Arama sonuçları: *

• Users: hypermachine
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. hypermachine

Bu videoda Kasa hakkında anlatılan hatalı değil mi ?

Yok hocam haklisin ideali budur da sorun orda sey one bagladigi sey sivi sogutmanin fanlari/radyatoru. O exhaust olarak calismasi gerekiyor sicak havayi disari atmasi gerekiyor.
  2. hypermachine

Bu videoda Kasa hakkında anlatılan hatalı değil mi ?

Dedigi kisimlarda hakli sivi sogutmalar exhaust olarak calisiyor boyle yapinca disari uflemesi gereken hava iceri sicak olay geliyor. O da boruyu, icerisini isitiyor. edit1: Ilk yazdigimda ondeki fanlarin sivi sogutma oldugunu anlamamistim giydirdim adama, tekrar izleyince fark ettim bende...
  3. hypermachine

Çözüldü✓ Teknosa vs Hepsiburada

Hepinize teşekkürler beyler hepsiburada'dan sipariş verdim banka fırsatlarıyla 700 lirada puan geldi. 32.8k'ya almış oldum. Öğrenci olmadigin icin fırsatı degerlendiremedim şansıma küseyim artık.
  4. hypermachine

Çözüldü✓ Teknosa vs Hepsiburada

S25FE alıcam hepsiburada 33.5k, teknosa 34k evimin yanı. Öyle hemen alayim kullanayim derdim yok o yüzden 500 tl için teknosadan almaya değer mi? Teknosa oradan alınan ürüne özel hizmet, garanti, servis sağlıyor mu?
  5. hypermachine

Rx9060xt alınır mı??

alinir
  6. hypermachine

ASUS B650M-R anakartta ekstra fan bağlantısı nasıl yapılır?

Fan kablolarinda tek kabloya birlestirme soketi oluyor varsa oyle yap. Yoksa da hub alman gerekiyor. Edit: Hub kullaninca genellikle 1. porta taktigin master oluyor digerleride onla ayni hizda calisiyor bilgin olsun. Iste ust fanlarim ayni calissin ya da on fanlarim ayni calissin digerleri ayri...
  7. hypermachine

Ps4 mü Ps4 promu ps5 mi ps5 promu yoksa masaüstü PC mi

Al ps5 pro devam et o zaman.
  8. hypermachine

Hocam ondeki fanlarin ayri ayri mi bagli tek kablo degil mi?
  9. hypermachine

Ps4 mü Ps4 promu ps5 mi ps5 promu yoksa masaüstü PC mi

Uzun yillardir ps4 kullanicisi olarak ps4 seceneklerini direkt ele cok eski jenerasyon ve teknoloji. Ps5 ve pc arasi icinde sadece oyun oynayacaksan ve oyunlara para verme gucun varsa ps5 yoksa pc. Ama soyle bir sey var ps5 pro 40bin civari, 40bin ile pc toplasan ps5 proda oynadigin kadar rahat...
  10. hypermachine

Hocam ekran kartinin ustunde cha_fan1 pini var onun fotografini atmamissin. Bossa oraya takabilirsin. Su an senin cha_fan2 ve cpu_fan pinlerin dolu.
  11. hypermachine

Ekran Kartı Upgrade Yapmaya Değermi

Bence deger guzel dusunmussun. Raw power olarak 9060xt'den daha guclu bir tek bahsedildigi gibi fsr4 yok. Senin icin sorun degilse cok guzel tercih.
  12. hypermachine

Alacağım telefona yardım eder misiniz?

Buyuk telefon istemedigin icin geriye iphone 16e ile s24 kaliyor sadece o butcede. S24/S24FE/S25FE benzer cihazlar ve fiyatlarida cok yakin. 16e kameradan dolayi eleniyor. Geriye samsung S serisi kaliyor. Bence senin ihtiyacini karsilayacak S24. Ama dedigim gibi fiyatlar yakin oldugu icin...
  13. hypermachine

9070 xt'nin bu modeli daha mı çok ses çıkarıyor?

Pulse serisi genellikle 2 fanli oldugu icin orada karistirmisim evet. Ama uretmek baska iyi uretmek baska. Nvdia icin Evga ne ise AMD icin de Sapphire o. Gunun sonunda ikiside ayni kart mi ayni kart ama o karti daha sessiz daha iyi sogutan hangisiyse o tercih edilir. Butce kisiti varsa baska ama...
  14. hypermachine

Daha sessiz calisiyor. Sogutma konusunda sorun yasamazsin zaten.
  15. hypermachine

XFX, Powercolor ve Sapphire anlasmali ureticiler amd ile. Ben 3unden birini tercih ederim Sapphire RX9070XT Pulse, illaki 3 fanli olsun dersen de XFX RX9070XT
  16. hypermachine

Anakart pinleri sorun olur mu

Hocam sanki 2 pinde sorun var gibi ama test etsen daha iyi olur calisiyor mu diye.
  17. hypermachine

Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

Beyler bende yeni yeni dikkat etmeye basladim da bu vichy dercos'un hangi sampuanini oneriyorsunuz. Cunku yazlari sorun degilde kislari inanilmaz aziyor. @DieSpie bi oneri versen hocam.
  18. hypermachine

Öneri 2026'da düz S24 mü S25 FE mi daha mantıklı?

Fiyatlari cok yakin oldugu icin ve ayni islemciyi kullandiklarindan dolayi s25fe.
  19. hypermachine

Öneri Samsung S24, S25FE ve Honor 400 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

S24FE'yi de dahil ederek ayni durumdaydim. En mantikli tercih s25fe gibi duruyor s24-s24fe-s25 fiyatlarinin cok yakin olmasindan dolayi. Honor 400'un guncelleme destegi cok kisa 2 yili kalmis olmasi lazim. Redditte falanda s25fe'nin bataryasinin cok iyi gittigini soyluyorlar. Eger 25-26k...
Geri