Teşekkür ederim hocam önerdiklerinizden hoşuma gidenlerde bunlardı. Ek olarak fiyat seçeneği olsun diye yine önerdikleriniden şu model tercih listemde olabilir mi?LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450HX 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD IPS DOS Gaming Laptop 83GS002TTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
pil süresini umursamıyorsan 14700HX daha mantıklı.
aradaki fiyat farkı çok az hocam Cs2 ve valorant oynuyorum ağırlıklı,
i7 daha fazla fps veriyor bu oyunlarda ama 4060 , aradaki fiyat farkına daha az fps (rekabetçi oyunlarda) ama 4070 almaya değermi?
Gerekliği olduğu noktalar var bu yüzden bütçeme uygun minimum 4060 düşünüyordum, çalışılacak projeler henüz küçük ondan dolayı render alabilse yeterli olur gibi. Ayrıca öneri için teşekkür ederim umarım teknosada vardır incelemek isterim.Unity için çok ekran kartı gerekiyor mu? Ona göre atacağım çünkü.
4060 istiyorsan şuna bakabilirsin.Gerekliği olduğu noktalar var bu yüzden bütçeme uygun minimum 4060 düşünüyordum, çalışılacak projeler henüz küçük ondan dolayı render alabilse yeterli olur gibi. Ayrıca öneri için teşekkür ederim umarım teknosada vardır incelemek isterim.
i9 alıp ne yapacaksın ki? Oyun için i7 yeterli.https://app.hb.biz/COKtGEU9iGwg bu bilgisayar nasıl yardımcı olabilirseniz sevinirim
Arada 2 bin tl fiyat farkı olduğu için bunu attimi9 alıp ne yapacaksın ki? Oyun için i7 yeterli.
Bilader istersen yeşil forumda Ali Güngör ol hayırdır boş boş konuşma millet bakıp alamıyormu laptop. Gigabyte monster excalibur msi bir sürü model var bütçesine uyan iyi donanımlısını alır.Milletin yanlış laptop önermesinden bıktım. Sizden sadece şunu istiyorum:
1) Bütçe
2) Kullanım amacı
3) Özel istekler (isteğe bağlı)
Bekliyorum.
İlanım var ilgilenirsen fiyatta az daha yardımcı olabilirim tabi sıfır istiyorsan orası ayrı ama sıfır ayarında Garantili Hp İnvictus Oyuncu Bilgisayarı50 k
Oyun - Okul
Mümkünse 4070