256 gb flash bellek 133tl ?

İptal olursa Hepsiburada kupon veriyor mu bilmiyorum eğer veriyorsa kupon verirler. Ürünün geleceğini zannetmiyorum.
ürün gelmezse eğer başka satıcıdan ürünün temin edilip aradaki fiyat farkının o satıcıdan karşılanmasını talep edeceğim.

o satıcıda stok bitti.şimdi 400tl oldu.

16799 TL ye 4070ti da vardı ne yazıyorsa o dediler iptal ettiler 😂

aldım bakalım en kötü ne kupon verirler kaçırmamak lazım böyle ürünleri
evet en kötü öyle olur bir kere bana yanlış hdd yolladı bir satıcı başka satıcıdan 700tl daha pahalıya vardı aradaki fiyat farkını hediye çeki olarak satıcıdan kesip verdiler öyle aldım

Bitmiş tüh

evet bitmiş bakalım aldıklarımız gelecek mi bizimde :D
Post automatically merged:

Satıcı kasıtlı yapmıyor olabilir sistemsel bir hata olmuş olabilir
sistemsel hata olmuyor çünkü elle giriliyor bunlar hata mağaza stok bilgisini yanlış veriyor yada hepsiburada fiyatı yanlış giriyor
Post automatically merged:

beyler mağaza adına tıklayınca mağaza kökten kapanmış görünüyor :D

Son düzenleme:
kargoya veriliş tarihi de 17 Mart Cuma görünüyor bakalım nolcak :D

kargoya veriliş tarihi de 17 Mart Cuma görünüyor bakalım nolcak :D
az önce müşteri hizmetlerini tekrar aradım o tarihe kadar kargoya verilecektir dedi , peki dedim eğer verilmezse? cevap olarak iptal edilebilir dedi hayır ben iptal edilmesini istemiyorum ürünün fiyatı artmış başka satıcıdan ürünün temin edilmesini istiyorum dedim cevap olarak tabi efendim öylede olabilir dedi , bu flash bellek aynısını satıcı olarak hepsiburada da satıyor. sorun varsa kendi stoklarından göndersinler. bekleyelim bakalım ne olacak :)

Geri