Arama sonuçları: *

• Users: t4rv3n
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Bütçeni söyle laptop atayım

ben az bilgi vermişim söyle düzelteyim çizim dediğim endüstriyel çizim programları bunlara gaming laptoplar yarıyor güçlü bileşen istiyor oyun olarak kastettiğim en babası fifa 25
  2. T

Bütçeni söyle laptop atayım

bütçe max 32-33k asıl amaç autocad ve çizim programları arada oyunda oynanır özel istek 1 tb olması tatlı olur
  3. T

MSİ LAPTOP AMA İŞLEMCİ SORU İŞARETİ OLUŞTURDU

hocam amd ve inteldeki güncellik sırasını bilmiyorum ondan amd iyi mi kötü mü birde şundan çoğunlukta laptoplarda intel kullanılmış bunun artı ua da eksi bir sebebi mi var 1731317668 sebebi nedir?
  4. T

MSİ LAPTOP AMA İŞLEMCİ SORU İŞARETİ OLUŞTURDU

Merhabalar. Pc itopyada 28k ya düşmüş hoşuma gitti ama işlemci r5 7. nesil. İyi bir işlemci mi değil mi bilmiyorum muadillerinde i5 12.nesil var. Max. 30k bandında başka bildiğiniz cihaz varsa önerebilirsiniz
  5. T

PS 5 Mİ XBOX SERİES X Mİ

2. ellere baktım avrupa sürüm cf bilmem bişeyler yazıyo o mevzular ne oluyo
  6. T

PS 5 Mİ XBOX SERİES X Mİ

pc var zaten ama bilgisayar ile 1 oldu belki oyun oynamayalı sıkıldım artık sadece akşamdan akşama fifa atma düşüncem var o kadar
  7. T

PS 5 Mİ XBOX SERİES X Mİ

aslında konsoldan çok aşırı beklentim yok akşamdan akşama fifa kariyer yapmak gibi bi düşüncem var
  8. T

PS 5 Mİ XBOX SERİES X Mİ

Ps 5 almayı düşünüyodum ama fiyatları görünce bi tık düşündürdü onun yerine xbox series s gördüm daha önce xbox ile oyun oynamıştım ama hangi modeli daha güncel dalan bilgi sahibi değilim. xbox series s daha uygun fiyatlarda seyrediyo 15 küsür fiyatı var. xbox alsam üzer mi problem yaşar mıyım...
Geri