Arama sonuçları: *

• Users: ECEL121
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ECEL121

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Herkese merhaba. Belki bilirsiniz bir ara Twitter'da bir akım vardı; herkes birbirine "Ne kadar fav gelirse ... yaparsın?" diye yazıyordu. Ben de durumu pek iyi olmadığı için kötü seviyede bilgisayarı olan, hep güncel oyunları ortalama-iyi seviyede oynayabilsem yeter seviyesinde bir bilgisayar...
  2. ECEL121

Yardım Evimin İnternet Altyapısındaki Maksimum Hızı Çeyreğe Düştü

Herkese merhabalar, yaşadığım yerde 99 MBPS VDSL altyapım vardı. Türkcell Superonline internet sağlayıcım ellerinde VDSL olarak 50 ve 100 mbps paketleri olduğunu ama altyapım 100 değil 99 olduğu için tam hızı veremediğinden 50 mbps internet veriyordu. Buraya kadar sıkıntı yok hala daha 50 MBPS...
  3. ECEL121

Çözüldü✓ Bilgisayar Parçalarım Birbiriyle Uyumlu Mu?

Merhabalar. 2026 gibi eğer nasip olursa bir masaüstü bilgisayar toplayıp almak istiyorum. Parçaları şöyle kurdum kafamda bunlar arasında uyumsuzluk falan çıkaracak bir parça var mı?
  4. ECEL121

Amazon'da İnanılmaz Kitap İndirimleri

Merhabalar arkadaşlar, kitaplar, çizgi romanlar, mangalar alıyorum bu ara. Amazon'da diğer sitelere kıyasla şu an inanılmaz bir fiyat farkı var. Özellikle kuponlarla ve kampanyalarla çok çok ucuza alabiliyorsunuz. Gelin anlatayım. Ayrıca; bu kuponlar diğer ürün türlerinde de kullanılabiliyor...
  5. ECEL121

Çözüldü✓ Logitech G Pro X Bu Fiyat Gerçek Mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-981-000818-pro-x-7-1-surround-gaming-headset.html#yorumlar Bu linkte bu kulaklığı buldum. 6 Bin TL’lik kulaklık nasıl 2 Bin TL’ye satılıyor? Bu fiyat gerçek mi? Normal G Pro X ile farkı ne? Alınmalı mı? Güncelleme: satışta değilmiş, teşhirmiş.
  6. ECEL121

Razer Blackshark V2 X mi, HyperX Cloud 3 mü?

3000 tl bütçem ile arkadaşlarla online oyun oynarken kullanacağım, mikrofonu iyi olan, ses kalitesi sırıtmayacak bir kulaklık arayışındayım. Bu iki model öne çıkıyor sanırım fakat hangisi iyi emin olamadım. Testleri izledim mikrofonları benzer duruyor. Cloud 3’ün soyulma ve ses kısıklığı sorunu...
  7. ECEL121

Mikrofonu İyi Olan Kulaklık Önerisi Lazım

Selamlar, PC için kulaküstü bi kulaklığa ihtiyacım var. Arkadaşlarla online oyun oynarken mikrofonunu kullanacağım için mikrofonu iyi olmalı. Laptopumdan dolayı hayvan gibi dış ses oluyor ve bu dış sesleri çok almadan, sesimin yüksek ve kaliteli gideceği bir model arıyorum. Tabii ki ses kalitesi...
  8. ECEL121

4K TV’yi nerelerde kullanabiliyoruz?

Hayatımda ilk kez 4K bir TV modeli kullanacağım fakat anladığım kadarıyla TV kanallarında 4K yayın yapan bi tane bile kanal doğru düzgün yok. 4K kaliteyi nerelerde alabilirim? Bi’ kaç sorum var; Mesela 1080P olan laptopuma HDMI ile çıkış versem 4K oyun oynayabilir miyim? Amazon Prime, Netflix...
  9. ECEL121

Yuzu'yu nereden indirebilirim?

