Neler Yeni

Steam hediyem geri alındı.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)
1712830626967.png

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)Alıntıyı görüntüle
bu nasıl iş awtntwamtawl

Palo DAYI 👑

80+ Gold
nasıl oluyo la verdıgı hedıyeyı gerı alabılme varmıymıs ?
varsada neden boyle bısey yapmıs ? :)

heraishere

80+ Bronze
Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)Alıntıyı görüntüle
Hocam şöyle anlatayım size bu ürünleri calinti kredi kartı ile yapıyorlar. Bu yüzden dolayı da adam bankaya itiraz ettiginde geri iade oluyor oyunlar.

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl oluyo la verdıgı hedıyeyı gerı alabılme varmıymıs ?
varsada neden boyle bısey yapmıs ? :)
Çalıntı kredi kartlarıyla millete hediye gönderiyor galiba. Çünkü ödeme yönteminden dolayı Steam otomatik geri almış adam kendi geri alamaz ben izin vermeden ne yalan söyleyeyim üzdü :/

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Çalıntı kredi kartlarıyla millete hediye gönderiyor galiba. Çünkü ödeme yönteminden dolayı Steam otomatik geri almış adam kendi geri alamaz ben izin vermeden ne yalan söyleyeyim üzdü :/
bosver ozaman zaten bır seyler cevırmıs bulasma

ECEL121

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mahmut DAŞTAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Discord
ECEL#3169
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,300
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Hayır hocam. Yanlışın var hediyeyi alan onay vermeden hediyeyi yollayan iade edemiyor.
Evet yani demek istediğim oyun ve parası aslında ona ait. Tabii senin olayda iade durumu yok gibi görünüyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çalıntı kart ya da hesapla yapmış işlemi.

Top Bottom