Hangi operatöre geçmeliyim

Reaksiyon skoru
11
Arkadaslar taahutum doldu vodafoe kullaniyorum 25 gb internet ve sinirsiz sosyal medya 220tl ödüyordum simdi teklif ettikleri ilk 3 ay 260 sonraki 9 ay 360tl teklif ettiler sizce ne yapmaliyim?

Arkadaslar taahutum doldu vodafoe kullaniyorum 25 gb internet ve sinirsiz sosyal medya 220tl ödüyordum simdi teklif ettikleri ilk 3 ay 260 sonraki 9 ay 360tl teklif ettiler sizce ne yapmaliyim?
Göknet altyapı sorgulamaya gir tam adresini yaz. Cikan sonucu buraya at. Eger uygunsa comnete geç. Ben geçtim. Baya uygun fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Göknet altyapı sorgulamaya gir tam adresini yaz. Cikan sonucu buraya at. Eger uygunsa comnete geç. Ben geçtim. Baya uygun fiyata
Tam okumadım. Mobil tarifesi lazımmış:)

Tek sorun fiyat mı yoksa operatörden mi memnun değilsin?
Tek sorun fiyat ve paket içeriği

Tam okumadım. Mobil tarifesi lazımmış:)
Mobil tarife lazım evet

Net türk telekoma geç.

25 gb 255 tl

Yeriniz de olsam bu paketi kullanamaya devam ederdim. 25 Gb veriyor aynı zaman da sınırsız sosyal medya. Eğer sosyal medyanın için de hepsi var dahil ise fiyatta güzel. Şahsen ben 12 Gb normal 8 Gb sosyal medya toplam 20 Gb faturasız pakete 320 tl ödüyorum. ( Hattım Turkcell )

Yeriniz de olsam bu paketi kullanamaya devam ederdim. 25 Gb veriyor aynı zaman da sınırsız sosyal medya. Eğer sosyal medyanın için de hepsi var dahil ise fiyatta güzel. Şahsen ben 12 Gb normal 8 Gb sosyal medya toplam 20 Gb faturasız pakete 320 TL ödüyorum. ( Hattım Turkcell )
Bu pakette ilk 3 ay 260 kusur tl diger 9 ay 360 tl teklif ediyolar reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,150
Üyeler
198,245
Son üye
ulkem.cifci
Geri