Arama sonuçları: *

• Users: Ege1641
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

PC AĞDA OTURUM AÇMAK

Bugün telefonlarda ağda oturum açın uyarısı çıktı ve oturumu açtım telefonlarda sorun yok ama bilgisayarda da aynı sorun var ve çözemiyorum 192.168.1.1 e girdim ordan oturum açtım ama çözüm yok. Hâla internet yok diyo. PC de nasıl cozebilirim bunu önceden yapmıştım ama çözümü unuttum
  2. E

Witcher 3 Ak Bostan Gwent Kartı

Witcher 3'teki tüm gwent kartlarını toplamaya çalışıyorum ama ak bostan'da bir tane kaldı gösteriyo. Bidiğim kadarıyla ak bostanda sadece 1 tane kaçırılabilir kart var o da oyunun başında ki o kartı aldım. Ama sonuncusunu bulamıyorum hiç bir satıcıda yok. Bilen birisi yardımcı olabilir mi kafayı...
  3. E

60K sistem tavsiyesi

Bir arkadaşım mediamarkta gitmiş ve 60k ya rtx 3060sistem toplarız demişler. Dedim sakın alma tarihin kazigini yersin. O da tamam dedi ona sistem topliyicam. Mümkün mü bilmiyorum rtx 4080sistem zorlanabilir mi bu bütçeye. Beklerse daha iyisini toplayabilir belki ama beklemek istemiyo yakin...
  4. E

AMD uygulamasi kayıt alma

Rx 6700xt kartım var ve şu aralar çok fena FM ye sardım. Takımın attığı güzel golleri kayita alıyorum AMD uygulamasi üstünden. Ama 10saniyelik bir kayıt bile 55-60mb yer kapliyo bunu düşürmenin yolu var mı? Ayrıca yorumlara lütfen AMD kayıt için kötü falan demeyin amacım yayın yapmak falan değil...
  5. E

Pc Game Pass 1 Yillik Xbox Li̇ve Gold Takti̇ği̇

Game Pass bu yıl başında zamlanıcak o yuzden bende 1 yıllık almak istiyorum. Normalde EA play taktiği vardı ama 1 yıllık ea play 250 lira olmuş yani pahalı oluyo. Bunun yanı sıra xbox live gold taktiği de görmüştüm ama şuan xbox sitesinde xbox live gold 4aylık satılıyo en fazla. ben bu 4...
  6. E

AMD FSR 3.0 Rx 6000

Dün AMD 7000serisini tanıttı herkesin bildiği gibi ve AMD 7000de performansı arşa çıkarmış gibi duruyo. Tahminimce bundan sonra Nvidia aynı iPhone gibi olur. Performans olarak geride olmasına rağmen sırf adı yüzünden satar gibi duruyo. Dün tanıtımı isleyemedim ve bir sorum olucak. Fsr 3.0dan...
  7. E

Android Telefonun Açma Tuşunda Sertlik

Casper Via E4 telefonum var ve telefonun Açma kapama tuşunda sertlik var zor basiliyo. Önceki telefonumda da böyle olmuştu ve telefon 1ay içinde çalışmaz olmuştu. Ben bunu servise götürsem cozebilirler mi bu sorunu ve Bursa Özlüce tarafında oturan varsa güvenilir servis bilen var mı? Telefonun...
  8. E

PC GAME PASS 1 YILLIK

https://www.webtekno.com/bir-yillik-xbox-game-pass-alma-h122512.html bu taktiği yapsam işe yarar mı ? Şu an game pass üyeliğim var ve 15kasimda biticek ve zamlanmadan 1 yıllık almak istiyorum olur degil mi
  9. E

Steam Oyun Önerileri

İndirimde alinabilicek güzel oyunları yazabilir misiniz? Online olmayan hikayeli oyunlari seviyorum ve yıl sonu güncellemesi gelicegi için witcher 3ü dlcleriyle alicam ve disco elysiumu da almayı düşünüyorum. Bundan başka önerileriniz var mı?
  10. E

