Arama sonuçları: *

• Users: Riddle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Riddle

Tenu bu mousepad iyi midir??

https://share.temu.com/nWjBKqTBb4A 230tlyr çok uyguna geliyor ajazz aj159p var iyi midir? mousepad
  2. Riddle

Longteng huoyun mousepad alınır mı

https://ty.gl/tqcm2r6t4bhhq Şu alınır mı eskiden mavidi vardı klassenin herkesde olan sarmıştım güzel mousepaddi ikisi aynımıdır değişen bişey varmıdır araştırdım biraz bazı sitelerde 1k falan değişen bir şey varmı? 1739049888 Yada başka mousepad önerisi
  3. Riddle

Monitör hoparlöründen ses gelmiyor

Yeni Lenovo R25i-30 monitör aldım fakat hoparlörlerini ayarlayamadım ses gelmiyor monitör ayarlarından sesi 100 yapıyorum ses aygıtlarının hepsini deniyorum olmuyor yardım eder misiniz?
  4. Riddle

Bıcaklandım dava açsam ne yapabilirim

1 gün önce 6 yıllık arkadasım denen eleman tarafından bıcaklandım sinirliydibana patladı 4 dikiş attılar bebeye bişey olmasın demir girdi dedim 4 dikis attılar 3 4 cm derinlikte bacaktan bebeye bari eşofman al dedim car cur etti sinirimi bozdu dava acsam tazminat falan alabilir miyim...
  5. Riddle

Apple adaptör ve şarj kablosu değişimi var mı

1.5 yıl önce telefonun yanında adaptör aldım ve şuan bozuldu jarj etmiyor kutunun içinden çıkan kabloda bozuldu gözle görülür hasar yok teknosadan aldım garantiye giriyor mu değişim yaparlar mı
  6. Riddle

İphone 13 satıp yd 15 pro alınır mı

Yurt içi iphone 13 üm var pili 79 yetmiyor telefon artık yurt dısı 15 pro alıyım diyorum 8 ay açık oluyor 4 ayda uzattırabiliyormusuz sanırım arkadasım söyledi yd telefon kullanıyor 200tlye uzattırıyom diyo sizce mantıklı mı olmazsa 2 telefon kullanırım sıkıntı değil
  7. Riddle

Vozol ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir

Vozol içiyorum 1 aydır güzelde seviyorum ciğerlerde su topluyor söylentisi var ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir ne zaman bırakmam gerekir bağımlısı değilim sıkılınca içiyorum ve işteyken
  8. Riddle

Ayakkabının önü kırılmaması için kırışıklık önleyici önerisi

Jordan 1 low aldım önünün kırılmaması için ayağı acıymayan bi kırışıklık önleyici önerir misiniz?
  9. Riddle

Uçak bileti indirimi var mı?

Ankara çanakkale uçuşuna ucuza bilet alabilirmiyim indirim vs varmıdır
  10. Riddle

Replika polo yaka wear önerisi

ralph lauren lacoste gibi markaların replikalarını satan iyi bir wear varmı
  11. Riddle

N11 parfüm alınır mı

Bayer kozmetik diye mağaza trendyolda hepsiburada da falan mağazaları var çakma çıkma olasılığı var mı?
  12. Riddle

fitness için program yazabilirmisiniz

2 hafta oldu başlayalı boy 1.87 kilo 67 yas 16 random haraketlerle yapıyorum program yazabilirmisiniz goğüs kol sırt ağırlıklı olsun salon hocası dümenden bi program verdi kötü sanırım
  13. Riddle

Hardline creatine vs grizzone

Hardline Grizzone İkisininde 300 gramı hardline n11den indirimle naysla falan 440 civarına geliyo grizzone 340 civarına ve spora başladıktan kaç hafta sonra kullanmaya başlamalıyım
  14. Riddle

Bu kombin benzeri kombinleri nerede bulurum

Link sefonun bu videosundaki kombinini baya beğendim buna benzer kombinleri eşofmanları nasıl bulabilirim
  15. Riddle

tkl klavye önerisi 1k

tkl önerisi lazım uzun süre götürecek blue switch ve benzeri geri tepkili switchler %60 önerisi istemiyorum redragon dark avenger almayı düşünüyorum önerileri bekliyorum
  16. Riddle

valorant hesabım çalındı ve riot hesabımı kapattı

1 hafta öncesinde valorant hesabım çalındı ve kurtardım çalan adam sadece ilk mail adresimi biliyordu ve riota ticket atmış riotta hesabımı ona teslim etmiş ben ticket attığımda hesabın güvenlik bilgileri 2 kişide var hesap güvenliğini kaybetti süresiz olarak uzaklaştırıldı dendi hesabın bütün...
  17. Riddle

%60 klavyemin type c girişi kırıldı

mizar mz60 yellow switch klavyemin type c girişi kırıldı nasıl tamir edebilirim ve klavyenin kablosu kayboldu başka type c kablolar olur mu? 1706813659 @slm.ycl02
  18. Riddle

1300 fiyat bandına mouse önerisi

attackshark X3 hyperx pulsefire haste melux m800 pro mouse alıcam bu fiyat bantlarında güzel bir mouse varmı veya bunlardan hangisi alınır?
  19. Riddle

Taşpınar 2saatlik telefon iade edebilir miyim

Babam benden habersiz gitmiş elden taksit ile taşpınar dan vivo y17s almış 14k ya telefonun kendi fiyatı 6k telefon kasıyor gibi güzel değil iade edebilir miyiz 2saat oldu alalı ama kutusu açıldı
  20. Riddle

fivem sunucusu kuruyoruz öneriler

fivem Roleplay sunucusu kuruyoruz önerileri alalım ve güzel bir giriş ekranı traileri varsa atabilirsiniz
Top Bottom