Vozol ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir

Riddle

80+
Reaksiyon skoru
159
Vozol içiyorum 1 aydır güzelde seviyorum ciğerlerde su topluyor söylentisi var ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir ne zaman bırakmam gerekir bağımlısı değilim sıkılınca içiyorum ve işteyken

Vozol içiyorum 1 aydır güzelde seviyorum ciğerlerde su topluyor söylentisi var ne kadar süre kullanımda zararlarını gösterir ne zaman bırakmam gerekir bağımlısı değilim sıkılınca içiyorum ve işteyken
Bağımlısı değilim diyorsan zaten bağımlı olmuşsundur 1 ay ayrıca zarar vermeye başlamasının başlangıçıdır herhalde şuan yavaş yavaş zarar vermeye başlamıştır

Bağımlısı değilim diyorsan zaten bağımlı olmuşsundur 1 ay ayrıca zarar vermeye başlamasının başlangıçıdır herhalde şuan yavaş yavaş zarar vermeye başlamıştır
Yok kanka bağımlısı değilim 1haftadır içmiodum arkadas satıyım benimkini dedi ondan aldım gene nekadar sürede farkedilir bi fark olur mesala 4ay kullansam kafi midir

uzun ve acılı bir ölüm vaad ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vozolu bilmem ancak normal sigaranın verdiği zararın tamamen düzelmesi 30yıl sürüyor

Her hangi bir süresi yok. Vozol ve elektronik sigaralar içinde ki kimyasal maddelerden dolayı çok büyük tehlike arz ediyor. Bu yüzden ciğerlerde su toplama olayı doğru. Ama ne zaman zararlarını gösterir onu bilemem bel ki 3 ay bel ki 5 yıl bel ki 20 yıl. Ama hiç beklemediğin bir anda zararlarını görebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,786
Üyeler
198,193
Son üye
Alquist #1
Geri