Arama sonuçları: *

• Users: Vegien
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

🔥İndirim Antep Fıstığı Kilosu 450 TL 🔥🔥🔥

Migrosta şuan 300 gram antep fıstığı 300 tl olarak satılıyor. 2 öde 1'i iade kampanyası ile bu 150 TL'ye denk geliyor. Sonuçta moneyleri de alışverişte kullanabiliyorsunuz hatta ödemeyi moneyle yapsanız bile money veren kampanyalardan yine yararlanıyorsunuz. Birebir para gibi düşünülebilir. 1000...
  2. V

Monitörde titreme sorunu

Merhaba. 6800 XT ekran kartı kullanıyorum. Daha önceden hiç olmayan yeni başlayan bir sorunum var. Örneğin youtube'da bir video oynuyor olsun. Küçük bir pencerede de twitter'dan bir video aynı anda oynadığı zaman ekran titremeye başlıyor. Siyah bir titreme. Bunun sebebi nedir? Çözümü var mıdır?
  3. V

🔥İndirim Vodafone Pay 200 TL Cashback

Yaz harcamalarınıza özel 200 TL diye geçiyor adı. Vodafone faturaya yansıt olarak yararlanılabileceği için vodafone müşterisi olmanız lazım. Geçerli yerler: Spotify, Netflix, Defacto, Biletinial, Kitapyurdu, Hızlı Çiçek, Google Play, App Store, GAİN Cashback: 30 Haziran'a kadar sadece...
  4. V

ÇİÇEKSEPETİ %50 CASHBACK

Papel uygulamasında 11-14 şubat'ta çiçeksepetinde %50 cashback var. Maksimum 300 TL cashback alabiliyorsunuz. Çiçeksepetinden daha önce alışveriş yapmadıysanız 100 TL de kendi veriyor bildiğim kadarıyla. 700 TL'ye 400 TL indirim alabilirsiniz bu şekilde.
  5. V

Lol makro kullanımı sorusu

Beyler bu kite yapmak için A + sol tık + sağ tık yapıyoruz ya. Şöyle bir komut atabiliyor muyuz ben A ya bastığım anda otomatik olarak kendi sol tıklasa ve ben sadece sağ tıklasam yine kite yapabilir miyim? Yapılabiliyorsa bu makroyu nasıl tanımlayabilirim? Her A ya bastığımda otomatik sol tık...
  6. V

GETİR YEMEK 50 TL İNDİRİM

80 TL YE 50 TL İNDİRİM 18:00 - 21:00 GEÇERLİ KOD: PERSEMBE
  7. V

5-6 Bin TL bandında Telefon Önerisi

maksimum 5-6 bin bandında telefon önerisi gerekiyor. Oyun oynanmayacak. Ağır programlar kullanılmayacak. Kamera kalitesi önemsiz. Uzun ömürlü pil seviyesi iyi kasma donma olmayan telefon gerekiyor.
  8. V

Fifa 2005 Yardım Lazım

Fifa 2005 oynamak istiyorum. Nerden bulabilirim?
  9. V

ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8 GB ÖN SİPARİŞ 8.999 TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/313961/asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti/
  10. V

🔥İndirim SAMSUNG 980 1 TB SSD 1107 TL

Daha önce indirime girmişti stok gelmiş. Dram yok. Ssdler düşüşte KC3000 1500 TL civarına satılıyor ama almak isteyene bu da bir seçenek. Satıcı Amazon Germany https://www.amazon.com.tr/SAMSUNG-SAPSI-Dahili-S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCs%C3%BC-MZ-V8V1T0BW/dp/B08TJ2649W/
  11. V

Akbank İncehesap Kampanyası

Axess kartınıza özel 1-31 Ocak tarihlerinde İncehesap'tan yapacağınız 1500 TL lik alışverişe 100 TL, 3000 ve üzeri alışverişinize 200 TL chip para veriyor. Şuanda Axess'te 2x chip para ile öde kampanyası da mevcut. 150 TL'ye kadar sınırı var bunun. Cuma günü yapılacak gaming gecesinde bir...
  12. V

980 Pro vs Kioxia Excercia Pro vs KC3000 vs Fury Renegade

Yüksek hızlı 1 tb ssd arıyorum. Bunların arasında hız, ömür, en az sorun çıkartan bakımından hangisi daha iyi? Bunlar birbirine yakın fiyatlar. Sizin bildiğiniz bi ssd varsa onu da söyleyebilirsiniz yine bu fiyatlarda maksimum 2300 tl olacak şekilde.
  13. V

Fps Cpu Gpu Sıcaklığı Gücü Vs Gösteren Program

Şu programı bileniniz var mı
  14. V

İncehesap iade rezilliği

Öncelikle konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim. Yanlışsa moderatörler taşıyabilirse sevinirim. 12 Eylül tarihinde incehesaptan Inform Guardian 2000A Led Line Interactive UPS sipariş ettim. 13 eylülde ürün elime ulaştı. Yeni bir pc aldığımdan hem pc hem monitör hem masa vs ürünlerin...
  15. V

Akbank İncehesap'ta 200 TL Chip para

1-31 Ekim Tarihleri arasında akbank kartınız veya axess kartınız ile incehesap'tan yapacağınız 1500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, 3 bin Tl ve üzeri alışverişe 200 TL chip para veriyor Akbank. Juzdan uygulamasındaki farklı kampanyalarla da birleştirirseniz 250 300ü falan bulabilir chip para...
  16. V

Çözüldü✓ Mouse ve Mousepad önerisi

Mouse kesinlikle 3 tuş olmalı. Bütçede sorun yok yeter ki 3 tuş kaliteli bir mouse olsun. Piyasadaki bütün mouselar ölüsü 5-6 tuştan başlıyor. Yağ gibi kayan bir mousepad lazım bir de. Büyük olmasına gerek yok işlevsel mouse altında kaysın yeterli
  17. V

Gencergaming Victor Sistemi Geldi

Kasa bugün elime ulaştı. Monitörüm yarın gelecek. Ekran kartı haricinde sistem hazır olarak geldi. Ekran kartı 6800xt. Öncelikle ekran kartını nasıl takabilirim bu ekran kartı özelinde bildiğiniz bir video veya konu anlatımı varsa paylaşırsanız sevinirim. Sonra sistemi ilk açtığımda neler...
  18. V

Gamepass Ultimate Ucuza Alma Taktiği Var mı

Daha önce hiç kullanmadığım bir platform. Youtube'da 36 aylık ultimate alma diye bir videoya denk geldim. Şuan çalışıyor mu bilmiyorum şubatta atılmış. Ultimate i ucuza alma taktiği var mı 24 ay 36 ay.
  19. V

2K monitör tavsiyesi

En az 27 inc en fazla 31.5 32 inc olmalı. 27 inc üstündeyse kesinlikle curved olmalı. Mümkünse 27 inc de curved olmalı. Curvedlerin %99u VA panel diyorlar. Panelden çok anlamıyorum ips va ne farkı var ne avantajı var bilmiyorum. En az 144 Hz olmalı. Bütçe 7-8k ya kadar zorlarım ama gerçekten hak...
  20. V

Victor Hazır Sistem Alınır mı

Merhaba öncelikle sistem şu https://www.gencergaming.com/iu-/-i5-11400f-/-rx-6800-xt-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-gaming-oyuncu-yayinci-bilgisayari Ben bu sisteme; b660m-k anakart adata ssd gamepower warcry kasa 360mm sıvı soğutma Özelleştirmelerini yaptım ve fiyat 25 bin tl...
Geri