Steam hediyem geri alındı.

ECEL121

80+
Reaksiyon skoru
69
Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)
1712830626967.png

Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)Alıntıyı görüntüle
bu nasıl iş awtntwamtawl

nasıl oluyo la verdıgı hedıyeyı gerı alabılme varmıymıs ?
varsada neden boyle bısey yapmıs ? :)

Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)Alıntıyı görüntüle
Hocam şöyle anlatayım size bu ürünleri calinti kredi kartı ile yapıyorlar. Bu yüzden dolayı da adam bankaya itiraz ettiginde geri iade oluyor oyunlar.

nasıl oluyo la verdıgı hedıyeyı gerı alabılme varmıymıs ?
varsada neden boyle bısey yapmıs ? :)
Çalıntı kredi kartlarıyla millete hediye gönderiyor galiba. Çünkü ödeme yönteminden dolayı Steam otomatik geri almış adam kendi geri alamaz ben izin vermeden ne yalan söyleyeyim üzdü :/

Çalıntı kredi kartlarıyla millete hediye gönderiyor galiba. Çünkü ödeme yönteminden dolayı Steam otomatik geri almış adam kendi geri alamaz ben izin vermeden ne yalan söyleyeyim üzdü :/
bosver ozaman zaten bır seyler cevırmıs bulasma

Hediyeyi veren kişi oyunu geri iade edip parasını geri alabiliyor.

Hayır hocam. Yanlışın var hediyeyi alan onay vermeden hediyeyi yollayan iade edemiyor.
Evet yani demek istediğim oyun ve parası aslında ona ait. Tabii senin olayda iade durumu yok gibi görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,808
Üyeler
198,196
Son üye
samuelsewall
Geri