Arama sonuçları: *

1. moonshine07

🔥İndirim Samsung Odyssey G50SF Oled 2K 180Hz 22859TL (Yeni model)

Merhaba. Az önce fark ettim, artık potansiyel bütçe dostu bir oled monitörümüz var. Şuan hali hazırda büyük bir indirim sayılmayabilir çünkü yeni listelenmiş fakat yine de uygun fiyatlı bir model olduğu için paylaşıyorum. Parlaklık 200 nits'e düşürülmüş, yenileme hızı 180hz, ekranında yansıma...
  2. moonshine07

Xiaomi Focus Pen mi.com'da Stokta! 2199TL (Xiaomi Pad 7, 7 Pro, 6S)

Herkese merhaba. Stok sıkıntısı olan bir ürün, nadiren stok açılıyor. Bugün tesadüf eseri kontrol ederken denk geldim. Bitmeden çekin. https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-focus-pen/buy/
  3. moonshine07

Oled Monitörler İçin Kendi Geliştirdiğim Koruma Yazılımı (Oled Protector)

Herkese merhaba. Yaklaşık bir senedir oled monitör ve oled notebook kullanıcısıyım. Oled ekranlar mükemmel görüş açıları ve sonsuz kontrast ile hemen her kullanım senaryosu için mükemmel seçenek olsalar da yüksek maliyetleri ve burn-in (yanma) riski yüzünden bir kesmin uzak durduğu...
  4. moonshine07

🔥İndirim Samsung Odyssey Neo G7 25620TL - Neo G8 27387TL (32" 4K VA Miniled)

Herkese merhaba. İçi sizi dışı beni yakan iki monitör modeli. Paneller kaliteli, VA standartlarına göre çok hızlı ve oyun için uygun. Alametleri 1152 karartma bölgesine sahip miniled paneller olması. HDR içerik tüketimi için uygun modeller fakat özelliklerinde belirtilen Quantum HDR 2000 olayı...
  5. moonshine07

VA Paneller ve Scanline Problemi

Herkese merhaba. Geçmişte farklı farklı VA panelli ürünler kullandım ve hepsinde scanline problemi yaşadım. Bu kimisinde hafifti, kimisinde çok belirgindi fakat hepsinde de vardı. Kullandığım modeller ve belirginlik derecesi; Samsung G65B: 144hz üstü tüm yenileme hızlarında vardı ve oturma...
  6. moonshine07

M2 SSD'ler - Varolmayan Bir Aygıt Belirtildi Sorunu (Çözümü ile Birlikte)

Herkese merhaba. Birkaç gündür M2 ssd'lerime işlem yapınca aniden aygıt bağlantısı kesiliyor ve "Varolmayan Bir Aygıt Belirtildi" hatası alıyordum. Bios güncelledim, chipset driver güncelledim, ssd firmware update işlemlerini yaptım, windows 11'in sorunlu sürümü olduğundan şüphelenip iki kez...
  7. moonshine07

Thull Vortex 2x16GB 6400MHZ CL32 Ram / Masterpass + Axess 8953 TL - 6 Taksit

Merhabalar. Ram kıtlığından sonra fiyatlar uçuşa geçti. İşlemciyi anakartı topladım ram bekliyordum fakat corsair, xpg, gskill gibi global markaların 5200 5600 mhz yüksek gecikmeli bellekleri bile 10 bin liranın üzerine fırladı. Thull bildiğim kadarıyla yerli bir marka, içerisindeki çipler...
  8. moonshine07

Viewsonic XG272 Oled 240 Hz QHD 27 İnç Monitör - Mediamarkt - 23800TL 4 Taksit

Herkese merhaba, Mediamarkt web sitesinde dolanırken fark ettim. Bu fiyata fena olmayan bir model. Tipik parlaklık 450 cd/m olarak belirtilmiş. Muhtemelen LG üretimi woled panele sahip. Piyasası genelde hep 25 bin üstü...
  9. moonshine07

