Arama sonuçları: *

1. B

Keenetic Extra DSL ile Mercusys MR70X router nasıl bağlanır?

Arkadaşlar Keenetic Extra DSL modem kullanıyorum. Şimdi Mercusys MR70X router aldım ve buna OpenWrt kurup sadece bilgisayarıma özel kullanmak istiyorum. Nasıl bir bağlantı yapacağım anlatabilir misiniz?
  2. B

Bufferbloat modem önerisi

Arkadaşlar TP-Link TD-W9970 kullanıyorum ve Bufferbloat testim C oluyor, QoS ayarlari vs. denedim olmadı. Uygun fiyatlı OpenWrt destekli modem ya da router almayı düşünüyorum, ne almalıyım ne yapayım sizce arkadaşlar, tavsiyede bulunur musunuz? Bufferbloat testtinden A+ almam lazım sürekli...
  3. B

30.000 TL'ye kadar hazır PC kasa sistem önerisi

Arkadaşlar hazır toplama PC önerisi var mı fiyatı iyi olan sadece kasa istiyorum. Hazır toplanmış şekilde.
  4. B

F/P airfry tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 6k

Arkadaşlar fiyattan ziyade güzel bir ürün olsun 1 ay once lydsto markanın 5lt airfryini aldim 1000tlye ilk geldiginde problem yoktu fakat daha sonra sebzeyi bile 1 saatte pişirmemeye başladı yorumlara bakarak almıştım herkes memnundu sonra iade ettim. Şimdi Philips'lere baktım onlarda ne kadar...
  5. B

Uygun sinema bileti var mı?

Arkadaşlar yarın veya cumartesi günü sinemaya gitmeyi düşünüyorum sizce f/p sinema salonu hangisi ve uygun fiyatlıdır. Paribu cineversede vs kampanya var mı?
  6. B

Hepsiburadadan aldığım Lydsto Airfry pişirmiyor

Arkadaşlar anneler gününde indirimdiyken almıştım 1000 TL'ye 5L lydsto marka fakat pişirmiyor hiç memnun değiliz 40 dakikada bir sebze bile pişirmiyor ya nasıl iade edebilirim
  7. B

Hangi operatöre geçmeliyim

Arkadaslar taahutum doldu vodafoe kullaniyorum 25 gb internet ve sinirsiz sosyal medya 220tl ödüyordum simdi teklif ettikleri ilk 3 ay 260 sonraki 9 ay 360tl teklif ettiler sizce ne yapmaliyim?
  8. B

Altınyıldız indirim kodu uygulanmıyor

Arkadaşlar altinyildiz uygulamasında çarktan çevirdiğim %25 indirim kodu kuponu ürünlere yansımıyoe hiçbir uyarıda vermiyor. Bilgisi olan var mı?
  9. B

Erkek yazlık mevsimlik ceket önerisi

Arkadaşlar yaz aylarında böyle tshirt üstüne giyilebilecek ne alinabilir benim aklimda kolej ceketleri var ama sizler ne önerirsiniz teşekkür ederim
  10. B

20 bin TL'ye kadar monitör dahil 2. El sistem

Arkadaşlar 2. El olarak var mı bildiğiniz 20-22k arası hazır alınabilecek güncel bir sistem?
  11. B

Jack jones mont nasıldır?

https://www.boyner.com.tr/jack-jones-mont-1260008 arkadaşlar bunu sipariş verdim. 1.80 boyundayım ve 97 kiloyum XL sipariş verdim nasıl?
  12. B

Bütçe 1000-2500 TL arası kışlık mont önerisi

Mont arıyorum arkadaşlar. bütce en fazla 2500'e kadar çıkabilirim var mı önerebileceğiniz güzel tarz bir mont? zara, bershka,,pull mavi falan baktım dün ama hiç göremedim mi bulamadım mı anlamadım jack jones nasıldır var mı önerebileceğiniz?_
  13. B

N11 Erkek beyaz polo yaka tshirt öneri

Arkadaşlar 400tlye kadar erkek beyaz polo yaka tshirt ariyorum. Veyahut şu tshirt guzel dediğiniz link varsa n11den ama atarsaniz sevinirim
  14. B

Hangi operatöre geçmeliyim?

Arkadaşlar cep telefonumda vodafone kullanıyorum taahhütüm bitiyor bu ay. Sizce hangi operatöre geçmeliyim hangi indirim var?
  15. B

Erkek kışlık mont önerisi

Arkadaşlar bütçeden ziyade varsa sicak firsat guzel indirim veyahut guzel bir kışlık mont onerirseniz sevinirim.
  16. B

Yardım Erkek Kışlık mont önerisi

Arkadaşlar bütçeden ziyade indirim olan güzel bir kışlık mont ariyorum. Hazir yaz geliyorken Varsa bildiginiz firsatlar önerirseniz mutlu olurum.
  17. B

WD My Passport Harici Diske Dosya Aktarırken Aktarım Duruyor

WD My Passport 1TB HDD kullanıyorum. Büyük dosyalarda veri aktarımı sırasında hız 0 bayta düşüyor ve öylece takılı kalıyor. HDD'nin bağlantısı kopmuyor ama dosya aktarımına ilk başlandığı gibi de çalışmıyor cihaz. Sorun sizce ne olabilir? Teşekkürler.
  18. B

İphone 13 Pro Max 128GB Yurt Dışı

Arkadaşlar iş yerinden bir arkadaş var 3 ay kalmış imei kapanma süresi cihaz 3 aylık ben pasaporta kayıt ettireceğim süreci biliyorum. 13500 TL'ye verecek bana alınır mı sizce? Cihaz orjinal mi nasıl anlaşılır neye dikkat edeyim?
  19. B

1000TL ve altı mont önerisi

Arkadaşlar mont alıcamda sizce zaradaki 800 tl olan mavi mont nasıl? ya da herhangi bir mont önerir misiniz?
Geri