Arama sonuçları: *

• Users: san_ozsaho
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. san_ozsaho

Yardım Rampage glacier monitör ayarları eksik

Donanım arşivi videosunda ayarlar kısmında birçok seçenek varken bende doğru dürüst ayar kısmı yok, internetten driver bulmaya çalıştım ama sanırım monitörü driverları da yok, kullanan yada çözüm bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim, monitör bugün elime geçti
  2. san_ozsaho

Monitördeki bu noktalar nedir?

Sadece siyahta belli oluyorlar diğer renklerde pek göremedim, ölü piksel olsalar her renkten gözükürüm diye düşünüyorum sizce nedir bunlar? (Yaklaşık 20-25 tane var)
  3. san_ozsaho

Thomson' M27QG5Y14 modelinin aldım

Monitör elime yeni geldi, ilk gözlemlerini göre monitör gayet güzel, hdmi ile 144hz görüntü alabildim, ghosting testini de videocolarak yüklüyorum ufolar görüntüde tamamen net değiller ama arkalarında gölgelenme göremedim bence gayet iyi bir şey, monitörün dil ayarlarında türkçe var, renkler...
  4. san_ozsaho

Sizce hangi elektrikli araç daha mantıklı

Babam mg hs luxury aracını bayi'lere takaslayıp bayiden sıfdır elektrikli araç almayı düşünüyor bugün kia EV3 ve EV6 için bayideydik. Ev3 gt line long range araca baktık kendince dolu dolu ve yüksek menzilli bir araç, ancak ev6'ya bakmaya başlayınca iç ve dış tasarım olarak oldukça beğendik ama...
  5. san_ozsaho

Yardım Thomson M27QG5Y14 Monitör Alınır mı ?

İnternetin derinliklerine girip araştırdığımda bir sitede incelemesini buldum, hatta birkaç soru da sordum, sRGB %125, DCI-P3 %93.1 olduğu söylendi, gözle görülür bir ghosting olmadığı ama overdrive modunda test etmediğini belirtti. Satış sayfasında 1ms mprt 5ms gtg olarak gözüküyor. Yabancı...
  6. san_ozsaho

8000tl ve aşağısına monitör tavsiyesi

2K-pivot özellikli-ips monitör arıyorum sözde kasım indirimleri başladı ancak monitörlerde doğru dürüst indirim göremedim normalde aoc Q27G4XF almayı planlıyordum ancak 8600tl'den aşağıya bulamıyorum ki zaten normal fiyatı bu herhangi bir indirim gelmemiş, THOMSON M27QG5Y14 modeline baktım...
  7. san_ozsaho

Yardım Hikvision U10 ram aldım, sizce oc için uygun mu, yaomaya değer mi ?

Trendyol indirimi ile 2 adet 1x16gb 3200mhz hikvision ram aldım, normalde cl16 diye satılıyordu ama xmp ile 3200mhz'de çalıştırınca cl18 oldular. Sistemim asus b450mk-1 r5 5600 ve rx6600. Ramler az önce elime ulaştı ve şuan sisteme taktım ama test etmedim nasıl edicem bilmiyorum ayrica bu...
  8. san_ozsaho

2.el'den bu ram alınır mı ?

1400-1600TL gibi sınırlı bir bütçem var ve bilgisayarımdaki ram'leri değiştirmek istiyorum, 2.el sitesinde sıfır olarak satılan ve toplam 1600tl'ye 2 adet Oloy warhawk 3200mhz 1x16gb ram buldum aynı satıcı satıyor ama ne ram markasını duydum nede internette doğru dürüst kaynak bulabildim, olan...
  9. san_ozsaho

Yardım Monitörde şerit çizgi çıkıyor (G274QPFX)

Bilgisayarı kardeşim daha cok kullanıyor, o nedenle ona sorduğum kadarıyla bazen internette dolaşırken de aynı şekilde siyah renkte hafif bir gölge şeklinde gidip gelen bir şey geliyormuş, video'daki yeşil şeyde oturum açma kısmına gelince yani space'e basıp user şifre girme kısmına girince bir...
  10. san_ozsaho

Yardım 2.el'den hyperx ram alıcam sizce orjinal mi ?

