Agı Ram Kullanan Varmı?

brnsl890

80+
Reaksiyon skoru
2
Piyasadaki en ucuz cl30 ram patriot viper kadar bilinmese de fiyatı ondan şuanda ucuz merak ediyorum bunu satın alıp kullanan varmı satıcıyı tanımıyorum akakçe de pttawm sitesinde satılıyor ama malum ptt kargoları biraz geç getiriyor hepsiburada hem daha hızlı getiriyorlar hemde iade politikası daha iyidir diye düşünüyorum gerçekten alıp kullanan varmı çok merak ettim? Yardım edebilen olursa sevinirim gerçekten

Ekler

• IMG_0453.webp
    IMG_0453.webp
    106.3 KB · Hit: 23
@BugategAyas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sorunsuz hynix a die ramler hocam alabilirsin rgb ayrıca

@BugategAyas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sorunsuz hynix a die ramler hocam alabilirsin rgb ayrıca
Hocam alıcam bunu yarın Birgün ramler indirime giricek ondan çok korkuyorum ya beklesem mi pcyi topladım sadece ram ile sıvı soğutma kaldı indirim yakalarım diye bekledim de yok gelmiyor beklerken taş oldum

Hocam alıcam bunu yarın Birgün ramler indirime giricek ondan çok korkuyorum ya beklesem mi pcyi topladım sadece ram ile sıvı soğutma kaldı indirim yakalarım diye bekledim de yok gelmiyor beklerken taş oldum
al-satçılardan al sahibinden üzerinden

Alma alma. Bu fiyata ram alınmaz aceleye gerek yok. Ben 2 hafta önce gece gündüz tüm platformlardan ssd arıyordum gittim sonunda buldum aldım son 1 hafta içinde 5 tane ssd indirimi konusu açıldı

Alma alma. Bu fiyata ram alınmaz aceleye gerek yok. Ben 2 hafta önce gece gündüz tüm platformlardan ssd arıyordum gittim sonunda buldum aldım son 1 hafta içinde 5 tane ssd indirimi konusu açıldı
Hocam bu iş hep böyle oluyor ya aynı şeyi yaşadım anakartı satın aldım baktım 2 3 gün sonra daha iyi bir anakart indirime girdi birşeyi aldıktan sonra sanırım takip etmeyi bırakmak lazım yoksa kriz geçirtir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,671
Üyeler
197,729
Son üye
Merta_
Geri