Arama sonuçları: *

1. selenaobrien

Burger kingde çalışılırmı?

burger kingde çalışılır mı?
  2. selenaobrien

Antidepresan kullanıyorum aşırı üşengecim?

Antidepredsn kullanıyorum duygularım yok gibi ama aşırı üşengeç ve halsizlik yaptı normal mi?
  3. selenaobrien

İş bulamıyorum nasıl bulucam?

Markette yemek sektöründe heryerde çalıştım ve baya kilo aldım şimdide iş bulamıyorum en kolau nereye girebilirim a101 bim demeyin ordada çalıştım
  4. selenaobrien

Aile içi şiddet baskı?

25 haşındayım.Evden kaçtım zorla getirildim. Aile içi baskı şiddet ve kaçtığım eve zorla girdiler. Evden kurtulmak alınmak istiyorum. Kades mi daja iş görür alo 183 mü? Daha demin bakkala giderken abimle gittim kaçtığım için şuan zorla evimdeyim tek isteğim evden kurtulmak izmire gitmek.
  5. selenaobrien

Aile evinden kaçtım ve olanlar?

24 yaşındayım dün evden kaçtım çünkü çok fazla baskıcı aileye sahibim fakat ailem olduğum yeri öğrenip silahla gelip arkadaşlarıma tehditler yağdırıp tokat atıp vurdu. Şu an zorla eve götürüldüm. Evde kalmak istemiyorum. Bir yolu yok mu? Gerçekten kötüyüm.Bu evde kaldığım sürece konumum hep açık...
  6. selenaobrien

Hangi dövmeyi tavsiye edersiniz?

Çok sordum kusura bakmayın danışcak kimse yok ve kafam karışık pişman olmak istemiyorum sizce ilk dövme hangisi daha iyi olur
  7. selenaobrien

Preworkout kullanıyorum sıkıntısı varmı

Her gün Spor öncesi preworkout alıyorum bazen ağırlıkları arttırasım gelmiyor normalmi
  8. selenaobrien

Deprem ve üniversiteler hakkında?

Ben İstanbul'dayım kimisi üniversiteler yaza kadar kapalı kimisi 20 Şubat'ta açılıyor diyor.Kafam karıştı bilgi verir misiniz bende üniversiteliyim.
  9. selenaobrien

Sizce çokmu kötü bu?

10. selenaobrien

Dövme yaptırmak istiyorum

İlk kez yaptırcam koluma.Şöyle bir şey düşündüm pişman olurmuyum bilmiyorum ama verceğiniz tavsiye varmı
  11. selenaobrien

Vücudumda sebebi belli olmayan şişkinlik var

Diyetteyim fazla kalorili besleniyorum sabahları iki yumurtalı maydonozlu lor peynirli omlet yanında 4 zeytin,öğlen 5 6 badem yanına filtre kahve akşamları sebze yanına yoğurt yada et balık tavuk salata yiyorum.Dün öğlen badem kahve yerine preworkout içmiştim ilk defa ve baya etkiledi spor bile...
  12. selenaobrien

Spor öncesi beslenme

diyetteyim spor öncesi ne yiyip içmeliyim
  13. selenaobrien

Preworkout sporcu kullanımı

ben preworkout aldım on the go.İlk kez kullandım fakat 2 saat boyunca yüzüm çok kaşındı kaşımaktan kızardı nerdyse.deli gibi kaşındım Ve modum düştü dün 50 kg kaldırıyoken bugün 50 zor kaldırdım şişkinlikte yaptı.Neden böyle oldu?
  14. selenaobrien

Preworkout yorgunluk yaptı

ben preworkout aldım on the go.İlk kez kullandım fakat 2 saat boyunca yüzüm çok kaşındı kaşımaktan kızardı nerdyse.deli gibi kaşındım Ve modum düştü dün 50 kg kaldırıyoken bugün 50 zor kaldırdım şişkinlikte yaptı.Neden böyle oldu?
  15. selenaobrien

Preworkout kaşıntı hissi

İlk kez preworkout aldım baya yüzüm kaşınıyor sürekli yüzümü kaşıyorum normalmi ve şişlik hissediyorum suyla fazla içtüm
  16. selenaobrien

Preworkout kullanımı nasıl

Spordan yarım saat önce enerji versin diye preworkout aldım BigJoy on the go diye.Tadı çok tatlımsı geldi tatlandırıcı varmış bir zararı olurmu diyet yapıyorum ve nedense etkisini hissetmedim
  17. selenaobrien

Spora gitmeden ne yenir

Diyetteyim spora gitmeden yarım saat bir saat önce ne yenir
  18. selenaobrien

Cardio ile kilo verme

Hem kilo verip hem yağ yakmak için ilk cardio mu yapılır yoksa ilk ağırlık antrenmanı ondan sonramı cardio
  19. selenaobrien

pre workout ve bcaa hakkında

Kilo verip yağ oranını düşürmek için cardio ağırlık çalışıyorum fakat çok yoruluyorum preworkout
  20. selenaobrien

Suplement tavsiyesi spor için

Kilo verme dönemindeyim cardio ağırlık çalışıyorum yağ yakmak ve sıkılaşmak için.Ama fazla yoruluyorum bana kilo aldırmayan suplementler önerir misiniz?
Geri