Agalar araba için malzeme jant parlatıcı vs öneri

ercannsn

80+
Reaksiyon skoru
12
Agalar araba için malzeme jant parlatıcı vs öneri demir tozu baştan sona kadar araç içi parlatıcısından demir tozuna ince detay fırçasına kadar uygun fiyatlı bir yer önerir misiniz

Smx alma öncelikle. Titocar ve medcar ürünleri tercih edebilirsin.

Agalar araba için malzeme jant parlatıcı vs öneri demir tozu baştan sona kadar araç içi parlatıcısından demir tozuna ince detay fırçasına kadar uygun fiyatlı bir yer önerir misiniz
sonax, turtle wax, meguiars ürünleri piyasadaki en kaliteli araç bakım ürünleridir ama pahalıdır. eğer uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız michelin, luxor, sakaryakimya iyi ürünlerdir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca söyleyeyim jant parlatıcı da durum nasıldır bilmiyorum ama kalitesiz lastik parlatcı gibi malzemeler lastikte çatlamaya sebep oluyor.

Son düzenleme:
Smx alma öncelikle. Titocar ve medcar ürünleri tercih edebilirsin.
titocarı aşırı görmeye başladım şu aralar hepsi burada dan ve trendyoldan genelde puanlarına bakıyorum smx çok boş reklamlar yaıpıyor farkındayım teşekkür ederim cevabın için

sakaryakimya var shopierde ürünleri gayet iyi
tamamdır kral çok teşekkür ederim not ettim bakacağım

kralım smx çok tercih etmiyorlar niss care care var onu alırım daha iyi diyenler var :D

sonax, turtle wax, meguiars ürünleri piyasadaki en kaliteli araç bakım ürünleridir ama pahalıdır. eğer uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız michelin, luxor, sakaryakimya iyi ürünlerdir.

ayrıca söyleyeyim jant parlatıcı da durum nasıldır bilmiyorum ama kalitesiz lastik parlatcı gibi malzemeler lastikte çatlamaya sebep oluyor.
kralım fiyat fark etmiyor bana kalitleli olsun yeter fırçaları arabamın içini çizmesin kaliteli ürün arıyorum dediğin gibi diğer kalitesiz ürünler çok iyi değil bazı insanlar var jant temizleyicinin içine resmen asperox sarı güç doldurup satıyor arabaya zarar veriyor zamanında almıştım pişman oldum şimdi detaylı bi aramaya girdim iyi ürünler almaya çalışıyorum araç içinde fırçalar sert olmıyacak yumuşak çizmeyen cinsten vs.vs

Meguiars bu piyasada rakipsiz, ama fiyatları Türkiye’de çok fazla. Ben alternatifi olarak Sonax tercih ediyorum. Sünger, kurulama bezi vs. olarak da SmartBee ürünleri kullanıyorum.

Meguiars bu piyasada rakipsiz, ama fiyatları Türkiye’de çok fazla. Ben alternatifi olarak Sonax tercih ediyorum. Sünger, kurulama bezi vs. olarak da SmartBee ürünleri kullanıyorum
bakayım kral bu detay fırçaları filan oluyor klima temizlemeye kadar giden bana öyle lazım en uygun siteden alıcam önerdikleri

Geri