35k Sistem dizilimi nasıl?

Pahalı genel olarak ne için kullanılıcak

Sıvı soğutma ekle. Şart değil ama bütçe çıkarsa birde warlock tarzı bir kasa al, bu kart için kötü bir kasa. Görünüş önemli değilse son söylediklerimi boşver

Render işlerinde de kullanacağım. İşlemciyi bir tık üstünü seçtim. Birde DDR5 yapıp ileri dönük olsun istiyorum. 3 parça birden değişmek zor gelmesin diye :)
Post automatically merged:

Sıvı soğutma ekle. Şart değil ama bütçe çıkarsa birde warlock tarzı bir kasa al, bu kart için kötü bir kasa. Görünüş önemli değilse son söylediklerimi boşver
Soğutma iler dönük eklicem çünkü işlemciyi aşırı zorlayacak oyunlar oynamıcam. Kasaya çok baktım zaten donanım arşivi kanalında da tanıtmıştı bu kasayı mesh pöfür pöfür.
Not: ekran kartı 3 fanlı ama onu iptal etmeyi düşünüyorum 2x gaming olanı yeterli gelir.

Ekran kartını 2.el alsan daha iyi olur

Temiz bulursam 3060ti bile alabilirim. Aklımda var çünkü uçtu fiyatlar
İkinci el alıcaksan 3070 render işlerinde çok işini görür yada biraz bekliceksen 4060 sarı siteye bi kaç zaman sonra düşebilir o da olabilir

İkinci el alıcaksan 3070 render işlerinde çok işini görür yada biraz bekliceksen 4060 sarı siteye bi kaç zaman sonra düşebilir o da olabilir
bazen 2.el olana da güvenemiyorum. Render işlerinde asıl temel işlemci diye hatırlıyorum. Bazen işlemciyi yüksek tutayım diye bakıyorum bir üst modeli dünya kadar fark. Şimdi yine değişiklik yaptım artık Eylüle kadar paso değiştiririm ben bunu. Cidden çok sıkıntı fikirsiz kalmak :D

bazen 2.el olana da güvenemiyorum. Render işlerinde asıl temel işlemci diye hatırlıyorum. Bazen işlemciyi yüksek tutayım diye bakıyorum bir üst modeli dünya kadar fark. Şimdi yine değişiklik yaptım artık Eylüle kadar paso değiştiririm ben bunu. Cidden çok sıkıntı fikirsiz kalmak :D
Hocam bütçeniz ne kadar ise bide ne üzeri için kullanacaksınız hepsini kafanızda oturtup en kısa zamanda bi konu açıp pc yi toplayın yoksa bidaha topliyamazsınız

Render la ilgileniyorsan intle üzerine bi sistem toplasan daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum şahsen zamdan önceki gece siparişlerini verdim biraz tuzlu oluyor fakat

İntel i5 13600kf işlemci
Asus prime z690 a 6000mhz anakart
Samsung 970 evo plus anakart
Bu üçünü verdik sipariş kasa sıvı soğutucuyuda vermiştim fakat gece kafa bulanıklığından kasayı yanlış seçmişiz iptal ettik stok bekliyorum şuanda

Render la ilgileniyorsan intle üzerine bi sistem toplasan daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum şahsen zamdan önceki gece siparişlerini verdim biraz tuzlu oluyor fakat

İntel i5 13600kf işlemci
Asus prime z690 a 6000mhz anakart
Samsung 970 evo plus anakart
Bu üçünü verdik sipariş kasa sıvı soğutucuyuda vermiştim fakat gece kafa bulanıklığından kasayı yanlış seçmişiz iptal ettik stok bekliyorum şuanda
Ah ah işte o tuz beni daha çok yakıyor :D Render işlerim olacak ama iş bilgisayarı olarak da olmayacağı için amd sistem rahat götürür. Bugün yeni bişi öğrendim ram expo değilmiş onu değiştim mesela. Birde dediğin gibi bir an önce almak gerekiyor ki anakartım 2 hafta önce 4000 tl idi şimdi 6000 oldu

Hocam bütçeniz ne kadar ise bide ne üzeri için kullanacaksınız hepsini kafanızda oturtup en kısa zamanda bi konu açıp pc yi toplayın yoksa bidaha topliyamazsınız
Paşa paşa Eylülü beklemem gerekecek taksitlerin bitmesi gerekiyor :/ Zamanlamam iğrenç oldu artık fiyatlara değil ihtiyacıma bakmaya başladım.

Malesefki geçen hafta r7 5800x3d 6500 dü 3 günde 9.5 a çıktı bende intel ddr5 dizerim dedim sinirlendim başta ekran kartsız 20-25k bütçe ayırmıştım şuan hesaplıyoruz alacağımız ürünleri ekran kartsız sadece kasa 33 35 arası oldu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,817
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri