A asdqwe1 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 311 Reaksiyon skoru 69 10 Haziran 2024 #1 Gamepass pc aldım fifa indirmeye çalışıyorum yükle tuşuna bastığımda EA uygulamasına atıp eaplay üyeliği istiyor sırf gamepass oyunlarında fifa da var diye almıştım ama para istiyor sadece gamepassle oynanmıyor mu?
Gamepass pc aldım fifa indirmeye çalışıyorum yükle tuşuna bastığımda EA uygulamasına atıp eaplay üyeliği istiyor sırf gamepass oyunlarında fifa da var diye almıştım ama para istiyor sadece gamepassle oynanmıyor mu?
Emre_kymk 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,975 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,362 10 Haziran 2024 #2 oynanıyor ben oynuyorum hatta. EA games üzerinden üyelik oluşturup gamepass hesabını bağlaman gerekiyor
oynanıyor ben oynuyorum hatta. EA games üzerinden üyelik oluşturup gamepass hesabını bağlaman gerekiyor
A asdqwe1 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 311 Reaksiyon skoru 69 10 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emre_kymk yazmış: oynanıyor ben oynuyorum hatta. EA games üzerinden üyelik oluşturup gamepass hesabını bağlaman gerekiyor Devamı için tıklayın... Nasıl yapacağımı anlayamadım xboxla ea hesabım bağlı
Emre_kymk yazmış: oynanıyor ben oynuyorum hatta. EA games üzerinden üyelik oluşturup gamepass hesabını bağlaman gerekiyor Devamı için tıklayın... Nasıl yapacağımı anlayamadım xboxla ea hesabım bağlı