Arama sonuçları: *

• Users: EmreOFLU
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

85 inç tv Onvo Alınır mı?

https://www.electrobeyazshop.com/onvo-85ovf9001uq-4k-ultra-hd-85-216-ekran-uydu-alicili-google-smart-qled-tv_14856.html?ref=akakce&v=1.92.3 Bu televizyonu almak istiyorum nasıl sizce? Büyük televizyonları seviyorum.
  2. E

Onvo 85 inç tv alınır mı?

Ne zamandır böyle büyük tv istiyordum, alınır mı sizce? - ve +larını yazar mısınız lütfen. Normal ev televizyonu olacak arada youtube’dan video izleyeceğiz kullanım amacı bu olacak. Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim
  3. E

Bilgisayarım ne kadar eder?

İmzamda olan sistemim ne kadar sizce?
  4. E

Csfloat banka hesabıma para çekme

csfloat'ta 1540 dolar'a skinimi sattım banka hesabıma nasıl çekim yapıcam çekim yaptığımda hesabıma kaç günde düşer bilgisi olan var mı acaba?
  5. E

BIOS güncellemesi atarken VGA ışık yanması

BIOS güncellemesi atarken VGA ışık yanması. Bios güncellemesi gelmişti biosu güncelledim vs. Ekranlar gitti geldi sonra bir anda anakartta VGA ışık yandı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz lütfen. 1742294015 Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor bios güncellemesi yaptığım için...
  6. E

Almanyadan arkadaşım gelecek mont aldıracağım

Almanyadan arkadaşım gelecek mont aldıracağım, motorsiklet montu olarak bütcem maks 8-10 k arası sizce hangi model aldırayim. Buraya göre pahalı ama oraya görede ucuz olan?
  7. E

KTM 390 DUKE sizce nasıl?

KTM 390 DUKE Almak istiyorum sizce nasıl, kullanan arkadaşlar varsa öneriyor mu acaba? parça, teknik destek vs. sıkıntısı yaşıyor mu? Şuan kullanmak olduğum motorum NK250 1 bin km yaptım, sorunsuz bir şekilde rodajını yaptım. şimdi elime para geçti ve yükseltmek istiyorum sizce mantıklı mı? KTM...
  8. E

Motosiklet ekipman önerisi

Motosiklet ekipman önerisi istiyorum arkadaşlar lütfen üst limit 15 bin tl. Yaz ayı geliyor yazlık bir mont ve eldiven istiyorum öneri yaparsanıza sevinirim. Gececiyim akşam cevap verebileceğim şimdiden teşekkürler iyi forumlar
  9. E

Bu sistem nasıl sizce?

https://www.gaming.gen.tr/urun/386265/gaming-tuf7800xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/#btnFPS 1 TB Harddisk AMD Ryzen 9 7950X CORSAIR M.2 SSD 1 TB Böyle bir sistem yaptım nasıl sizce uyumsuzluk bir durumu yok değil...
  10. E

Hangisi iyi sizce? tavsiyenizi bekliyorum.

Elimde 2 sistem var almak istiğim. Oynadığım oyunlar CS, VALORANT, W3,FORZA fps yüksek vermesi benim için daha iyi? https://www.gaming.gen.tr/urun/386436/elite-tuf7800xt-amd-ryzen-9-7900-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  11. E

Motosiklet kask önerisi

Motosiklet kask önerisi 10k birde motorsiklet montu önerir misiniz lütfen? CFMOTO NK250 Sahibiyim daha yeni satın aldım. ikisinin toplamı 20k bütçem var şu an.
  12. E

Sistemimi kaça satabilirim acaba?

Sistemim bu acaba kaça satabilirim? yardımcı olur musunuz acaba fiyat ne kadar? Teşekkür ederim şimdiden herkese. Kutuları ve garantisi devam etmekte 5 aralık 2022 satın aldım.
  13. E

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor yarın'da burun ameliayatım var. Annem ve ablam tiroid kanseri sıkıntılı bir durum sigara içtiğimi söylemek istemiyorum onlara. ablamla girdim antezi doktorun yanına sigara kullanmadığımı söyledim bir sıkıntı olur mu? Eğer söylersem annem ve ablam çok üzülecek...
  14. E

Çözüldü✓ Bundan daha uygun fiyata var mı ?

https://www.itopya.com/alienware-245-aw2523hf-360hz-05ms-2xhdmi-dp-usb32-freesync-premium-fast-ips-gaming-monitor_u20202 Bu monitörü almak istiyorum ama bundan daha uygun fiyata var mı acaba? sadece valorant oynuyorum arada arkadaşlarla ayda yılda cs giriyoruz onun haricinden sadece valo için...
  15. E

2. El iphone 13 Tavsiye

2. El iphone 13 alıcam ilk başlarda nelere dikkat etmem gerekiyor, kasa, pil yüzdesi vs onları biliyorum. Parça değişimini face id vs olsun bu gibi konularda pek bir bilgim yok. Adamın söylediğine göre hiç bir parça değişmemiş kutulu faturalı vericek bana başka bir şeylere bakmam gerekiyorsa...
  16. E

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 almayı düşünüyorum. Full paket mi yoksa standart paketi mi almalıyım birde arasındaki farklar ne acaba? cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
  17. E

call of duty modern warfare 2 almalı mıyım?

call of duty modern warfare 2 satın almak istiyorum bilgisayar sistemlerim bu oyunu oynamayı kaldırıyor ama almaya değer mi sizce? Birde steam'den satın almak istiyorum indirim vs var mı?
  18. E

Çözüldü✓ Ryzen 9 5900X ve RX 6900 XT Nitro sistem Nasıldır?

AMD Ryzen 9 5900X 4.8GHz 70MB Önbellek 12 Çekirdek AM4 7nm İşlemci 7.848,80 TL Asus TUF Gaming X570 PLUS Wi-Fi AMD AMD4 DDR4 ATX Anakart 4.640,00 TL SAPPHIRE Radeon RX 6900 XT NITRO+ SE 16.899,00 TL Adata XPG Spectrix D50 16 GB (2x8)...
  19. E

2. El RTX 3090 Ekran kartı 15k'ya Alınır mı?

2. El ekran kartı satan birisi var MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB EKRAN KARTI bu kartta neylere dikkat etmem gerekiyor sizce hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi forumlar.
  20. E

Çözüldü✓ Bu sistem ne kadar eder?

SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 2 adet ASUS PRIME B450M-A 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA DVI HDMI mATX ANAKART Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5 SATA 3.0 Harddisk AMD RYZEN 5 2600...
Geri