Arama sonuçları: *

• Users: atescan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. atescan

Asus Prime LC 360 ARGB LCD Armoury Crate Tarafından Görülmüyor

Başlıkta yazdığım gibi bugün kurulumunu yapıp driverını yüklediğim sıvı soğutucumun ekranı çalışıyor ve sıcaklık değerlerini gösteriyor fakat armoury crate üzerinden buraya GIF koymak istiyorum ama ne kadar silip temiz kurulum yapsam da program cihazı görmüyor. Yardımlarınızı beklerim
  2. atescan

RAM Kıtlığında DDR5 RAM Öneri

Dostlar biliyorum bu devirde RAM almak kabus haline gelmiş durumda AI piyasası sağolsun ama sistemimi yükselttim ve 16 gb ram hiç yakışmıyor şuan bu sisteme kafayı taktım. -2x16 DDR5 -2x8 cl 36-38 5200 Mhz (elimdeki kitin değerleriyle aynı olması gerektiğinden) önerebilecek birileri var...
  3. atescan

RAM Bottleneck Yapar mı

İnternette 2 aylık ikinci el bir ram satın almak istedim (Ripjaws 2x16 6000 mhz cl 36) kutulu faturalı, yalnız satan arkadaş ramin kendisinde bottleneck yaptığını, oyunlarda siyah ekran ve donma sorunları yaşadığını belirtti. Ben daha önce randevu hiç bottleneck problemi duymadım hele ki 32 gb...
  4. atescan

Yeni Aldığım 9070XT Çalışmıyor

Bugün aldığım ekran kartımı bilgisayara taktım, pinlerini taktım anakart yuvasına yerleştirdim fakat bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor, ekran kartının da çalıştığına dair bir ses, fan dönmesi veya ibare yok. Neyi yanlış yapıyor olabilirim yardımlarınızı beklerim (PSU 650 wattlık ve...
  5. atescan

3-4k Aralığında Red Switch Klavye

Tasarım benim için en önemli konu, kaliteli ve şık bir görünüm istiyorum TKL veya tam boy tercihimdir gürültülü seitchler hoşuma gitmiyor. Steelseries Apex Pro düşünüyorum başka bir öneriniz var mıdır ya da Aprx Pro kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?
  6. atescan

7500F Soğutucu Önerisi

Yeni aldığım sistemim için soğutucu arıyorum fakat bütçemi monitör alırken zaten aştığımdan fazla yükselmek istemiyorum. Max 2000 tl olacak şekilde bir ürün önerirseniz sevinirim ama kasa hazır sistem olduğundan biraz sade o yüzden ekranlı veya rgb’li şık bir ürün olması birinci önceliğimdir...
  7. atescan

Çözüldü✓ DDR5 6700XT mi DDR4 4060Ti’mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/330225/elite-6700xt-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  8. atescan

RYZEN 5 5500 / RX 6700 XT Sistem 16.600 TL Alınır mı?

https://www.gencergaming.com/solis Sistem şu şekilde dostlar alınır mı daha önce AMD GPU kullanmadım hiç hep Nvidia bakıyordum sıkıntı yaşar mıyım ya da kesinlikle değiştirmelisin dediğiniz bir parça/bunun yerine şunu al diyeceğiniz başka bir sistem öneriniz var mıdır?
  9. atescan

OMEGA-DIAMOND İtopya Alınır mı?

Şu bilgisayarı almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz alınır mı veya zorunlu diyeceğiniz yükseltme öneriniz var mıdır?
  10. atescan

Gigabyte M28U Kullanan Var Mı?

