Arama sonuçları: *

• Users: brnsl890
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Öneri Montech Hyperflow Silent 360 Beyaz

bende merak ediyorum değer mi acaba sıkıntısı varmı
  2. B

R7 7800x3d İçin Sıvı Soğutma Önerisi

hocam bu sıvı soğutmada termal macun hazır sürülü geliyor mu?
  3. B

360mm Sıvı Soğutucu Önerisi

bu lian li galahad satılmaz olmuş satışa gelip gidiyor sanırım anlamadım
  4. B

360mm Sıvı Soğutucu Önerisi

7800x3d işlemci ile kullanacağım ama almışken iyisi olsun diyor insan bütçe de var 8k kadar ne önerirsiniz ben kendim araştırıp bunları buldum da daha başka seçenekler varmıdır...
  5. B

Agı Ram Kullanan Varmı?

Hocam bu iş hep böyle oluyor ya aynı şeyi yaşadım anakartı satın aldım baktım 2 3 gün sonra daha iyi bir anakart indirime girdi birşeyi aldıktan sonra sanırım takip etmeyi bırakmak lazım yoksa kriz geçirtir
  6. B

Agı Ram Kullanan Varmı?

Hocam alıcam bunu yarın Birgün ramler indirime giricek ondan çok korkuyorum ya beklesem mi pcyi topladım sadece ram ile sıvı soğutma kaldı indirim yakalarım diye bekledim de yok gelmiyor beklerken taş oldum
  7. B

Agı Ram Kullanan Varmı?

Piyasadaki en ucuz cl30 ram patriot viper kadar bilinmese de fiyatı ondan şuanda ucuz merak ediyorum bunu satın alıp kullanan varmı satıcıyı tanımıyorum akakçe de pttawm sitesinde satılıyor ama malum ptt kargoları biraz geç getiriyor hepsiburada hem daha hızlı getiriyorlar hemde iade politikası...
  8. B

Yardım Laptop İşlemci 99 Derece Ekran Kartı 86 Derece

Evet eminim bi güzel de sıktım aslında ama eski macunu temizlerden kenara taşanları temizleme konusunda biraz az temizlemiş olabilirim daha ilk defa yapıyordum baya stresli bir süreçti ama videodaki gibi yapmıştım 1781449416 Yok hayır o kısımlarıda elimden geldiğince temizledim bu kadar toz...
  9. B

Yardım Laptop İşlemci 99 Derece Ekran Kartı 86 Derece

RTX 3060 ve Ryzen 5 5600H donanımlı laptopumu 4 yıl önce almıştım. Termal macununu 2 gün önce değiştirmeme rağmen sıcaklıkların aynı kaldığını hissediyorum. Acaba macunu yanlış uygulamış olabilir miyim? Laptopu tekrar söküp yeniden macun sürsem bir sorun olur mu, yoksa yine aynı sıcaklıkları mı...
  10. B

Asus Ekran Kartı Fiyatları Yükselişi

1 hafta kalmıştı maaş yatıcaktı direk alıcaktım da şansımız yine şaşırtmıyor sağlık olsun artık başka modellerde
  11. B

Teşekkürler sanırım dediğiniz gibi en mantıklı olanlardan birisi bu marka üstüne kalan para ile diğer parçalara yatırım yapmak en mantıklısı
  12. B

Son 1 ayda rtx 5070 ekran kartlı bir sistem toplamayı planlıyordum.ama iyi bir marka olsun dedim asus prime oc modeli 35k iken bir anda 40k 42k fiyatlara çıktı bu fiyatları düşer mi yükselmeye devam eder mi? Asus dual modeli de yükseldi genel olarak asus da bir sıkıntı mı var ona göre msi yada...
Geri