7500F Soğutucu Önerisi

atescan

80+
Reaksiyon skoru
79
Bütçe
2000
Yeni aldığım sistemim için soğutucu arıyorum fakat bütçemi monitör alırken zaten aştığımdan fazla yükselmek istemiyorum. Max 2000 tl olacak şekilde bir ürün önerirseniz sevinirim ama kasa hazır sistem olduğundan biraz sade o yüzden ekranlı veya rgb’li şık bir ürün olması birinci önceliğimdir aklınıza gelen tasarım bir ürün önerirseniz sevinirim

ag400 rgb 960tl şuan al kaçırma ben aldım
Gerçekten uygun fiyatlıymış hocam yeterli olur mu soğutmadan pek anlamam ben
Post automatically merged:

Thermalright pearless asassin 120 se inventus sitesinde
Bu fiyatlara bi tık daha şık/ilginç tasarımlı ürünler görmüştüm hocam bunu tavsiye etmenizin özel bi sebebi var mıdır?

ag400 rgb 960tl şuan al kaçırma ben aldım

Şöyle bi modelini gördüm ekranlı, ne dersin tasarım olarak hngisi daha şık durur?

yani güzelde

Bu fiyatlara bi tık daha şık/ilginç tasarımlı ürünler görmüştüm hocam bunu tavsiye etmenizin özel bi sebebi var mıdır?

Şöyle bi modelini gördüm ekranlı, ne dersin tasarım olarak hngisi daha şık durur?
yani güzelde şahsen ben olsam fazla verip onu almazdım benim sana attığımı alırdım gene ayrıca gayet yeterli olur fazlasıyla hatta

Arkadaşın attığı yeterli olacaktır fakat ilerde upgrade yapmak istersin 7800x3d 8600x vs bu soğutucu neredeyse 5k tlik noctua performansı veriyor evet sık değil fakat performans olarak çok iyi

Yeni aldığım sistemim için soğutucu arıyorum fakat bütçemi monitör alırken zaten aştığımdan fazla yükselmek istemiyorum. Max 2000 TL olacak şekilde bir ürün önerirseniz sevinirim ama kasa hazır sistem olduğundan biraz sade o yüzden ekranlı veya rgb’li şık bir ürün olması birinci önceliğimdir aklınıza gelen tasarım bir ürün önerirseniz sevinirim
Cooler master hyper 212 black duo 2k tl

Yeni aldığım sistemim için soğutucu arıyorum fakat bütçemi monitör alırken zaten aştığımdan fazla yükselmek istemiyorum. Max 2000 TL olacak şekilde bir ürün önerirseniz sevinirim ama kasa hazır sistem olduğundan biraz sade o yüzden ekranlı veya rgb’li şık bir ürün olması birinci önceliğimdir aklınıza gelen tasarım bir ürün önerirseniz sevinirim
bütçeyi aşıyor ama aklınızda bulunsun istedim

Cooler master hyper 212 black duo 2k TL
Fazla sade bir soğutucu hocam dediğim gibi ilk önceliğim kasaya biraz zenginlik katması

Çok şık gerçekten sağolun öneriniz için ama evet aşıyor ne yazık ki bütçeyi

Ag400 yeterli olur ama bana göre 7500fi tatmin edici değerlerde tutmuyor kasana uyuyorsa bütçen de varken almanı öneririm görünüş olarak da bana göre güzel duruyor

Kasa XPG Valor Air Rainbow hocam nasıl öğrenebilirim uyup uymadığını?

Fazla sade bir soğutucu hocam dediğim gibi ilk önceliğim kasaya biraz zenginlik katması

Çok şık gerçekten sağolun öneriniz için ama evet aşıyor ne yazık ki bütçeyi
Cooler master hyper 212 sickleflow a da bakabilirsiniz. Vatanda indirimde. 2 rgb fan

Thermalright pearless asassin 120 se al hocam 240 sıvı soğutmalara kafa tutuyor mis gibi alet

Kasa XPG Valor Air Rainbow hocam nasıl öğrenebilirim uyup uymadığını?
kasanız 166mm destekliyor soğutucu 155mm hocam rahatlıkla takarsın.

Geri