Arama sonuçları: *

1. N

i5-13400F Hava Soğutucu Tavsiyesi

Arkadaşlar işlemcimi belirttim başlıkta ancak ben almışken buz gibi yapsın istiyorum yoksa ID-COOLİNG 214 dahi yeterli olacaktır bunu biliyorum resmi sitesine girdim teknik bilgi sıfır markada sinir oldum resmen şimdi 1250 TL'ye ID-COOLİNG 224 XTS modeli var 1279 TL sonra Arctic Duo 34 var bir...
  2. N

Çözüldü✓ Gskill 3 Yıl Garantili 2X8 GB Dual Kit 3200 Mhz Ramlerim Satılıktır

Gskill 3 Yıl Garantili 2X8 GB Dual Kit 3200 Mhz Ramlerim Satılıktır fiyatı aşırı makul tutuyorum durumuna göre kutu fatura mevcut sistemi üstadın 4070'li sistem videosunda mağazadan aldım mağazada kargaşada anakart yükseltmeme rağmen uyarmadılar bende dikkat etmedim 3200 Mhz ramler almış...
  3. N

Alan Wake 2 Satılık Kod

Alan Wake 2 Satılık 4070 Sistemimin yanında verildi. Arkadaşlar 3200 MHZ ram sattılar kargaşada almış bulundum ramleri satıp 3600 4000 MHZ civarına çekmeyi planlıyorum bu sebeple bu oyunu satarak arada ki zararı kapatmak amacım 1. Oyun beni çok sarmadı tarzım değil o sebeple satıyorum.
  4. N

RX6600 ve Ryzen 5 5500 Sistemde Drop Yiyorum BF5 Su üzerinde Pixelleşme Var

Merhaba dostlar RTX 2060 Ryzen 3600'lü sistemden RX 6600 Ryzen 5500' sisteme geçiş yaptım 1 gömlek yükselmişimdir diye umuyorum BF5'i açtım oyun bitince suya baktım kuş bakışı görüntüde su üzerinde yırtılma gibi pixelleşme vardı gözümde ağrıdı alışamadım bulanıktı sanki ayarları yükseğe çektim...
  5. N

Ryzen 5500 İşlemciye B450 Anakart takarsam ne gibi eksileri olur dostlar?

Dostlar bir sistem alacağım şimdi Ryzen 5500 ve RX 6600 var ama anakartı B450 daha önce Ryzen 3600 Pro da ve 3500 de bu anakartı kullandım ama Ryzen 5500'de bir gelişme var mı bu anakart beni kısıtlar mı bir eksiye götürür mü düz oyun oynayacağım. Not ekran akrtım RX 6600 olacak.
  6. N

Donanım Arşivi 1 Aydan Fazla Süredir Sistem Paylaşmadı Yenisi Gelecekmi?

Başlıkta açıkça belirttim yeni sistem gelir mi gelirse ne zaman gelir dostlar 1 aydır sistem bekliyorum son sistemini kaçırdım sonra gelen hiç bir başka kanalın sistemi de sarmadı.
  7. N

Topladığım Sistem Nasıl Eksikleri Var mı? Uyumsuz Parça Var mı?

Merhaba İ3 12. nesil işlemcili sistem var 12500 TL'ye ben İ3 işlemciye ısınamadığım satmakta da zorlanacağımı düşündüğüm için aşağıya eklediğim parçaları topladım uyumlumdur tavsiyelerinizi istiyorum. https://www.itopya.com/corsair-8gb-vengeance-lpx-siyah-3200mhz-cl16-ddr4-single-kit-ram_u10574...
  8. N

RX6600 Bir Problem mi var neden 2.elde çok fazla ilan görüyorum?

Selamın Aleyküm dostlar şimdi her yerde RX6600 İlanı görüyorum bu insanların satma sebebi nedir bu kartlarda bir problem mi var? Bu kadar çok 2. el görmek bu soruyu oluşturdu kafamda bende RX 6600 bir sistem toplamayı hedefliyorum.
  9. N

Donanım Arşivi Sistemlerini Stoklayan kara borsacıları nasıl engelleriz

Selamın Aleyküm Donanım Arşivi 9999 TL olan sistemini kaçırdım sistemimi güncellemek için sattım şimdi yenisine bakıyorum biraz ekleme yaparak girip baktım sıfırı acayip fiyat artışına maruz kalmış neyse 2.el bakayım dedim Türkiye geneli ilan bakıyorum artık o dereceye geldim gitmişler Donanım...
  10. N

Shappire Pulse serisi hakkında sorunlar ve sorularım?

Merhaba arkadaşlar vakti zamanında bir RX470li sistem toplamıştım uzun uzun araştırmalarım sonucunda çekirdek hızı olarak en hızlısı shappire nitro serisi idi ve aldım, almadan önce bir çok arkadaş çeşitli forumlarda bana alma yanar sorunlu vs dedi dikkate almadım sistemimin havalandırması çok...
  11. N

Yeni bir sistem toplama videosu gelir mi? Hazır sistem mi almalı?

Merhaba, arkadaşlar hazır sistemlere bakıyorum sanki bir eksiği var gibi 3060 ekran kartına düşük model bir işlemci ekliyorlar ama çok iyi satış yapıyor araştırıyorum darboğaz olacağı söyleniyor yabancı kaynaklarda şimdi hazır sistem yerine kendim toplayım diyorum 2 K fark ediyor sizce yeni...
Geri