Arama sonuçları: *

• Users: asdqwe1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Tokiye başvurdum parayı nasıl yatırıcam

Selamlar tokiye başvurdum 5000 TL yatırmam gerekiyor benim adıma halkbankta hesap açılmış ibanı gönderilmiş mesaj ile kendi vakıfbank hesabımdaki parayı direk o ibana eft yapsam oluyor mu? Oluyorsa alıcı kısmına ne yazmam gerekiyor ve açıklama yazmalı mıyım? Eft olarak atan varsa önceden...
  2. A

Bilgisayarıma internetten dizi nasıl indirebilirim?

Yurda gideceğim için yarım kalan diziyi laptopa indirmek istiyorum idm indirdim ama onla yapamadım nasıl yapabilirim?
  3. A

İnstagramda steam key satanlar

İnstagramda birkaç sayyfa çıktı önüme steam key satıyolarmış yorumlar da baya iyi bu sistem nasıl oluyor anlamadım 100 tl ye istediğim oyunun keyini yolluyolarmış nasıl bu kadar pahalı oyunları ucuza satıyolar alsam steam hesabıma bir şey olur mu?
  4. A

Driverı kurdum pc mahvoldu

Selamlar, dün amd driverlarını kurmuştum kurduktan sonra pc ye bir şeyler oldu 1 hafta önce format atmıştım formattan önce de driverlar vardı bi sorun yoktu fakat dün kurduğumdan beri bilgisayarım hiç akıcı değil masaüstünde bile kasıyor biraz oyunları hiç söylemiyorum bile full kasmaya başladı...
  5. A

Vakıfbank kart aidatı iadesi

Merhaba vakıfbank kredi kartıma 669 TL kart aidatı gelmişti ben de sorun olmasın diye ödemiştim fakat iade edilebildiğini öğrendim nasıl geri alabilirim?
  6. A

Vozol alıcam ama hangisini almalıyım?

20klık vozol almayı düşünüyorum 3 çeşit var gördüm hangisi daha mantıklı ve daha çok dayanırsa onu almayı planlıyorum ben gear power düşünüyorum ama bilgisi olan varsa tavsiye verirse sevinirim Vista mı? star mı? gear power mı?
  7. A

Steam pubg fps sorunu

normalde ortalama 130 fps falan alırken oyun içi anlık 25 fps e düşüp kilitliyor sürekli alt tab atınca geri yükseliyor ama yine oluyor
  8. A

Türk telekom taahhütüm bitti napmalıyım?

Selam, tt taahhütüm bitti önümüzdeki günlerde turkcelle geçiş yapacağım fakat yapmadsn önce otomatik yenilenir mi taahhütüm? Nasıl dondurabilirim?
  9. A

Numara taşıma talebim reddedildi

Selam, birkaç gün önce türk telekomdan turkcelle geçmek için internet üzerinden başvuru yaptım ardından bana yeni bir simkart gönderildi ve bu simkartı aktifleştirdim fakat sonra turkcellden mevcut operatörünüz tarafından reddedildi diye mesaj aldım ve yeni simkart falan elimde kaldı bunu...
  10. A

Göztepe maçlarına nasıl gidebilirim?

Daha önce hiç stadyuma maç izlemeye gitmedim arada bir göztepe maçlarını izlemeye gitmek istiyorum napmam gerekiyor passo falan deniliyor ama ne yapmam gerek?
  11. A

Martı tag e valizle çantayla binebilir miyim?

üstümde baya bir eşya olucak martı tag çağırsam eşyalarla binebilir miyim? Bir yerde valizle almıyor diye bir şey görmüştüm
  12. A

1000tl bütçeye kulaklık önerisi

Selam 1000tl gibi bir bütçem var kulaklık önerilerinizi bekliyorum Havit H2002D önerisi çok gördüm fakat markayı bilmiyorum almak mantıklı mı? Uzun süredir kullanan varsa düşüncelerini söyleyebilir mi?
  13. A

Powertech tr1818 alınır mı?

Bu tıraş makinesi alınır mı? https://app.hb.biz/9TCPYz88VHYA
  14. A

40k bütçe var hangisi daha iyi?

Arkadaşım alıcak da bu ikisi arasında kalmış hangisini almalı...
  15. A

0 alan tıraş makinesi önerisi

1000 TL'ye kadar tıraş makinesi önerir misiniz?
  16. A

40k bütçeye kadar gaming laptop önerisi

Selamlar, arkadaşımın 40k ya kadar bütçesi var ve gaming laptop almak istiyor bu bütçeye alabileceği en iyi laptop hangisi
  17. A

35k bütçeye gaming laptop önerisi

arkadaşımın 35k bütçesi var bu bütçeye maksimum performans alacağı bir laptop istiyor öneriniz var mı?
  18. A

Yüksekokul ne oluyor?

Ekteki bölümü açıklar mısınız?
  19. A

yakın kız arkadaşa ne alınır?

yakın bir kız arkadaşım var doğum gününe az kaldı fakat ne alıcağımı bilmiyorum çünkü dünyanın en düz insanlarından biri ekstra sevdiği hiçbir şey yok sadece şarkı dinlemeyi seviyor ama onla alakalı bir hediye de bulamadım lütfen yardımcı olun kafayı yicem hediye bulmak çok zor
  20. A

Gamepasste fifa indiremiyorum

Gamepass pc aldım fifa indirmeye çalışıyorum yükle tuşuna bastığımda EA uygulamasına atıp eaplay üyeliği istiyor sırf gamepass oyunlarında fifa da var diye almıştım ama para istiyor sadece gamepassle oynanmıyor mu?
Geri