHan

Yok hocam oda sıcaklığı bellidir istediğin kadar kasadan çıkan havayı tavana vurdurt yine oda ısınacaktır önemli olan odada bir hava sirkülasyonu olması odayı serin tutmak için kasaya fan takmak mantıksız
  10. GökTürkHan

kasa ısısında pek düşüş olmaz hocam genel olarak ısı düşmesini istiyorsan odayı serinletmen gerek
  11. GökTürkHan

Hocam geçen asus prime lc360mm aldım kasa lian li O11 v2 mini benim odada sıcak işlemci 65-68 derece aralarında geziyor asus'un fan cfm değeri basınç değeri falan sizin belirtmiş olduğunuz modele göre daha yüksek bende bu derecelerdeyken sizde 66-70 arası gezebilir bence bu paraya bu modele...
  12. GökTürkHan

Yardım Hyperx Orbit S Mikrofon Sesini Geri Veriyie

Windows üzerindeki ayar kapalı ama mikeafon hayla dış sesi bana veriyor birde baya övüyorlardı ama ses kalitesi hiç iyi gelmedi basslar yok düz ses kötü neler yapabilirim birde sürekli dip ses veriyor şşşş diye
  13. GökTürkHan

Sizce Hangi Kasa Daha İyi Dururdu

Hocam lian li lcd aldım 3600'e ama onun yerine fan kitimi daha mantıklı sence? İademi etsem o fiyattan alan olurmu yoksa kapamayan varsa kapar forumdan istanbul içi
  14. GökTürkHan

Sizce Hangi Kasa Daha İyi Dururdu

Beyler bende h500p vardı o duruyor yine ama lian li O11 mini v2'ye geçtim h500p dahamı iyiydi sanki bilemedim sizce? Ekran kartı çok sırıtıyo Birde lcd gecen inxehesapta indirime girdi 3.6k'ya kaptım ama o paraya fanmı daha mantıklıydı lcd'mi bilemedim sizce? Ryzen 7 7800x3D Msı pro x670-P Wifi...
  15. GökTürkHan

🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

S23-fe alasım geldi ama bilemedim
  16. GökTürkHan

5 Aydır Yaşadığım Xfx Swıft 9060 XT 16 GB Çıkmazı

Ramlari bi test et hocam bide 4 kanal yerine 2 kanal dene amd sistemlerde genelde sistem birbiriyle uyumlu olmadığında bu tür hatalar oluyor
Geri