smx.com.tr
sonax, turtle wax, meguiars ürünleri piyasadaki en kaliteli araç bakım ürünleridir ama pahalıdır. eğer uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız michelin, luxor, sakaryakimya iyi ürünlerdir.Agalar araba için malzeme jant parlatıcı vs öneri demir tozu baştan sona kadar araç içi parlatıcısından demir tozuna ince detay fırçasına kadar uygun fiyatlı bir yer önerir misiniz
titocarı aşırı görmeye başladım şu aralar hepsi burada dan ve trendyoldan genelde puanlarına bakıyorum smx çok boş reklamlar yaıpıyor farkındayım teşekkür ederim cevabın içinSmx alma öncelikle. Titocar ve medcar ürünleri tercih edebilirsin.
tamamdır kral çok teşekkür ederim not ettim bakacağımsakaryakimya var shopierde ürünleri gayet iyi
kralım smx çok tercih etmiyorlar niss care care var onu alırım daha iyi diyenler var![]()
3- A'dan Z'ye Paket+Oto Yıkama Kovası+Bagaj Çantası ve Manüel Pompa Hediye
Aracınıza A'dan Z'ye bakımı sizlere getiriyoruz! 30 Parça Ürün Toplamda 30 PARÇA Kampanya İçeriği: 1- Bagaj Çantası 2-Manuel Basınçlı Kimyasal Likit Püskürtme Pompası 2 Lt. 3-Final Wax 150 ml 4-HİPERSONİK - Dünyanın En Hızlı Temizleyicisi 750 ml 5-3'ü 1 Arada Final Wax (Cila - Boya Koruma - Hare...smx.com.tr
kralım fiyat fark etmiyor bana kalitleli olsun yeter fırçaları arabamın içini çizmesin kaliteli ürün arıyorum dediğin gibi diğer kalitesiz ürünler çok iyi değil bazı insanlar var jant temizleyicinin içine resmen asperox sarı güç doldurup satıyor arabaya zarar veriyor zamanında almıştım pişman oldum şimdi detaylı bi aramaya girdim iyi ürünler almaya çalışıyorum araç içinde fırçalar sert olmıyacak yumuşak çizmeyen cinsten vs.vssonax, turtle wax, meguiars ürünleri piyasadaki en kaliteli araç bakım ürünleridir ama pahalıdır. eğer uygun fiyatlı bir şey arıyorsanız michelin, luxor, sakaryakimya iyi ürünlerdir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca söyleyeyim jant parlatıcı da durum nasıldır bilmiyorum ama kalitesiz lastik parlatcı gibi malzemeler lastikte çatlamaya sebep oluyor.
bakayım kral bu detay fırçaları filan oluyor klima temizlemeye kadar giden bana öyle lazım en uygun siteden alıcam önerdikleriMeguiars bu piyasada rakipsiz, ama fiyatları Türkiye’de çok fazla. Ben alternatifi olarak Sonax tercih ediyorum. Sünger, kurulama bezi vs. olarak da SmartBee ürünleri kullanıyorum