danger1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
- Bütçe
- 35000
Soğutma iler dönük eklicem çünkü işlemciyi aşırı zorlayacak oyunlar oynamıcam. Kasaya çok baktım zaten donanım arşivi kanalında da tanıtmıştı bu kasayı mesh pöfür pöfür.Sıvı soğutma ekle. Şart değil ama bütçe çıkarsa birde warlock tarzı bir kasa al, bu kart için kötü bir kasa. Görünüş önemli değilse son söylediklerimi boşver
Temiz bulursam 3060ti bile alabilirim. Aklımda var çünkü uçtu fiyatlarEkran kartını 2.el alsan daha iyi olur
hocam 9-10kya 3080 bile bulursun ama temiz olma olasılığı düşük en garantisi 3070Temiz bulursam 3060ti bile alabilirim. Aklımda var çünkü uçtu fiyatlar
İkinci el alıcaksan 3070 render işlerinde çok işini görür yada biraz bekliceksen 4060 sarı siteye bi kaç zaman sonra düşebilir o da olabilirTemiz bulursam 3060ti bile alabilirim. Aklımda var çünkü uçtu fiyatlar
bazen 2.el olana da güvenemiyorum. Render işlerinde asıl temel işlemci diye hatırlıyorum. Bazen işlemciyi yüksek tutayım diye bakıyorum bir üst modeli dünya kadar fark. Şimdi yine değişiklik yaptım artık Eylüle kadar paso değiştiririm ben bunu. Cidden çok sıkıntı fikirsiz kalmakİkinci el alıcaksan 3070 render işlerinde çok işini görür yada biraz bekliceksen 4060 sarı siteye bi kaç zaman sonra düşebilir o da olabilir
Hocam bütçeniz ne kadar ise bide ne üzeri için kullanacaksınız hepsini kafanızda oturtup en kısa zamanda bi konu açıp pc yi toplayın yoksa bidaha topliyamazsınızbazen 2.el olana da güvenemiyorum. Render işlerinde asıl temel işlemci diye hatırlıyorum. Bazen işlemciyi yüksek tutayım diye bakıyorum bir üst modeli dünya kadar fark. Şimdi yine değişiklik yaptım artık Eylüle kadar paso değiştiririm ben bunu. Cidden çok sıkıntı fikirsiz kalmak![]()
Render la ilgileniyorsan intle üzerine bi sistem toplasan daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum şahsen zamdan önceki gece siparişlerini verdim biraz tuzlu oluyor fakatbazen 2.el olana da güvenemiyorum. Render işlerinde asıl temel işlemci diye hatırlıyorum. Bazen işlemciyi yüksek tutayım diye bakıyorum bir üst modeli dünya kadar fark. Şimdi yine değişiklik yaptım artık Eylüle kadar paso değiştiririm ben bunu. Cidden çok sıkıntı fikirsiz kalmak![]()
Ah ah işte o tuz beni daha çok yakıyorRender la ilgileniyorsan intle üzerine bi sistem toplasan daha iyi değilmi ben öyle yapıyorum şahsen zamdan önceki gece siparişlerini verdim biraz tuzlu oluyor fakat
Post automatically merged:
İntel i5 13600kf işlemci
Asus prime z690 a 6000mhz anakart
Samsung 970 evo plus anakart
Bu üçünü verdik sipariş kasa sıvı soğutucuyuda vermiştim fakat gece kafa bulanıklığından kasayı yanlış seçmişiz iptal ettik stok bekliyorum şuanda
Paşa paşa Eylülü beklemem gerekecek taksitlerin bitmesi gerekiyor :/ Zamanlamam iğrenç oldu artık fiyatlara değil ihtiyacıma bakmaya başladım.Hocam bütçeniz ne kadar ise bide ne üzeri için kullanacaksınız hepsini kafanızda oturtup en kısa zamanda bi konu açıp pc yi toplayın yoksa bidaha topliyamazsınız