Macbook Air M2 13.3 Inç 16/256 29499,00 TL

Herkese merhaba. Hepsiburada üzerinde gezerken fark ettim. 32999,00 TL'ye satılan macbook air'ler için 3500 TL kupon tanımlamışlar. Üstelik satıcı hepsiburada ve --- Kusura bakmayın ilk mesajı güncelliyorum. Kupon her kullanıcıya farklı farklı şekilde sunulmuş veya hiç sunulmamış. Kupon ile...
  10. moonshine07

Huawei Matebook 14 2024 Oled - 33.999 TL 9 Taksit

Bir süredir takipte olduğum bir üründü. Yaz başında 30 bin seviyesine düştü fakat sonra hep 35 bin 36 bin üstüydü. Şimdi hem 33999 liraya düşmüş hem de 9 taksit olayı gelmiş. Çoğu mağazada stoğu olduğu için mağazadan elden teslim alınabilir. Eğer amaç oyun değilse fiyatına göre dolu dolu bir...
  11. moonshine07

İnceleme Samsung Galaxy Tab S10 Plus Detaylı İnceleme

Herkese merhaba. Şunu belirterek başlamak istiyorum, tablet kullanımındaki temel amacım içerik tüketmek. Bunun için en baştan Apple modellere kareye yakın en boy oranları yüzünden hiç bulaşmadım. Bir yıldan fazla süredir Xioami Pad 6 kullanıcısıyım. Bir şeyler izlemek ve dinlemek anlamında da...
  12. moonshine07

Mekanik Klavye Space Tuşu Eğri Olması

Merhabalar. Tam boy klavye ihtiyacım olduğu için MCHOSE G98 model klavye sipariş ettim genel olarak da memnun kaldım fakat space tuşu sola yatık şekilde duruyor ve basarken algılamama, yamuk durma gibi problemler var. Giriş yuvalarına baktım fakat bir problem gözükmüyor. Farklı klavyeye taktım...
  13. moonshine07

Samsung Odyssey Oled G61SD İnceleme

Öncelikle daha önce G85SD ve G80SD modellerini kullandığımı belirteyim. İkisinden de son derece memnun kalsam de G85SD'yi ultrawide formatına alışamadığım için, G80SD'yi de eninde sonunda burn-in yaşayacağım için fazla pahalı yatırımlar olarak gördüm. Bu yüzden iki modeli de elimden çıkartarak...
  14. moonshine07

4070 Super Micro Stuttering ve Düşük %1 - %0,1 FPS

Merhaba dostlar. Geçtiğimiz hafta elimdeki donanımları güncelleyerek 5600x'den 5700x3d'ye, 3080'den 4070 super'e terfi ettim. 5700x3d ve 3080 eşleşmesinde sistemin akıcılığı arttı, fps değerleri oyununa göre yükseldi fakat 5700x3d ve 4070 super eşleşmesinde problem yaşıyorum. Özellikle Elden...
  15. moonshine07

Ryzen 5 5600x, RTX 3080 10G Sistem Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar sistemin parçalarını detaylı şekilde aşağıya yazıyorum. Giriş seviye bir sistemden upgrade ede ede yıllar içerisinde aşağıdaki sistemi oluşturdum fakat eskisi gibi oyun oynamaya vaktim olmadığı için satma düşüncem oluşmaya başladı. Sistem sessiz, serin ve sorunsuz şekilde çalışıyor...
  16. moonshine07

🔥İndirim Sony Kulak İçi Kulaklık MDR-XB55AP Teknosa'da 449TL (TeknoClub ile 404,10TL)

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir fiyatını takip ettiğim bir modeldi. Bundan yaklaşık iki ay önce MediaMarkt'ta kısa süreliğine 339TL'ye satılmıştı ama o tarihten sonra bir daha indirim görmedi ve hep 499TL'ye satıldı. Şuan fiyatları zıplamış durumda fakat Teknosa'da sadece kırmızı rengine özel...
Geri