Toplayacağım sistemim için 4k oyuncu monitörü arıyorum fakat Samsung Odyssey G7 28" ve Gigabyte M28U arasında kaldım. M28U bi tık önde gözüküyor şimdilik dahili 3W hoparlörü olması yüzünden çünkü masam dar olduğundan hoparlör için alan bulmakta zorlanıyorum. Sorum şu ki M28U kullanan varsa...
  11. atescan

RTX 3090 İçin Kasa Önerisi

Phanteks Eclipse P500A almayı düşünüyorum fakat fiyat olarak biraz fazla pahalı geliyor. 280 mm radyatör destekli güzel mash kasa öneriniz var mıdır? D-RGB olursa iyi olur.
  12. atescan

Çözüldü✓ 4K Gaming İçin 6900XT mi 3090 mı?

Daha önce forumda belki de onlarca bu başlıklı konu açılmış. Ama hiçbirinde net bir cevap bulamadığım için yenisini açıyorum. Sorum şudur: Fiyat farkını göz önünde bulundurmadan iki kartın avantaj ve dezavantajlarını merak ediyorum. Fps videolarını izlediğimde her oyunda fark etmekle birlikte üç...
  13. atescan

Phanteks Eclipse P500A vs Cooling Master TD 500

Merhaba dostlar, Yeni sistem toplayacağım için kasa arayışı içerisindeyim ve estetik olarak çok beğendiğim için P500A da karar kılmıştım fakat forumdaki birçok arkadaş bana P500A'yı önerdi. Aralarında 1500 tl kadar benim için büyük sayılabilecek bir fark var ve bir kasaya 3800 tl vermek...
  14. atescan

1000-2000 TL Red/Brown Switch Klavye

Bütçeme göre Red/Brown switch klavye arıyorum numpad ve rgb'li (usb girişi çok iyi olur) , kullanan ve öneren arkadaşlardan tavsiye beklerim
  15. atescan

3090 İçin DDR4 vs DDR 5 Sistem (Anakart-İşlemci Uyumu)

3090'lı toplayacağım sistem için iki set arasında kaldım, şu an için ikisi arasında çok bir fark olacağını düşünmüyorum ama ileriye dönük sistemimin DDR5'e hazır olmasını istiyorum: MSI PRO B650M-A WIFI AMD B660 Soket+Kingston 16gb (2x8gb) DDR5 5200mhz+AMD RYZEN 5 7600X: 12739 TL AMD Ryzen 5...
  16. atescan

Intel i5-13600KF vs AMD Ryzen 7 5800X3D

RTX 3090 GPU ile kullanacağım, 5800x3d almayı düşünüyordum fakat forumda bir arkadaş bunu tavsiye etti. Eğer Intel i5-13600KF'nin daha iyi olduğunu düşünüyorsanız bir de anakart tavsiye edebilir misiniz WI-FI ve bluetooth'lu? ASUS PRIME B550M-A almayı düşünüyordum fakat sanırım intel uyumlu...
  17. atescan

High-End Sistem Yorumlama

Sıvı Soğutucu 2990 Arctic Liquid Freezer II A-RGB 280 https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-240-a-rgb-intel-amd-uyumlu-240mm-radyatorlu-2x12cm-p12-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00093a-34365.html?ref=akakce&v=1.6.7 PSU 1700 High Power Performance Gold 750...
  18. atescan

Q Tuşum Çok Sert Basmadıkça Çalışmıyor

q tuşum tüm gücümle aşırı sert basmadığım sürece çalışmıyor, içini açıp temizlemeyi denedim ama sadece daha kötü oldu. Çözüm önerisi olan var mıdır?
  19. atescan

Hoparlörlerden Patlak Ses Gelmeye Başladı

Bir hafta önce herhangi bir video izlerken durduk yere ses seviyesini biraz yükseltince ses patlamaya, cızırtılı çıkmaya başladı, çözüm önerisi olan var mıdır?
  20. atescan

Çözüldü✓ LG 27GL83A-B vs ASUS TUF VG27AQ

Bu iki monitör arasında çok kararsız kaldım, en detaylı karşılaştırmaları şu şekilde LG 27GL83A-B vs ASUS TUF VG27AQ Sizin öneriniz hangisi olurdu? İkisinden birini kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum
Geri