3K alabileceğin iyi kasalar'dan. Corsair 4000D airflow'da alınabilir.Phanteks Eclipse P500A almayı düşünüyorum fakat fiyat olarak biraz fazla pahalı geliyor. 280 mm radyatör destekli güzel mash kasa öneriniz var mıdır?
İşte bütçeyi biraz aşağı çekmeye çalışıyorum çok masraf edeceğim için diğer parçalara o yüzden daha uygun f/p bir kasa önerirseniz sevinirim3K alabileceğin iyi kasalar'dan. Corsair 4000D airflow'da alınabilir.
4000D D-RGB değil sanırım doğru mudur?3K alabileceğin iyi kasalar'dan. Corsair 4000D airflow'da alınabilir.
Ben suan bakamıcam ama bi kasada onemli olan seyler hava sirkilasyonun iyi olması bide psu kaliteli olması başka cok önemli etken yok bunlara gore degerlendir sec alİşte bütçeyi biraz aşağı çekmeye çalışıyorum çok masraf edeceğim için diğer parçalara o yüzden daha uygun f/p bir kasa önerirseniz sevinirim
TD-500 en başta hep istediğim görüntüsüne aşık olduğum bir kasaydı. Forumdaki herkes sakın ona para harcama Phanteks al illa diye tutturunca vazgeçtim ben de. Bilginiz var mı kullandınız mı?Fiyatı güzel alınabilir.
![]()
Genel Markalar Psu'suz M.box Td500 Siyah Argb Kasa Kristal Mes Mcb-d500d-kgnn-stu - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Psu'suz M.box Td500 Siyah Argb Kasa Kristal Mes Mcb-d500d-kgnn-stu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Lian Li Mesh Rgb Temperli Çok Yönlü Fan Seçeneği Siyah Oyuncu Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Lian Li Mesh Rgb Temperli Çok Yönlü Fan Seçeneği Siyah Oyuncu Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu fiyatta böyle bir corsair gerçekten çok ilginç. Geçici bir indirim mi sizce yoksa fiyat aşağı yukarı hep bu bantta mı?
Çok kasa fiyatlarını takip etmiyorum ama 2275 lira fena fiyat değil gibi.Şu fiyatta böyle bir corsair gerçekten çok ilginç. Geçici bir indirim mi sizce yoksa fiyat aşağı yukarı hep bu bantta mı?
Hocam zaten konuyu açarken bu modeli düşündüğümü ama daha uygun bir şey aradığımı söyledim sen bana aynı ürünün linkini atmışsın![]()
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB WHITE TEMPERED GLASS ( PHEC500ATG_DWT) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Beyaz Kasainventus.com.tr
Kasanın tasarımını gerçekten beğendim fakat mesh olanını alırım.Corsair 4000D alın, isterseniz mesh panel stoklara gelince alırsınız, isterseniz modifiye yapan birine mesh panel yaptırabilirsiniz. Artan parayla da kasayı fan ile donatın.
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-4000d-siyah-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-37357
RGB fan tavsiyeniz var mıdır içini donatmak için? Bir de içini donattığımda A-RGB olmayacak sanırım değil mi?