9.Sınıf YouTube Hoca Önerisi

9.sinifim ve yarın deneme var ve fizikle ilgili nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum hocadan dolayi. Bildginiz iyi fizik hocası var mı 9.sinif için anlatan? Ayrıca başka derslerden önerileriniz varsa onlar da olur edebiyat vs
  11. E

Call Of Duty Modern Warfare 2 Steam Hesabı

Biliyorsunuz ki call of duty 2 yakında cikicak ve oynamak istiyorum ama 6saatlik hikayesi olan ve Türk oyuncuları umursamayip yerel fiyatlandırma bile yapmayan bir oyun için 1000lira veremem. Bu yüzden itemsatistan 30liraya satılan hesaplardan almayı düşünüyorum sadece hikayesini oynayıp silicem...
  12. E

A Plague Tale Requiem Türkçe Yama

Oyun bugün cikicak olmasına rağmen çıkışından önce Türkçe yaması çıktı. Ama bu yama makine çeviri. Ben de oyniyicam ama kararsız kaldım bu yamayı kurmakla kırmamak arasında sizce nasıldır? Makine çeviri olması anlam kaymaları yaratır mı Linki bırakıyorum...
  13. E

20-25k bütçe Laptop önerisi

Bir tanidigimin oğlu laptop alicak ve evet laptop alması şart 20-25k bütçesi var gibi tam kesin değil o civarlarda bütçe bugün monster almak istiyoruz falan diyince monsterin kasalarını anlattım çok isiniyo falan diye ama anladı mı emin degilim 20-25k bütçeye mümkünse rtx3060 laptop önerisi...
  14. E

UNCHARTED UCUZ STEAM KEY

Unchartedi etailden 275e alicaktim ama 300lira olmuş 300den daha uyguna Steam Key veren yer var mı sanki forumda birisi söylemişti de unuttum adını
  15. E

TOSLA PARA TRANSFERİ

TOSLA hesabıma başka bir tosla hesabından para transferi yapabilir miyim
  16. E

Çözüldü✓ Monitör Temassizlik Sorunu

Monitörün güç girişi yerinde Temassizlik var kabloya değdigim an gidiyo ekran sonra baya uğraşmam gerekiyo en başta sorun etmemiştim ama şuan ders çalıştığım için masada monitörü geri itmem gerekiyo ve oyun oynarken tekrar öne çekmem lazım ama kabloya değdigim anda ekran gidiyo tekrar...
  17. E

Etail Uncharted Satın Alma

Unchartedi etailden ön sipariş vericem 275liraya peki Steam kodu sipariş verdiğim gün mu gelicek oyun çıktığı gün mu?
  18. E

SUPERONLİNE UCRETSİZ 1000MBPS

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama Superonline bu hafta sonu tüm abonelerine 1000mbps fiber hızı sunucakmis hem tanıtım amaçlı hem de 2milyon üye oldular diye teşekkür amaçlı. Altyapıniz destekliyorsa 2 günlüğüne gigafiber olucak bilgilendiriyim dedim
  19. E

Ekran Kartı DirectX hatası

Bir arkadaşım yeni sistem aldı rtx 3060var içinde ama directx oyunlarında directx hatası veriyo ama directx olmayan oyunlarda sorun yok çözümü ne bunun? Acaba bı update mi unuttu driverlar guncelmis
  20. E

WİTCHER 3 YENİ GRAFİKLERLE GUNCELLEME

Dün olan CD Project Red toplantısında CEO Witcher 3 ün bu yıl içinde güncelleştirilmiş yeni surumunun ulaşılabilir olucagini açıkladı peki merak ettiğim bu sürüm ekstradan mi satilicak yoksa şuanki sürüme sahip olanlar bedava mi alicak eğer 2.dediğimse indirimde alicam oyunu
Geri