Neler Yeni

Bütçeni söyle laptop atayım

anges

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Aydın
Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
hocam bütçe max 30 üstüne çıkamıyorum
oyun olarak valorant fifa oynarım en fazla,istatistik öğrencisiyim pyhton falan kullanıyoruz derslerdede
üzmeyecek laptop arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Köse
Selamun aleyküm
Bütçe: max22-23
Oyun: metin2 valorant
Şarj sorunu yok pili çıkartıp oynucam zaten
16 ram ve ekran kartlı olursa çok iyi olur

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Serdar Totuzbeş
hocam bütçe max 30 üstüne çıkamıyorum
oyun olarak valorant fifa oynarım en fazla,istatistik öğrencisiyim pyhton falan kullanıyoruz derslerdede
üzmeyecek laptop arıyorum
Yapıştır geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
bütçe max 35 k
Ana odağım olarak yazılım odaklı almayı düşünüyorum. Normalde oyunda oynuyan bir kişiyim ekran kartı da kötü olmassaa iyi olur ama olmadı en kötü vazgeçerim ekran kartından. Kütüphane okul gibi yerlerde kullancam pil süresi iyi giderse fan sesi çok olmassa iyi olur.
Hem ekran kartlı hem yazılım odaklı iyi olmaz dersen tek tek tavsiyelerini de alabilirim aklımda bulunsun.

IMasterTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Hamza BEBEK
İlgilendiği Kategoriler
Yayıncılık oyun oynamak
Maksimum 32 k
Oyun Yazılım
Mümkünse ekranı ips

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Serdar Totuzbeş
bütçe max 35 k
Ana odağım olarak yazılım odaklı almayı düşünüyorum. Normalde oyunda oynuyan bir kişiyim ekran kartı da kötü olmassaa iyi olur ama olmadı en kötü vazgeçerim ekran kartından. Kütüphane okul gibi yerlerde kullancam pil süresi iyi giderse fan sesi çok olmassa iyi olur.
Hem ekran kartlı hem yazılım odaklı iyi olmaz dersen tek tek tavsiyelerini de alabilirim aklımda bulunsun.
pil süresi kötü yalnız
Maksimum 32 k
Oyun Yazılım
Mümkünse ekranı ips
Bütçe çıkarsa yine aynısını öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert

Senerr

80+ Bronze
Genel olarak gerçekten kaliteli laptoplar önerilmiş ama ben ideapad 3 gaming serisini pek beğenmedim. Vintage diye bir uygulaması vardı o kadar kötüydü ki Casper'ın uygulamasına şükür etmiştim. Alacaklar ona göre alsın bazıları özellikle tek renk klavye falan geliyor. Genellikle Acer ve Lenovo LOQ ağırlıklı gaming laptopu önerilmiş ben tavsiye verecek olsam oyun laptopu alacak her kişinin 90 derece sıcaklığı görebileceğini söylemek isterdim istemeyen varsa da bence ya limit kullanacak ya masaüstü zira ben masaüstü kullanıyordum elimdeki laptop harici gaming laptopta kullandım işlemcilerin çoğu throttle yiyor veya fanlar o kadar bağırıyor ki bu önerilenlerin çoğunda kulaklıksız oyun oynayamıyorsunuz özellikle Nitro'lar.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Ömer Murat KARACA
Genel olarak gerçekten kaliteli laptoplar önerilmiş ama ben ideapad 3 gaming serisini pek beğenmedim. Vintage diye bir uygulaması vardı o kadar kötüydü ki Casper'ın uygulamasına şükür etmiştim. Alacaklar ona göre alsın bazıları özellikle tek renk klavye falan geliyor. Genellikle Acer ve Lenovo LOQ ağırlıklı gaming laptopu önerilmiş ben tavsiye verecek olsam oyun laptopu alacak her kişinin 90 derece sıcaklığı görebileceğini söylemek isterdim istemeyen varsa da bence ya limit kullanacak ya masaüstü zira ben masaüstü kullanıyordum elimdeki laptop harici gaming laptopta kullandım işlemcilerin çoğu throttle yiyor veya fanlar o kadar bağırıyor ki bu önerilenlerin çoğunda kulaklıksız oyun oynayamıyorsunuz özellikle Nitro'lar.
Fana yapacak bş yok da throttle yiyenlerin cihazlarından kaynaklı. 3 farklı Tuf cihaz kullandım 95 derece sabitliyor ancak gram throttle yemedim üçüyle de. Alırken iyi bakmak lazım

Senerr

80+ Bronze
Fana yapacak bş yok da throttle yiyenlerin cihazlarından kaynaklı. 3 farklı Tuf cihaz kullandım 95 derece sabitliyor ancak gram throttle yemedim üçüyle de. Alırken iyi bakmak lazım
95 derece gören cihaz bakıma gitmezse 2. yıl throttle yer işlemcisi i9 falan değilse. 96 derece gibi değerlerde yeniyor throttle veya power limitler genelde(istisna vardır elbette). Ben sadece uyarımı yapmak istedim, ilk gaming laptopu ben kuzenimden gördüm onda da oyun açayım dedim korkudan alt+f4 çekmiştim laptop havalanıyor sandım. Bana kalırsa tuf'un tek alınabilir yanı 90Wh batarya ve control uygulaması performans vs. Acer daha iyi 16 kasasında.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,597
Üyeler
163,526
Son üye
yunu656546
Top Bottom