1400'e anlaştık hyperx 2x16gb 3200mhz ram alıcam ancak etiketin ön tarafta olması ve birinin ufaktan yamuk olması beni biraz şüpheye düşürdü, sabahleyin elden gidip alacaktım sizce sahte olma ihtimali var mı bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
  11. san_ozsaho

Çözüldü✓ Ramlerim boşta %60 kullanıyor

16x2 ddr5 6000mhz ram'lere sahibim şuanda doğru dürüst birsey açık olmamasına rağmen %60 ram kullanımı var windows 10 pro kullanıyorum 22H2 sürümü
  12. san_ozsaho

CL15 2400MHz RAM ile CL 16 2666MHz RAM çalıştırılabilir mi?

Anakartım MSI B250M Gaming Pro, normalde HyperX Fury 16 GB DDR4 CL15 2400MHz RAM kullanıyordum, 2. elden HyperX Fury 8 GB 2666MHz CL16 RAM aldım ama bilgisayarı çalıştıramıyorum. Beni onarım ekranına sokup duruyor, ayarlardan ne yapmam lazım?
  13. san_ozsaho

13k bütçe ile 2k monitör önerisi

Bugün tesadüfen gördüğüm bu monitör sizce alınır mı oldukça kaliteli gözüktü bana Alienware AW2724DM https://www.gaming.gen.tr/urun/356918/dell-alienware-aw2724dm-27-inc-180hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce
  14. san_ozsaho

Yardım ekran kartım siyah ekrana giriyor

Bugün furmark testini yaptığım rx 6600 ekran kartını evdeki sistemime kurdum, ddu ile eski kartımın driverlarını sildim ve amd adrenalin ile yeni kartın driverlarını kurdum, Windowsu son sürüme güncelledim ama Aygıt yöneticisinde bazı ünlemler duruyor, oyuna girdiğimde ise siyah ekrana giriyorum...
  15. san_ozsaho

Yardım Arc a750 darboğaz yapar mı ?

Elimde i7 7700'lü bir sistem var 4.5k'ya intel arc a750 ekran kartı buldum, alsam darboğaz yermiyim? Bu ekran kartında Resize bar önemli diye duydum ancak sanırım benim sistemimde resize bar özelliğini kullanamayacağım, fazla fps kaybı yaşarmıyım güncel olarak bu kartı kullananlar da yorum...
  16. san_ozsaho

Yardım Furmark test sonuçları sizce iyi mi ?

2.el rtx 2060 almayı düşünüyorum paylaşılan furmark test sonuçları bu şekilde, bana açıkçası biraz sıcak çalışıyor gibi geldi ama fps değerlerinden ekstrem bir düşüş yok gibi sizce bu değerler nasıl, bu ekran kartı alınır mı ? (Ekran kartı gigabyte rtx 2060 dual)
  17. san_ozsaho

Öneri İ7 7700 işlemcim için ekran kartı önerisi

İşlemci: İ7 7700 Ekran kartı: gtx 1050ti 4gb Anakart: msi b250m Ram:16gb ddr4 2400mhz 1x16 Psu:500 watt 3-4k bütçem var, i7 7700 işlemcim için performanslı, darboğaz yapmayacak bir ekran kartı arayışındayım. Gtx 1080, rx 5600xt, rtx 2060 gibi ekran kartlarına baktım ancak bir bilen kişinin de...
  18. san_ozsaho

Yardım Bilgisayarım windows yüklü ssd'yi bir anda görmemeye başladı

M.2 ssd'de olan Windows'u normal bir şekilde kullanıyordum geçenlerde bir sata ssd aldım ve bunu da bilgisayara taktım, bu yeni taktığım sata ssd'yi test ederken bir süre pc'den kalktım ve döndüğümde bilgisayar uyku modundaydı bende bilgisayarı kapatıp yeniden açtım, eskiden kyllandığöm ama...
  19. san_ozsaho

Öneri Ergonomik ofis yada oyuncu koltuğu önerisi

Bütçem maksimum 10k Gidip görmek fırsatı bulduğum bu ofis koltuğunu almayı düşünüyorum oturma kısmı raylı sistemli ileri geri yaoabilme olasılığı ver sırt kısmındaki bel desteği kişiye göre ayarlanabiliyor, kol destekleri tam hareketli ancak çok ergonomik olduğunu düşündüğünüz başka bir ofis...
  20. san_ozsaho

Öneri Ekran kartına undervolt yaparak fps drop sorunu çözülür mü ?

Şuanda i7 7700 ve gtx 1050ti kullanıyorum, ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum bana arc750- rtx 2060-rx6600 gibi kartlar önerildi hepsinin fiyatı aşağı yukarı aynı 2.el'de ama güç olarak ve üretim yılı olarak rx 6600 ve arc750 en iyilerinden. İntel ekran kartını çok bilmediğmden rx 6600...
Geri