Arama sonuçları: *

• Users: mustafa635
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mustafa635

max 25k laptop önerisi

max 25k laptop önerir misiniz?
  2. mustafa635

max 13k laptop önerisi

max 13k laptop önerir misiniz? arada bir valo oynarım genelde ders için kullanıcam
  3. mustafa635

öğrenci indirimi ile laptop önerisi

öğrenci indirimi ile laptop önerir misiniz? arada valorant girerim ryzen intel farketmez
  4. mustafa635

hangi laptobu alayım

https://ty.gl/e2r3m3vzue https://ty.gl/raer3ho4cg hangisini almalıyım sizce
  5. mustafa635

psu fanı ses çıkartıyor

psumu bir yere vurdum sanra fanından bir yere yarpıyomış gibi ses çıkmaya başladı nasıl düzeltebilirim
  6. mustafa635

pc bir anda kendini yenden başlatıyor

i7 3770k gıgabyte ga-h62-m-ds2 rev 3.0 4gb ram everest 460W psu bikeresinde valorantta bir anda kendini yeniden başlatmıştı şimdide obs ile kayıt alırken ve gta san oynarken olduçok fazla olmuyo ama araştırdığımda psu yetersizliğinden olduğunu gördüm ama bence gayet yeterli 460w sizce neden...
  7. mustafa635

youtube içerik üretmek

youtubeye san andreas içerikleri üretsem tutarmı bilgisayarımda çok iyi olmadığı için çok bir seçeneğim yok içerikte üretmek istiyorum tutmasa bile nasıl kanalı yükseltebilirim
  8. mustafa635

pes kadroma kaç puan verirsiniz

10/? diziliş vesayre önerir misiniz? neler eksik kadroda sizce
  9. mustafa635

eski kasamı nasıl boyarım

siyah bir kadam var ben beyaza boyamak istiyorum sprey boya tutarmı yoksa yağlı boya almalımıyım illa
  10. mustafa635

i7 3770k 1070ti 460w yeterlimi

i7 3770k asus rog 1070ti 460w psu yeterlimi ve psuda 8pin yok dönüştürücü alıp bağlasam sorun olurmu
  11. mustafa635

1070ti sistem kaç sene gider

i7 3770k asus rog 1070ti 16gb ram sizce kaç sene gider sistem
  12. mustafa635

bişeyler düşünmekten uyuyamıyorum

meraba bu aralar kafam çok dolu lütfen dalga geçmeyin çok ağır şeyler yaşıyorum dayanamıyorum daha 14 yaşındayım kafam çok dolu düşünmekten 1 2 haftadır 6 7gibi yatıyorum (okula 1 ay gitmiyorum raporum var) yardım edebilicek varmı nasıl uyuyabilirim
  13. mustafa635

Photoshopu Iyi Olan Biri Yardım Edebilir Mi?

meraba babam bi fotoğrafını düzeltirsem bana istediğim hediyeyi alıcakmış bedavaya yapabilicek varmı photo shopu iyi olan yazabilirmi dm fotoğrafta babamın yüzü çok belirgin diğil hafif şefaf gibi gözüküyo
  14. mustafa635

arkadaşımın doğum günü için editör lağzım

meraba bi arkadaşımın doğum günü var hani ınstagramda 50 kuruşa yaptırdığım edit tarzı videolar varya o editlerden yapabilicek varmı fotoğraf vesayre atarın özelden yazarsanız dcden hallederiz
  15. mustafa635

a20 8 saate şarz oluyor

bundan bi hafta önce max 3.30 saate şarz oluyodu ve adaptör çok ısınıyodu ve ses çıkarıyodu şimdiyse %30da şarza takıyom 7 8 saat süre veriyo ve adaptör ses çıkarıp ısınmıyo teledon samsung a20
  16. mustafa635

i7 3. nesil apu sisem valorant drop sorunu

i7 3770k 4gb tek slot ram apu sistemim var oyunda fps gayet iyi 50fps civarında ama çok fazla drop var napabilirim bi ekleme yapmalımıyım
  17. mustafa635

koltuk altı için tüy dökücü önerisi

13 yaşındayım şimdiden gereksiz fazla çıkmaya başladı koltuk altı için tüy dökücü öneriniz varmı
  18. mustafa635

gtx1080ti FSR desteği

bildiğiniz gibi bağzı eski kartlara FSR desteği geliyo bende gaza gelip asus rog strix gtx 1080ti almaya karar verdim sizce değermi ve 1080ti FSR açıkken hangi kartı geçebilir
  19. mustafa635

lgsye çalışma düzeni

meraba ben 8. sınıfım derslerim kötü olduğu için hep ucu ucuna teşekkür alıyodum virgürlü rakamlarla o yüzden bu sene mecvur lgsye çalışmam lağzım güzel bir lise istiyorum ama daha önce hiç düzgün ders çalışmadım lgsye çalışmak için nasıl bir günlük program yapmalıyım sabah 7de kalkıp 7.40ta...
  20. mustafa635

valorant hesabını satıp cs envanteri dizme

1000tl ile valorant hesabımı sayıp csde envanter dizmek isyiyorum neler alabilirim
Geri