Arama sonuçları: *

• Users: danger1905
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

AMD Noise suppression ile alakalı bir sorun var

AMD Noise suppression açıyorum. Mikrofonu vs seçiyorum. En son aşama olan AMD Streaming Audio seçmem gerek fakat ses kısmında yok. Ayrıyetten ekliyorum aygıt yöneticisinden ünlemli olarak kalıyor. Nedenini bir türlü çözemedim. işlemci: Ryzen 5 7600 Ekran kartı: RX 6800 XT
  2. D

Sistemde uyumsuzluk yapacak parça varmı?

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSI X670E GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7800MHZ RAM: XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 7200MHz CL34 GPU: MSI GEFORCE RTX 4060 TI GAMING X SLIM 16G SSD: Kingston KC3000 PCIe 4.0 Soğutma: MSI MAG CORELIQUID E360 360 MM Kasa: MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW PSU: MSI MPG...
  3. D

Yardım Çok beğendiğim kulaklığın her sesi net almasını nasıl engelleriz?

Arkadaşlar MSİ GH50 Wireless olan kulaklığı aldım. Kulaklık yazılımı olarak Nahimic var fakat benim laptop 11 senelik olduğundan mıdır anlamadım mikrofonu bazen görmüyordu vs. Araştırırken stellseries'in Sonar olan yazılımını buldum beğendim. Onu kullanmaya başladım. Ordan ayarladığım yapay...
  4. D

35k Sistem dizilimi nasıl?

Sizce değişmem gereken parça varmı? https://i.hizliresim.com/qvnia09.jpg
  5. D

Yardım Ekran kartı seçeneği arasında kayboldum.

Yeni sistem kuracağım fakat en önemli noktada takılı kaldım. Yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum ve ekran kartının öncelik olarak Render Performansının önde olmasını istiyorum. Oyunda oynayacağım tabi ki ama aşırı ağır ve abartı yüksek oyunlarda çok sık takılmam. Nvidia olarak bakınıyordum...
  6. D

Yardım Kulaklık Tercihinde Aşırı Kararsızım

1000 tl mümkün mertebe geçmeyecek pubg türü oyunlarda ses kasmada soeun çıkarmayacak bir kulaklık bakıyorum. Genel olarak bulduklarım altta link şeklinde olacak. Sizin bildiğiniz varsa önerilerinizi beklerim...
  7. D

Öneri 600W 80+ Kasa Önerisi

Arkadaşlar kasa şekli şemali çok abartı önemli değil. İçinde 80+ sertifikalı 600w olan herhangi bir kasa önerisi alırım. Max fiyat 2000 TL (Ayrı Ayrı da olabilir)
  8. D

AM5 Dizdiğim Sistem Alınır mı?

Direk parçaları tek resimde birleştirdim. Oyun konusunda abartı yüksek oyunlar oynamayacağım. Eksik gördüğünüz bir şey varmı? (RAM: 2 ADET)
  9. D

Hangi sistemi kurmak daha mantıklı?

Arkadaşlar sıfır sistem kuracam. İçimden ddr5 geçse de 18-20 bin arasını geçmek istemiyorum. Bir ufak fiyat kurcaladım. Sonuç şu şekilde. R5 7600 Ddr5 sisteme 1650 d6 yeni nesil R5 5600 Ddr4 sisteme 3060ti Siz olsanız hangisine yönelirsiniz. Oyun oynuyorum ama abartı grafikle oynayan biri...
  10. D

Yardım Ram MHZ Arttırma ile ilgili

Arkadaşlar bende ryzen 5 5600 var yeni geçiş yaptım. Anakart Asus b350M-K. 8x2 Kingston Ramlarim var ve MHZ değeri 3000. Biosta 3133 MHZ gördüm. yarı verip açılmayacağını düşündüm fakat açıldı. Benim Ram Mhz değeri 3000 iken 3133 de nasıl çalışabiliyor? Çalışmasında ileri dönük bir sorun teşkil...
  11. D

Öneri İşlemci yükseltmesi için değerlendirme fikirleriniz?

Anakart: Asus b350m-k İşlemci: Ryzen 5 1600 Ekran kartı: Gtx 1060 6gb (1808 mhz den 1923 e OC yapıldı ) Yükseltme işlemcisi: Ryzen 5 5600 Bios güncel olduğu için destekliyor. Fakat ısınma olarak artacağını düşündüğüm için uygun fiyatlı soğutucu bakıyorum. Sizlere şunu sormak istiyorum. Ekran...
  12. D

Öneri Ryzen işlemci yükseltme tavsiyesi

Selamun aleyküm dostlar. Bilgisayarıma yükseltme yapmayı düşünüyorum ama neyi seçeceğim konusunda kararsız kaldım. Sistemi özelliklerini aşağıya yazacağım işlemciyi değiştirmek istiyorum. Ekran kartı kalacak. Sizler ne önerirsiniz. Oyun olarak pubg mobile oynadığım için işlemci konusunda zorluk...
Geri