Neler Yeni

Steam hediyem geri alındı.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
uğur demirel
Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)Alıntıyı görüntüle
para vermeydiysen boşver

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
Para vermişsindir demiyorum ama olayın özü şu"%70 fiyattan %60 fiyattan %50 fiyattan Steam üzerinden hesabımda olan bakiyeyi TL'ye çevirmek amacıyla oyun satıyorum beni arkadaş ekliyorsun Steam bakiyemi paraya çevirmek için oyunu sana %50 fiyatta hediye olarak atıyorum sen ucuz oyun almış oluyorsun ben bakiyemi TL'ye çevirmiş olup kurtuluyorum." Sen 2 saat oynamana izin vermeden 14 günü de geçirmeden hemen iade oluşturuyorum Steam'e. Hop bakiyem geri geliyor hem de blokesiz senin paran da benim cebimde

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Para vermişsindir demiyorum ama olayın özü şu"%70 fiyattan %60 fiyattan %50 fiyattan Steam üzerinden hesabımda olan bakiyeyi TL'ye çevirmek amacıyla oyun satıyorum beni arkadaş ekliyorsun Steam bakiyemi paraya çevirmek için oyunu sana %50 fiyatta hediye olarak atıyorum sen ucuz oyun almış oluyorsun ben bakiyemi TL'ye çevirmiş olup kurtuluyorum." Sen 2 saat oynamana izin vermeden 14 günü de geçirmeden hemen iade oluşturuyorum Steam'e. Hop bakiyem geri geliyor hem de blokesiz senin paran da benim cebimde
Başını güzel yazmışsın da sonu yanlış kardeşim. Alıcı iadeyi onaylamadan hediyeyi veren kişi iade talebi oluşturamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Olm alamıyoruz la nasıl yapmış onu e o zaman steam bakiye satanlarda rahatlıkla dolandırabilir

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
haro
twitch bit hırsızı gönderdi galiba hediyeyi :D

Rouly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hamza
Abi neden üzülüyonuz aklım almıyor internetten çok kolay bir şekilde bu dlcyi edinebilirsin

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu
Direkt cc işlem. Aksi taktirde hiç bir hediye felan alıcı onayı olmadan iade edilemiyor. Gerçek kart sahibi itiraz edince işlem banka tarafından geri çekilmiş büyük ihtimalle.

fowler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer özdoğan
Geçtiğimiz ay Twitter'dan tanıştığım bir arkadaş bana oyun hediye etmişti. Bugün birkaç dakika önce birden bana böyle bir mesaj geldi. Adamın hediyesi benden geri alındı ve adam beni her yerden engellemiş durduk yere. Bu dolandırıcılık mıdır? Nedir böyle hiçbir şey anlamadım. DLC'yi de çok oynamak istiyordum kötü oldu :/ (ben adama hiçbir para,karşılıklı bir şey göndermedim.)Alıntıyı görüntüle
Adam oyunu tanıtmak için hediye vermiş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,678
Üyeler
160,874
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom