danger1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 2000
Arkadaşlar kasa şekli şemali çok abartı önemli değil. İçinde 80+ sertifikalı 600w olan herhangi bir kasa önerisi alırım. Max fiyat 2000 TL (Ayrı Ayrı da olabilir)
Arkadaşlar kasa şekli şemali çok abartı önemli değil. İçinde 80+ sertifikalı 600w olan herhangi bir kasa önerisi alırım. Max fiyat 2000 TL (Ayrı Ayrı da olabilir)
Kasa güzel gözüküyor. MSİ buldum bi tane 200 tl farkı var. Bu psu'larda 80+ olup uygun bulamadım bir türlü. Rampage olanlar var hep.![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.218,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Psu olarak buda bakılabilir![]()
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
DeepCool PK550D 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ventoyu görmüştüm. Hoş duruyor bu da. 80+ psu bulamadım amaArkadaşın önerilerini düşünebilirsin kasa olarakta bunuda düşünebilirsin.
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Aercoolda yok sanırsam ama pk550d 80+bronze sertifikasına sahip.Kasa güzel gözüküyor. MSİ buldum bi tane 200 TL farkı var. Bu psu'larda 80+ olup uygun bulamadım bir türlü. Rampage olanlar var hep.
arkadaşın önerdeği deepcool 80+Kasa güzel gözüküyor. MSİ buldum bi tane 200 TL farkı var. Bu psu'larda 80+ olup uygun bulamadım bir türlü. Rampage olanlar var hep.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ventoyu görmüştüm. Hoş duruyor bu da. 80+ psu bulamadım ama
Sistemde R7 7700 ve RTX3060 olacak. Maddi sıkıntı olursa 1660 Superarkadaşın önerdeği deepcool 80+
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistemini bilmiyorum ama 550w yeterli diyorsan bu ikiliyi alabilirsin bu bütçede.
![]()
FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W Güç Kaynağı
ATX 12 v2.52 standardına ve en son güvenlik yönetmeliğine (62368) uygun Hyper 80+ Pro power supply, üstün özellikleri ve tamamen siyah kablolara sahip tasarımı ile PC’nize parlak bir görünüm…www.gaming.gen.tr
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Gayet güzel. Bu markanın psu da kaliteli oluyordu galiba![]()
Xigmatek GRIP EN45594 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xigmatek GRIP EN45594 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Xigmatek GRIP EN45594 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com