Arama sonuçları: *

• Users: Shyankh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Shyankh

Vivo V60 vs Samsung S25 FE

Yine FE'ler arasında da kötü, işlemcisi çok ısınıyor, optik zoom kamerası var ama lensler o kadar da iyi değil, ideal koşullarda güzel fotoğraf çekiyor ama en kötü telefon bile ideal koşullarda o tarz çeker zaten. Yani FE'ler arasında da güncel olarak kötü bir model bence. Batarya için de mesela...
  2. Shyankh

Artı olarak Honor 400 Pro'nun kamerası S25'ten bile daha iyi, S25 FE ile de aradaki fark baya açık
  3. Shyankh

(Honor'un da kutusundan 100W şarj aleti çıkıyor)
  4. Shyankh

S25 FE amiral olamaz, ismine yakışır bir telefon değil, her şeyi ortalama, bazıları düşük hatta, sadece Samsung ve S serisi, başka bir özelliği yok. 1775993355 Honor 400 Pro iyi, biraz daha çıkabilirsen Poco F8 Pro alınabilir. Beklerim dersen Honor 600 Pro veya Vivo X300 FE alınabilir ama...
  5. Shyankh

Düzgün banka önerisi

KuveytTürk ile Enpara iyidir.
  6. Shyankh

🔥İndirim Getir 200₺ - Yandex Ai

Hangilerini alabildin aynı numara ile
  7. Shyankh

🔥İndirim Getir 200₺ - Yandex Ai

Telefon numarası ile alakalı bir durum değil mi o, bir numara ile birden fazla hediye alınamıyor, görevleri yaparsın ama ödülü al diyip yine aynı telefon numarasını girersen zaten ödülü aldın diyip vermez
  8. Shyankh

GTX ve RTX ekran kartlarına mod ile 6x MFG desteği geldi!

Modcuların ne yapacağı belli olmuyor, RTX 40 serisi kullanıyorum biraz zoruma gidiyor, bir önceki nesle hemen destek kesiyorlar.
  9. Shyankh

Dinamik çalışma özelliği var mı acaba
  10. Shyankh

Her oyunda çalışıyor mu?
  11. Shyankh

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

Ödeme ekranına git dedim, dönüp dönüp duruyor.
  12. Shyankh

🔥İndirim Migros'ta 100 TL Money Puan! [Foruma Hediye]

Hattım Vodafone değil, bilmiyorum onunla mı alakalı ama verdiği hata onunla ilgili değil, neyse bi hata var belli ki.
  13. Shyankh

🔥İndirim Migros'ta 100 TL Money Puan! [Foruma Hediye]

Girilen kod sistemlerimizde tanımlı değil diyor.
  14. Shyankh

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

900 Mbps / 100 Mbps alıyorum Türk Telekom ile ama ara ara 500 Mbps'lere düştüğü oluyor, çok stabil değil, mobil oyunlarda gecikme değerleri olarak çok fark eder sanmıştım ama MLBB'de 4.5G ile aynı gecikme değerini alıyorum.
  15. Shyankh

Huawei Matebook 14 Alınır Mı?

Alınır, güzel laptop, FL Studio'da kapsamlı projeler yapmıyorsan her işini görür ama bütçeni biraz daha artırma şansın varsa Ryzen AI 7 350'li bir laptop tercih edebilirsin.
  16. Shyankh

Cihazımda 5g gözükmüyor

Turkcell uygulamasının ayarları işte, internet aboneliğinin 5G olup olmadığını kontrol et, şebeke tipi değişikliği falan olması lazım. Kısaca Turkcell uygulaması ayarlarını kurcala biraz illa ki 5G ile alakalı ayar görürsün veya da 2200'a 5G yazıp SMS gönderebilirsin, sonrasında ayarlardan yine...
Geri