Arama sonuçları: *

• Users: Miralay31
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

R7 7800x3d rtx4070 süper Yüzde 1 low fps değerlerinde anlık düşüşler

Hocalarım selamlar öncelikle r7 7800x3d , Rtx4070 super , cl36 6000mhz ddr5 ram e sahip bir sistemim mevcut, sistem occt testlerinde her bileşeni ayrı ayrı uzun süre boyunca test ettiğimde herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Sıcaklık değerleri ve kullanım yüzdeleri gayet normal. Ancak 2k da...
  2. M

RYZEN7 7800X3D İLE ASUS PRİME B650-M R SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇALIŞIR MI

teşekkür ederim hocam çok sağolun vrm soğutma kapasitesiine sahip biir sıvı soğutucu almayı düşünüyorum kasa zaten kocaman vento vg22al ön tamamen mesh panel soğutucuyu da alsam herhalde sorun yaratmaz
  3. M

çok fazla görüş ayrılığı var kimisi diyor ki beslemekte zorlanmaz yeterlidir tek sorun vrmde ısınma onu da mesh panelli büyük bir kasanız ve iyi bir sıvı soğutucunuz varsa ççözersiniz diyor
  4. M

Hocalarım selamlar öncelikle mevcut durumda asus prime b650M-R ile r5 7600 kullanıyorum ancak işlemciyi güncellemek istedim. Ekran kartım asus rtx4070super oc bilgisayarı gündelik işler ve oyun için kullanıyorum sadece, render gibi işlemler yapmıyorum anakartı da güncellemem gerekir mi ...
  5. M

Ramlerin düşük Mt değerinde çalışması

Hocalarım merhabalar bir süre önce bir bilgisayar toplamıştım sorum çok basit ve net aslında. Bilgisayarımda kingstonun 32 gblik(2 tane 16) 6000 mt değerinde bi ramini tercih ettim ama görev yöneticisinden baktığımda 4800 mt de çalıştıklarını gördüm bunun sebebi nedir bilen var mı ?
  6. M

Çözüldü✓ Fps değerleri yüksek olmasına rağmen oyunda takılmalar yaşıyorum sebebi nedir ?

Hocalarım desteğiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim öncelikle. Battlefield için çözünürlük ölçeklendirme ayarını değiştirdim artık ekran kartını yüzde 90 ve üzerinde kullanırken işlemci yüzde 40 50 civarında kullanılıyor. Cs2de de yüzde 1 low fps değeri 30 ken nvidia denetim masasından...
  7. M

Çözüldü✓ Fps değerleri yüksek olmasına rağmen oyunda takılmalar yaşıyorum sebebi nedir ?

Hocam OCCT stabilite testleri yapıyorum error izlemedim şimdiye kadar kafamı karıştıran da o oldu Ram için ayrıca yaptım Gpu CPU için ayrıca yaptım ancak maksimum performansta çalışmalarına rağmen stabilite testinden geçtiler
  8. M

Evet hocam son derece stabil 40 50 derece bandında sorun gözükmüyor soğutma sistemim de iyi oldukça cooler masterın 212 Halo Black kule tipi soğutucusunu kullanıyorum
  9. M

Hocalarım iyi akşamlar öncelikle Ryzen 5 7600 ve 4070 Süper li sistemimde sıcaklık değerleri ve fps normal olmasına rağmen saniyelik takılmalar görüyorum özellikle bf1 ve Cs2 yi 1080p de oynarken başıma geliyor sorunun sebebi ne olabilir ? Fps değerlerim zaten çok üstte ve genel anlamda Fps drop...
  10. M

Rtx4070 super ve r5 7600 1080P’de DARBOĞAZ yapar mı ?

Hocalarım herkese iyi günler dilerim. Konu başlıkta da belirttiğim üzere yakın zamanda topladığım 4070super ve ryzen 5 7600 lü sistemin bazı fps oyunlarında 1080p çözünürlükte darboğaz yapması. Yeni çıkan hikayeli oyunlarda bir sorunum yok gpu yüzde 90 larda çalışırken cpu yüzde 40 bandında...
Geri