Arama sonuçları: *

• Users: ercannsn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Geçenlerde de açmıştım bu konuyu FPS sürekli oynuyor anlamış değilim bu sistemde

Arkadaşlar 2 gün önce hiçbir şey yoktu, bugün bilgisayara oturdum ve bu sorunla karşılaştım. Anlık FPS düşüşleri oluyor LoL'de, rahatlıkla oynayamıyorum. 500 600 FPS aldığım yerde şimdi anca şu an 240. sabitlediğimde 210 anca görüyor ve aşırı laglanıyor yani rahatlıkla oynayamıyorum. Monitörden...
  2. E

9000-10.000 TL arası tablet önerir misiniz Bütçe bu kadar

Arkadaşlar güzel yağ gibi olacak orta düzey güzel bir tablet önerir misiniz bu fiyatlara. varsa önereceğiniz sevinirim
  3. E

2 AYDIR UĞRAŞTIĞIM BİR KONU DESTEK OLUR MUSUNUZ LÜTFEN SLUTTER OLAYI MI BU

Arkadaşlar, 2 gün önce hiçbir şey yoktu bugün bilgisayara oturdum ve bu sorunla karşılaştım anlık FPS düşüşleri oluyor LoL de rahatlıkla oynayamıyorum 500 600 FPS aldığım yerde şimdi anca şu an 240 sabitlediğimde 210 anca görüyor ve aşırı laglanıyor yani rahatlıkla oynayamıyorum monitörden mi...
  4. E

Rica ediyorum bilen varsa yardım anlık fps düşüşü

Arkadaşlar PC'yi Ekim'de aldım ilk açtığımda bebek ggibi 700 fpsleri aldığım oyun sınırsızda şimdi anca 350 400 görüyor ve 240'a sabit olan FPS şu an 118 125 146 diyerek oynuyor ve aşırı can sıkıcı bir durum bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim 2.monitör bağlı olduğundan mı diye...
  5. E

Agalar stripe dan abonelik açıcam vergi yermiyim yardımcı olur musunuz

agalar stripe dan abonelik açıcam vergi yermiyim yardımcı olur musunuz ilk abonelik açış yani kazanmadığım paranın vergisini öder miyim
  6. E

Agalar belki yaşayanınız vardır lol de fps sabitleniyor alt tab atınca

agalar birden bire nolduysa 240 de sabit oynuyordum bugün bi girdim oyuna lol de sabitledi takılmalar oluşturuyo çok can sıkıcı bir durum herşeyi yaptım ekran kartını tekrar kurdum da ddu dan silip kurucam tekrardan en son olmadı format atıcam yardımcı olabilecek var mı
  7. E

KULAKLIK ÖNERİSİ 3500 TL BÜTCEM VAR

KULAKLIK ÖNERİSİ 3500 TL BÜTCEM VAR HYPERX CLOUD2 Mİ ALMALIYIM YOKSA HYPERX CLOUD 3 MÜ VE YA BAŞKA BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MIDIR ACABA
  8. E

2000 TL ye kadar kaliteli bir klavye önerisi

2000 TL ye kadar kaliteli bir klavye önerisi rica etsem önerebilir misiniz
  9. E

Toplu ekipman için açtım diğer parça parça var oyuncu ekipmanı önerir misiniz

Herkese hayırlı akşamlar kasa ile monitörümü aldım lakin diğer ekimanlarımı karar veremedim kaliteli ürünleri önerir misiniz Klavye (1500-2000TL) Fare (1000-2000TL) Kulaklık (3500TL) Mouse pad, (1000TL) Oyuncu koltuğu (8.000 TL) Fazla uçuk rakamlı eşyalar önermezseniz sevinirim yanlarına...
  10. E

30 35K Samsung Televizyon Önerisi

30 en fazla 35 televizyon önerisi yapabilir misiniz arkadaşlar Samsung
  11. E

Arkadaşlar flasta hata var 50 kere formatladım olmadı

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  12. E

Flashta sorun var bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim

Saçma sapan bilgisayara taktığım her flashda belgelerim kayboluyor lütfen yardımcı olur musunuz? Her bastığımda böyle sorun çıkıyor lütfen yardımcı olur musunuz flashlarımı nasıl düzelteceğim 3 flashımın 3üde böyle gösteriyor.
  13. E

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

evdeki modem bozuldu da bu ürün adsl mi vdsl mi router ne anlama geliyor tam bilmiyorum da kimisi sinyal arttırıcı diyor yeni modem alıcam da alınır mı bu
  14. E

ARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ

ARAÇ TEMİZLEME MALZEMESİ ARKADAŞLAR DEMİR TOZUDUR VS JANT PARLATICIDIR HEPSİ BURADA TRENDYOL HANGİ MARKALAR GÜZEL BANA Bİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
  15. E

Agalar araba için malzeme jant parlatıcı vs öneri

Agalar araba için malzeme jant parlatıcı vs öneri demir tozu baştan sona kadar araç içi parlatıcısından demir tozuna ince detay fırçasına kadar uygun fiyatlı bir yer önerir misiniz
  16. E

Iphone 15 17.7.1 görüntülü konuşmada 1 saatte %45

iPhone 15 17.7.1 sürüm kullanıyorum 17.7.2 sürüme geçsem nasıl olur iyi midir kullanan var mı bir de görüntülü konuşurken %45 şarj gidiyor 1 saat civarında bu normal mi?
  17. E

Arkadaşlar Mimarlık için 150 200 bin arası bilgili arkadaşlar

Arkadaşlar Mimarlık için 150 200 bin arası bir sistem yapmak istiyorum intel çöküşte diyorlar ne yapıcam sağlam son seviye bir pc istiyorum bilgili arkadaşlar yorum yapabilir mi
  18. E

Arkadaşlar bu sorunu yanıtlayabilecek var mı acaba inşaat ile ilgili

Arkadaşlar inşaat ile ilgili bir sorum var Kat karşılığı bir anlaşma Bir anlaşma var arsa m2 si 882m2 4 adet 3+1 (120m2) 4 adet 2+1 (105m2) Şimdi burada toplamda 8 daire çıkmakta hesaplamasını bilemedim babam soru soruyor yardımcı olur musunuz sınava soktu beni toplamda 8 daire çıkıyor...
  19. E

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Arkadaşlar dünden beri çok sayıda mavi ekran hatası almaya başladım. Mavi ekranı yedikten sonra bilgisayarım sürekli donuyor ve sonrasında monitörüme görüntü gelmiyor. Prizi kapatıp açtıktan sonra bilgisayarı tekrar açabiliyorum ama 15 20 saniye sonra tekrar aynı döngüye giriyor. RAM'lerimden...
  20. E

Arkadaşlar windows fotoğraflar neden böyle yapıyor yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar windows fotoğraflar neden böyle yapıyor yardımcı olur musunuz düzenleme kısmını açmıyor diğer bilgisayarımda açılıyor bunda olmuyor ve basınca da böyle oluyor dümdüz oluyor ekran
Geri