Arama sonuçları: *

• Users: yavuzsel8m
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yavuzsel8m

MSÜ GÖZ SEVKİ HAKKINDA

arkadaşlar merhaba msü ye girdim ve tüm aşamaları geçtim sağlıkta bir tek göz kaldı doktor geçirmedi GATA ya sevk etti bana gözünü çizdirmişsin diyor ama ben hiç böyle bir işlem yapmadım doktor birde çok net belli diyor yaptırdığın bunu da neye göre diyor anlamış değilim GATA da çıkarmı gözümü...
  2. yavuzsel8m

MSI RX 580 alınır mı

Arkadaşlar iyi günler MSI RX 580 ekran kartı alınır mı çok fazla oyun oynayan biri değilim cs go pubg tarzı oyunlar oynuyorum ikinci el alıcam nelere dikkat etmeliyim sıkıntı çıkarırmı
  3. yavuzsel8m

İstanbul yurt ucretleri

herkese iyi akşamlar İstanbul da yurt fiyatları ortalama ne kadar Anadolu yakası özellikle. kalan varsa yazarsa sevinirim
  4. yavuzsel8m

Özelde %50 burslu okumak

arkadaşlar ve abiler istanbul 29 mayıs üniversitesinde %50 burslu bir şekilde hukuk okunurmu bunun maliyeti ne olur. 110 bin tl gibi bir öğretim ücreti var bu ücret her sene üfe oranında zamlanıyormuş bunun dışında üniye ödenen başka bir bedel varmıdır.
  5. yavuzsel8m

Zflip 6 mı iPhone 15 mi

Arkadaşlar sizce zflip6 mı yoksa iPhone 15 mi hangi telefon daha iyidir fiyat olarak ikisi birbirine çok yakın 1735740778 Veya 55 bin TL civarlarında daha ucuzda olabilir başka önerebileceginiz telefon varmı
  6. yavuzsel8m

Öneri Lydsto Airfryer alınır mı? 1000Tl

1715883754 Arkadaşlar Hepsiburada da satılan bu Airfryer nasıldır alınır mı? Çok elektrik vs. Yakarmi
  7. yavuzsel8m

Öneri BimCell nasıl geçilirmi

Arkadaşlar hattım Vodafone taahhüt üm bitiyor ve gecebilecegim en ucuz tarife 140 TL ve bu kadar çok 20 GB yakın internet veriyor çoğunu kullanmıyorum bu yüzden BimCell i gördüm geçilirmi
  8. yavuzsel8m

Sata kablosu bozulursa ne olur

Soru başlıkta arkadaşlar
  9. yavuzsel8m

PC niye aniden donar

Merhaba arkadaşlar PC imde bir sorun var PC aniden donuyor ssd testi yaptım ram testi yaptım hiç bir sorun çıkmadı format attım yine devam ediyor virüs testi de yaptım herhangi bir virüs çıkmadı nedeni nedir genelde oyuna girince yapıyor 2-3 dk sonra düzeliyor sonra choreme de falan da yapmaya...
  10. yavuzsel8m

PC aniden donuyor ve kitleniyor

Merhaba arkadaşlar aylardır çözemedim bir sorun var her türlü şeyi denedim olmadı size danışmak istedim PC açıyorum kullanıyorum 10 20 dk sonra PC aniden donuyor boşta da oluyor Minecraft a girincede oluyor genelde oyuna girince daha çok oluyor ram testi yaptım ssd testi yaptım işlemci değerleri...
  11. yavuzsel8m

Öneri 2000tl civarı ekran kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar 2.el 2000 TL civarı hangi ekran kartını önerirsiniz
  12. yavuzsel8m

Format tan sonra ne yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar win10 formatı attım bundan sonra ne yapılması gerekiyor driver falan indirmeye gerek varmı sistemim apu sistem. Yoksa Windows kendi mi indiriyor
  13. yavuzsel8m

Format tan sonra driver nasıl kurulur

Merhaba arkadaşlar w11 de PC im donuyor ve kasıyor imleç donuyor bu yüzden format atacağım w10 a geri döneceğim ama driverler falan gidicek bunları PC kendi mi indiriyor yoksa benim manuel mi indirmem lazım Bu arada sistemim AMD ryzen 5 pro 4650g Asus A320m k 8 GB ram Sistem apu
  14. yavuzsel8m

PC donuyor takılıyor

Benim bilgisayarım kullanım esnasında donuyor, kilitleniyor. Mouse imleci ekranda takılı kalıyor ve hiçbir yere hareket ettiremiyorum. Klavyenin ışıkları yanıyor. Caps Lock tuşuna basıyorum klavyedeki ışığı yanmıyor. Hiçbir tuş kombinasyonu çalışmıyor. Kasa çalışıyor ama ekran donuk bir şekilde...
  15. yavuzsel8m

Resim de arka planda çalışan şey nedir

Arkadaşlar merhaba bilgisayar ım arka plan işlemler kısmında aggregatorHost diye bir şey çalışıyor zararlı bir şey midir birde bilgisayarım yeni olmasına rağmen çok donmaya başladı resimde çakışan hişt li başka eklentilerle var bunlar nedir
  16. yavuzsel8m

Arkadaşlar bu monitör alınır mı?

Merhaba lar bu monitör 1000 tl ye anlaştım alınır mı?
  17. yavuzsel8m

Bilgisayarım Windows 11 de yavaşlarmı

Merhaba arkadaşlar Windows 10 dan 11 e geçmeyi düşünüyorum sistem im win10 da ki gibi akıcı olurmu AMD ryzen 5 pro 4650g 1*8 ram 3200mhz A320m k 480 gb ssd
  18. yavuzsel8m

Amazon Kalemler neden bu kadar ucuz Faber Castell Apollo

Arkadaşlar merhaba amazonda 70 80 liralık kalem 30 tl ye satılıyor kalem çakma olabilirmi acaba Amazon un kendisi satıyor
  19. yavuzsel8m

Bu monitör alınır mı?

Bu monitör alınır mı? arkadaşlar veya 2500, tl ye kadar önerebileceğiniz monitör varmı
  20. yavuzsel8m

Xbox gamepass kodları

Merhaba internet e ptt awm de 20 liraya satilan 2 aylık gamepass kodları var bu kodlar çalışıyormu
Geri