Arada 1000 TL oynuyor. Acer sepette %5 ek indirim sağlıyorfiyat farkından dolayı yorum yapamıyorum.
Arada 1000 TL oynuyor. Acer sepette %5 ek indirim sağlıyorfiyat farkından dolayı yorum yapamıyorum.
İgpu nedirUcuz olduğundan atıyorum zaten, ucuz olmasının bir nedeni de iGPU'suz olması.
Integrated Graphics Processing Unit, işlemcinin az güç harcayan ekran kartı.İgpu nedir
Bütçe 20k
Kullanım amacı: Öncelikle ses edit programları. Pro Tools - Reaper - Studio One gibi programlar.
Özel istek: Ekranı kaliteli olsun.
Tmmdır teşekkür ederim. Bir de ne alınır söylüyorsun eyvallah, yarın bir gün seni bulamayız. Ne alınmaz onu da söyler misinIntegrated Graphics Processing Unit, işlemcinin az güç harcayan ekran kartı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akşama makale atarım. Olmadı bu hafta atarım.Tmmdır teşekkür ederim. Bir de ne alınır söylüyorsun eyvallah, yarın bir gün seni bulamayız. Ne alınmaz onu da söyler misin![]()
Tmmdır çok teşekkür ederimAkşama makale atarım. Olmadı bu hafta atarım.
Peki mackbook önerir misin, alınır mıAkşama makale atarım. Olmadı bu hafta atarım.
bütçe max 32-33kMilletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
Oyun sıkıntı ama çizim olarak dokunmatik olması avantaj sağlıyor.bütçe max 32-33k
asıl amaç autocad ve çizim programları arada oyunda oynanır
özel istek 1 tb olması tatlı olur
ben az bilgi vermişim söyle düzelteyim çizim dediğim endüstriyel çizim programları bunlara gaming laptoplar yarıyor güçlü bileşen istiyor oyun olarak kastettiğim en babası fifa 25Oyun sıkıntı ama çizim olarak dokunmatik olması avantaj sağlıyor.
Hocam bir tık çıkabilir ama intel olursa sevinirim
Normalde TR modelleri 1080P 144HZ zaten, bendeki yurtdışı Kanada cihazı. ondan 2K 165HZ. CPU İ9 13900H dengi, RTX 4060 laptoptan sonra pek fark göremedim %15 falan daha iyi 4070, o yüzden 4060'a kıyasla bence zayıf. Pek oyun oynamıyorum zaten, saçma gelecek ama ayda yılda bi ETS 2 bir de agalarla MC giriyoruzSenin imzadaki laptopun çok iyi bu arada.
İşlemcisi bence kuvvetli, ekran kartı da fena değil. Ekranı güzel falan, arkadaşımda TUF A15 kullanırken IPS olmasına rağmen hafif ghosting hissediyordum elimdeki laptopa göre. Sizin panel farklı 2K ve 165 hz benim kullandığım 144 hz ekrana sahip bir TUF A15'ti. DDR5 olması da güzel.
Ona ssd eklemezsen veya depolamasına destek olmazsan pek bir anlamı kalmayabilir sadece 1 oyun olmuş 150 GB zaten.