Arama sonuçları: *

1. KingOfcameL

Oculus quest 2 vs meta quest 3 vs meta quest 3s

Merhaba internette araştırma yapmaktan beynim sulandı kafam allak bullak oldu. VR gözlükler konusunda bilgili ve tecrübeli birileri yardımcı olursa sevinirim. Kullanımın ana amacı yarış simülasyonu oyunlar. Araştırdığım kadarıyla sadece gözlük kullanımında veya gözlük içerisinden oyun...
  2. KingOfcameL

İnternet cafe için uzun ömürlü f/p mouse hangisi sizce?

Merhaba normalde masalarda Steelseries Rival 310 Ergonomic Gaming Mouse var yalnız çocuklar biraz hor kullanıyor özellike lolcüler 1 senede 2 tane mouse bozdular , sağ ve sol tuşları değişim yapan yerde bulamadım buralarda ve yerine aynı mouseden koymak istemiyorum çünkü çok pahalı 1000tl...
  3. KingOfcameL

walkway ayakkabı nasıl alınır mı?

Bu konuda almadan önce ayakkabı markası ile ilgili kullanıcı yorumları aradım pek bulamadım ve 2 ay önce bir ayakkabısını aldım. 2 ay içinde ayakkabı olur olmadık yerlerden patladı yıllardır hiç bu kadar kalitesiz bir ayakkabı kullanmadım benim gibi marka hakkında fikri olmayanlara fikir olsun...
  4. KingOfcameL

256 gb flash bellek 133tl ?

beyler bnn 2 tane aldım fiyat anormal geldi hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım sordum ne yazıyorsa odur dedi https://www.hepsiburada.com/sandisk-cruzer-glide-256gb-usb-3-0-usb-bellek-sdcz600-256g-g35-p-HBV0000023YTB?magaza=mhazi
  5. KingOfcameL

Anakart vs Ethernet Kartı Hangisi Daha İyi?

Merhaba arkadaşlar server kasısına iki tane ethernet takacağız bir tane harici ethernet kartı aldık. Bir kişi bana ikisinide harici ethernet kartı alıp ona tak dedi. harici ethernet kartları daha iyi çalışıyormuş. Sizce iki ethernet kartı yapmalı mı yoksa bir anakart bir harici ethernet kartı...
  6. KingOfcameL

İnternetten aldığınız HDD'ler sahte çıkabilir dikkat edin!

Merhaba arkadaşlar internetten Trendyol,n11,hepsiburada vb sitelerden satış yapan bazı satıcılar HDD üzerine farklı etiket yapıştırıp satış yapıyor. Örnek veriyorum aldığınız HDD etikette ve satışta görünen XXX model 7200PRM 256 ön bellek ama size gelen hdd sistemde görünen XXX model 5400prm...
  7. KingOfcameL

Playstation ve İnternet Cafeye gidenler saatlik ücret ne kadar?

Merhaba arkadaşlar bizim buralarda kocaeli izmit ps4-ps5 saatleri 25 ile 40 arası değişiyor internet cafede 6 ile 15 arası değişiyor. Buralar mı yüksek genel olarak mı piyasa öyle fikir sahibi olabilmek adına soruyorum? Benimde ps cafem var int cafede açıyoruz yakın zamanda fiyat konusunda çok...
  8. KingOfcameL

Çözüldü✓ Hepsiburada üzerinden aldığım HDD farklı geldi?

Merhaba arkadaşlar Satın almak istediğim HDD modeli https://smarthdd.com/database/ST6000VX0023-2EF110/SC60/ Bana gelen HDD üzerinde ST6000VX0023 etiketi var ama sisteme takınca Hard disk sentiel ve speccy programlarında görünen https://smarthdd.com/database/ST6000VX001-2BD186/CV11/...
  9. KingOfcameL

Netspeed, Gıbırnet, Comnet kullananlar yorum yapabilir mi?

Merhaba arkadaşlar öncelikle her forumda gezen bazı firmaları övmek için var olmuş ve hemen konunun altına referans kodu paylaşacak arkadaşlar lütfen uzak dursun. Bir tane adam akıllı bu firmaları kullanan birinin yorumunu veya tecrübesini paylaşan arkadaş göremedim öncelikle kendi menfaatinizi...
  10. KingOfcameL

Çözüldü✓ Bir pc ye iki farklı yerden ethernet kablosu bağlanır mı?

Selamün aleyküm herkese bu sorumla ilgili başka forumda cevap yazan olmadığı için aranıza yeni katılmış bulunmaktayım umarım canlı bir forumdur :). Şimdi playsatation cafemiz var yan tarafada internet cafe açma hazırlığındayız. İki ayrı dükkan için iki ayrı internet modem vs olacak...
Geri