Temmuzda tesadüfen bayide 1100 e kampanyali bulduğum sıfır vw polo dsg life gsr2 aldım. Memnunum. Su an fiyatı uçmuş tabi.Hocam bende araç bakıyorum acaba kendinize uygun bir şey bulabildiniz mi? Benzer kriterlerde piyasası sağlam fiyatı uygun ve düşük km
Fiat EgeaBütçem 900 bin tl. Ancak "kesinlikle bu araba için 50bin tl daha konur" dediğiniz araç varsa 950 bine kadar yolu olur.
Henüz araba sürmeyi bilmediğim için rahat kullanabileceğim ancak öğrendikten sonra da üzmeyecek bir araç tercihimdir.
Otomatik olması şart.
Km 90 bini geçmesin mümkünse
Değişensiz, kazasız
Model ve model yılı olarak öneri verebilirseniz çok sevinirim.
- Clio 2022-2023; Sonradan rahat satabilmek adına en mantıklı seçenek gibi duruyor. Bagaj hacmi de bana göre oldukça yeterli.
- Suzuki Swift 2022- 2023 ; Bu modelleri çok seviyorum. Ayrıca Suzuki 10 yıl garanti veriyor. Dışı küçük ama içi tavan yüksekliğinden dolayı ferah bir araç. Japon olması da güven veriyor. Piyasası pek yok.
- Golf 2016 veya Seat Leon 2016: Araçların tavsiye edeni fazla.
- Auris 2017- Al servise sadece bakım için gidersin tamir yüzü görmez diyorlar.
- Honda jazz 2018- Yeni başlayanlar için görüş açısı çok iyi ve tavan yüksekliğinden dolayı içi ferahmış.
Bunun dışında i20, stonic vs. önerenler de oldu. Çok kararsızım. Yukarıdakilerin bazıları bütçemi aşıyor farkındayım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Şu listede tek mantıklısı Auris. Gerisinin yüzüne bakma. Golfün temizini zaten bulamazsın.Bütçem 900 bin tl. Ancak "kesinlikle bu araba için 50bin tl daha konur" dediğiniz araç varsa 950 bine kadar yolu olur.
Henüz araba sürmeyi bilmediğim için rahat kullanabileceğim ancak öğrendikten sonra da üzmeyecek bir araç tercihimdir.
Otomatik olması şart.
Değişensiz, kazasız
- Clio 2022-2023; Sonradan rahat satabilmek adına en mantıklı seçenek gibi duruyor. Bagaj hacmi de bana göre oldukça yeterli.
- Suzuki Swift 2022- 2023 ; Bu modelleri çok seviyorum. Ayrıca Suzuki 10 yıl garanti veriyor. Dışı küçük ama içi tavan yüksekliğinden dolayı ferah bir araç. Japon olması da güven veriyor. Piyasası pek yok.
- Honda jazz 2018- Yeni başlayanlar için görüş açısı çok iyi ve tavan yüksekliğinden dolayı içi ferahmış.
Bunun dışında i20, stonic vs. önerenler de oldu. Çok kararsızım. Yukarıdakilerin bazıları bütçemi aşıyor farkındayım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Maalesef vw piyasası aşırı derecede şişirilmiş hocam dediğiniz gibi fiyatlarda uçuk. Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, benimde golf/polo hedefim vardı hayal oldu 13 model golf'e de 900bin vermek parayı çöpe atmakla aynı sanırsam diye düşünüp vazgeçtimTemmuzda tesadüfen bayide 1100 e kampanyali bulduğum sıfır vw polo dsg life gsr2 aldım. Memnunum. Su an fiyatı uçmuş tabi.
2022 1.4 mpi i20 sahibiydimBütçem 900 bin tl. Ancak "kesinlikle bu araba için 50bin tl daha konur" dediğiniz araç varsa 950 bine kadar yolu olur.
Otomatik olması şart.
Değişensiz, kazasız