KingOfcameL
80+
Dahası
beyler bnn 2 tane aldım fiyat anormal geldi hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım sordum ne yazıyorsa odur dedi
öyle bir şey olursa ben kabul etmem şikayet var vs neresi varsa şikayeti yapıştırın gitsin satıcıya cezamı veriliyor hepsiburada kendine mi ceza veriyor bilmem sonuçta bunu oraya onlar koyuyor bizde güvenerek alıyoruzbu satıcı bir kez daha absürt bir indirim yapmıştı ama ürünler iptal olmuştu diye hatırlıyorum yine usb gibi birşeydi
adam parasını iade ettim der geçer benceöyle bir şey olursa ben kabul etmem şikayet var vs neresi varsa şikayeti yapıştırın gitsin satıcıya cezamı veriliyor hepsiburada kendine mi ceza veriyor bilmem sonuçta bunu oraya onlar koyuyor bizde güvenerek alıyoruz
Satıcı kasıtlı yapmıyor olabilir sistemsel bir hata olmuş olabiliröyle bir şey olursa ben kabul etmem şikayet var vs neresi varsa şikayeti yapıştırın gitsin satıcıya cezamı veriliyor hepsiburada kendine mi ceza veriyor bilmem sonuçta bunu oraya onlar koyuyor bizde güvenerek alıyoruz
daha önce bu tarz bir mevzu başıma geldi hepsiburada dan yetkili biri aradı satıcılar oraya yazanı göndermek zorunda diye satıcı kaynaklı hataysa satıcıya ceza kesiliyor ama stok fiyat bilgisi hepsiburada kaynaklı hataysa bir şekilde telafi etmeye çalışıyor sonuç olarak ben aldım iptal ederlerse telafisinide bildikleri gibi yapsınlaradam parasını iade ettim der geçer bence
yok iade konusunda asla sıkıntı yaşamadım ben 8 senedir kullanıyorum hepsiburadaiadesi yada parayı geri alma sıkıntı olurmu