Arkadaşlar selamlar, ben bi' kaç ay önce Yuzu'yu aslında indirmiştim ama silmişim. Şu an siteyi patlatmışlar. Nerden indirebilirim?
  10. ECEL121

Steam Birden 100 KB'ye Düşen İndirme Hızı

Aga bi Mortal Kombat 11 indiricem maymuna döndüm valla. İndirmeyi başlatıyorum 10 dk geçiyor 100 KB'ye düşüyor sonra Steam kapatıp açıyorum sıkıntı yok 10 dk sonra yine 100 KB'ye düşüyor 30 GB böyle indirdim ölcem ciddi
  11. ECEL121

Yeni temizlenen laptopa termal sürmemin acelesi var mı?

3 yıllık Msi GF63 Thin Gtx 1650 Max Q, i5 10500H, 16 GB Ram (8x2) laptopumu 3 yıldır temizlemiyordum ve özellikle bu 3 yıllık sürenin son aylarında oyunlarda 1080P en düşük ayarlarda bile aşırı fazla sıcaklıklar (en az 93 derece) ve 15-20 saniyede bir sürekli fps drop yemeye başlamıştım...
  12. ECEL121

Laptopum için en iyi termal macun hangisi?

Laptopum; MSI GF 63 THIN Ekran Kartım; Gtx 1650 Max-Q İşlemcim; Intel i5 10500H Ramim: 8x2 16 GB RAM İşletim sistemim; Windows 11 Bu bilgisayara termal macun süreceğim. (hem ekran kartına hem işlemciye) Şu an aklımda fotoğrafta da görebileceğiniz Thermal Grizzly'nin Kryonaut termal macunu var...
  13. ECEL121

Steam hediyem geri alındı.

Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok...
  14. ECEL121

Windows 11 Format Sonrası Key Gidiyor.

Bilgisayarı 3 yıl temizlemedikten sonra haftaya bir güzel temizleyip sonra termali sürüp üstüne bir de format atmayı planlıyorum. (mis olucak mis :D) Fakat geçen sene format attığımda Windows Lisans Anahtarım gitmişti. Tekrar key satın almak zorunda kalmıştım keyler de baya pahalılanmış tekrar...
  15. ECEL121

Oyunsuzum. Lütfen oyun önerin

Canım aksiyon oyunu çekiyor bam güm dalıp milletin ağzını burnunu kırmak istiyorum ama Steam kütüphanemle iki saat bakışıyoruz hiç oyun bulamıyorum. Çok bilinen Rdr2,GoW,Witcher 3,Spider-Man,Batman falan önermeyin lütfen hepsini oynadım.
  16. ECEL121

Driffle Sitesi Güvenilir mi?

Driffle sitesinden Miles Morales satın almak istiyorum. kuponla vs. 640 TL'ye denk geliyor. Bu site güvenilir midir? Key çalışmama/Türkiye'de etkinleştirilmeme/Kullanılmış Key gibi sorunlar olur mu?
  17. ECEL121

Oyun Videosu Çekemiyorum

Arkadaşlar ben oyun videoları çekmek istiyorum ve videoları çekerkende sesimi kaydetmem gerekiyor. Bunun için başta kulaklık mikrofonumu kullanacaktım ama ses kalitesi rezalet olduğu için vazgeçtim ve şuan bir program yardımıyla sesi telefondan alıyorum ama bir sorun var bilgisayarım laptop ve...
  18. ECEL121

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

Lgs’den 400 puan aldım ve açığa geçmek istiyordum ama okulların açılmasına 3 gün kala açığa geçiş kaldırıldı… ve ailem beni şuan puansız,hiç istemediğim, ortam olarak rezil bir okula gönderdi. Sürekli itiraz edip ağlamama rağmen dinlemiyorlar, şuan bende depresyona girdim hiçbir şeyden keyif ve...
  19. ECEL121

Laptop Çok Fazla Isınıyor

Merhabalar laptopum deli gibi ısınıyor bu sorunu çözmek için işlemci güç yönetimi kısmından en yükseği 85 yaptım bilgisayar 85-86 derecelere düştü ama bu seferde ciddi fps kayıplarım oluyor 60 alacağıma 40-45 fps alıyorum neyse ısınsın banane desemde 100 yapınca işlemci 95 gibi çok uçuk...
  20. ECEL121

DMC HD Collection Nasıl Hile Yaparım??

Oyun aşıırı ama aşırı zor artık dayanamıyorum hile yapmak istiyorum canımı arttırmak istiyorum lütfen yardım edin nasıl yaparım
Geri