256 gb flash bellek 133tl ?

bende çektim iki tane sanmam pek mümkün değil gibi :D

bu satıcı bir kez daha absürt bir indirim yapmıştı ama ürünler iptal olmuştu diye hatırlıyorum yine usb gibi birşeydi
öyle bir şey olursa ben kabul etmem şikayet var vs neresi varsa şikayeti yapıştırın gitsin satıcıya cezamı veriliyor hepsiburada kendine mi ceza veriyor bilmem sonuçta bunu oraya onlar koyuyor bizde güvenerek alıyoruz

öyle bir şey olursa ben kabul etmem şikayet var vs neresi varsa şikayeti yapıştırın gitsin satıcıya cezamı veriliyor hepsiburada kendine mi ceza veriyor bilmem sonuçta bunu oraya onlar koyuyor bizde güvenerek alıyoruz
Satıcı kasıtlı yapmıyor olabilir sistemsel bir hata olmuş olabilir

Aldım 1 tane bakalım ne olacak.

adam parasını iade ettim der geçer bence
daha önce bu tarz bir mevzu başıma geldi hepsiburada dan yetkili biri aradı satıcılar oraya yazanı göndermek zorunda diye satıcı kaynaklı hataysa satıcıya ceza kesiliyor ama stok fiyat bilgisi hepsiburada kaynaklı hataysa bir şekilde telafi etmeye çalışıyor sonuç olarak ben aldım iptal ederlerse telafisinide bildikleri gibi yapsınlar

İptal olursa Hepsiburada kupon veriyor mu bilmiyorum eğer veriyorsa kupon verirler. Ürünün geleceğini zannetmiyorum.

Geri